Προς το περιεχόμενο

Δεν δείχνει τις φωτογραφίες

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.

Κάτι πείραξα στα "προεπιλεγμένα προγράμματα" (δεν θυμάμαι τι) και τώρα ανοίγω τις "εικόνες μου" και τις φωτογραφίες μου τις δείχνει έτσι (βλ.εικ.).

Πως το φτιάχνω;

61251445.th.png

Δημοσ.

Σε μια εικονα πατας δεξι κλικ ανοιγμα με ...και επιλεγεις το προγραμμα που θελεις να τις προβαλει.Εγω εχω το acdsee για παραδειγμα.

Κλικαρε και το κουμπακι να ανοιγουν τετοια αρχεια παντα με αυτο το προγραμμα.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των φωτογραφιών.

Αυτό που θέλω είναι όταν ανοίγω βιβλιοθήκες > εικόνες να μου δείχνει τις φωτογραφίες μου και όχι αυτό το πράγμα.

Πριν το πειράξω τις έδειχνε κανονικά.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των φωτογραφιών.

Αυτό που θέλω είναι όταν ανοίγω βιβλιοθήκες > εικόνες να μου δείχνει τις φωτογραφίες μου και όχι αυτό το πράγμα.

Πριν το πειράξω τις έδειχνε κανονικά.

Για κανε δεξι κλικ στον ελευθερο χωρο του φακελου που τις εχεις /προβολη ως/μεγαλα εικονιδια.Αν καταλαβα καλα.

Δημοσ.

Μπα τίποτα. Κάτι πρέπει να πειράξω από τα "προεπιλεγμένα προγράμματα". Δηλ. τα αρχεία gif, png, jpeg κτλ. πρέπει να τα ορίσω να ανοίγουν με κάποιο πρόγραμμα. Αλλά με ποιό;

Πω πω πάλι θα κάνω format γι' αυτό το πράγμα ρε γαμώτο;

Δημοσ.

Μπα τίποτα. Κάτι πρέπει να πειράξω από τα "προεπιλεγμένα προγράμματα". Δηλ. τα αρχεία gif, png, jpeg κτλ. πρέπει να τα ορίσω να ανοίγουν με κάποιο πρόγραμμα. Αλλά με ποιό;

Πω πω πάλι θα κάνω format γι' αυτό το πράγμα ρε γαμώτο;

Ορισε εσυ το προγραμμα οπως σου ειπα.Οχι και format για κατι τετοιο...

Δημοσ.

Στις επιλογές δες αν είναι επιλεγμένη η παρακάτω ρύθμιση (δες συννημένη εικόνα).

Πως ανοίγω αυτό το πινακάκι; Πως πάω εκεί;

Δημοσ.

Στις επιλογές δες αν είναι επιλεγμένη η παρακάτω ρύθμιση (δες συννημένη εικόνα).

Αυτό έφταιγε τελικά. Μόλις πάτησα τις default επιλογές έφτιαξε.

Χίλια ευχαριστώ παιδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...