popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα στο forum. Κάτι πείραξα στα "προεπιλεγμένα προγράμματα" (δεν θυμάμαι τι) και τώρα ανοίγω τις "εικόνες μου" και τις φωτογραφίες μου τις δείχνει έτσι (βλ.εικ.). Πως το φτιάχνω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σε μια εικονα πατας δεξι κλικ ανοιγμα με ...και επιλεγεις το προγραμμα που θελεις να τις προβαλει.Εγω εχω το acdsee για παραδειγμα. Κλικαρε και το κουμπακι να ανοιγουν τετοια αρχεια παντα με αυτο το προγραμμα.
popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των φωτογραφιών. Αυτό που θέλω είναι όταν ανοίγω βιβλιοθήκες > εικόνες να μου δείχνει τις φωτογραφίες μου και όχι αυτό το πράγμα. Πριν το πειράξω τις έδειχνε κανονικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των φωτογραφιών. Αυτό που θέλω είναι όταν ανοίγω βιβλιοθήκες > εικόνες να μου δείχνει τις φωτογραφίες μου και όχι αυτό το πράγμα. Πριν το πειράξω τις έδειχνε κανονικά. Για κανε δεξι κλικ στον ελευθερο χωρο του φακελου που τις εχεις /προβολη ως/μεγαλα εικονιδια.Αν καταλαβα καλα.
popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μπα τίποτα. Κάτι πρέπει να πειράξω από τα "προεπιλεγμένα προγράμματα". Δηλ. τα αρχεία gif, png, jpeg κτλ. πρέπει να τα ορίσω να ανοίγουν με κάποιο πρόγραμμα. Αλλά με ποιό; Πω πω πάλι θα κάνω format γι' αυτό το πράγμα ρε γαμώτο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μπα τίποτα. Κάτι πρέπει να πειράξω από τα "προεπιλεγμένα προγράμματα". Δηλ. τα αρχεία gif, png, jpeg κτλ. πρέπει να τα ορίσω να ανοίγουν με κάποιο πρόγραμμα. Αλλά με ποιό; Πω πω πάλι θα κάνω format γι' αυτό το πράγμα ρε γαμώτο; Ορισε εσυ το προγραμμα οπως σου ειπα.Οχι και format για κατι τετοιο...
popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν φταίει αυτό. Έχω ορίσει το picasa και πάλι στην βιβλιοθήκη φαίνονται έτσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν φταίει αυτό. Έχω ορίσει το picasa και πάλι στην βιβλιοθήκη φαίνονται έτσι. Στο ονομα τους λεει πχ eikona.jpg ?
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στις επιλογές δες αν είναι επιλεγμένη η παρακάτω ρύθμιση (δες συννημένη εικόνα).
popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στις επιλογές δες αν είναι επιλεγμένη η παρακάτω ρύθμιση (δες συννημένη εικόνα). Πως ανοίγω αυτό το πινακάκι; Πως πάω εκεί;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πως ανοίγω αυτό το πινακάκι; Πως πάω εκεί; Ο Υπολογιστης μου /Οργανωση/επιλογες φακελων/προβολη
popeye68 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στις επιλογές δες αν είναι επιλεγμένη η παρακάτω ρύθμιση (δες συννημένη εικόνα). Αυτό έφταιγε τελικά. Μόλις πάτησα τις default επιλογές έφτιαξε. Χίλια ευχαριστώ παιδιά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αυτό έφταιγε τελικά. Μόλις πάτησα τις default επιλογές έφτιαξε. Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Τελος καλο ολα καλα.Insomnia for ever !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.