mariosCS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 οταν μπορέσει να αναγνωρίσει τη φάτσα μου θα το εγκρίνω Όταν μπορέσει να αναγνωρίσει τη φάτσα σου, να ανησυχείς..
coffeex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Με Htc Magic με rom 2.2.1 παίζει μια χαρά, στις επόμενες αναβαθμίσεις το Google Goggles πιστεύω να παίζει ακόμα καλύτερα.
Da Vinci Codec Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ξέρετε αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για Windows PC; Δηλαδή να βάζω μία φωτογραφία που βρίσκω στο ίντερνετ και να μου λέει τι είναι κλπ.
mdr21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 To δοκιμασα και στο sudoku δεν κραταει ολα τα αρχικα νουμερα , με αποτελεσμα να βγαζει λαθος λυση. Απατη google :P :P
Tigran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ναι και σε μενα...ειμαι και εγω με CR....κριμα και ηθελα να ξεφορτωθω το barcode scanner. Κάτι πρέπει να παίζει με την κάμερα στο 2.2.1 δεν εξηγείτε αλλιώς. Εμένα κρασάρουν όλες οι εφαρμογές που χρειάζονται πρόσβαση στην κάμερα εκτός από την stock. Πριν μια βδομάδα δεν το είχα αυτό το πρόβλημα και ψάχνομαι τώρα να βρω λύση. Αν βρει κάποιος κάτι, ας στείλει ένα pm. Sorry για το offtopic, αλλά ήθελα κι εγώ πολύ να το δοκιμάσω και κρασάρει και σε εμένα... οπότε...
thanos713 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και τόσα χρόνια έχουμε αλγόριθμους που λύνουν sudoku...
Rockavlon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Άμα του δώσω μια φωτογραφία από το καινούριο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ θα μου βγάλει τα αποτελέσματα άραγε; Το δοκίμασε κανείς; το τηλεφωνο του ψωμιαδη και του μπεου θα σου βγαλει.. :-D
fotis4u Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και τόσα χρόνια έχουμε αλγόριθμους που λύνουν sudoku... Καμία επαφή όμως. Δεν είπε κανένας ότι είναι εφαρμογή που πληκτρολογείς τους αριθμούς ενός Sudoku και σου το εμφανίζει λυμένο.
michael92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 στην ουσια δε λυνει τιποτα. απλα εχει στην βαση δεδομενων του ολα τα πιθανα sudoku που μπορουν να δημιουργηθουν, τραβας εσυ μια φωτογραφια την ταιριαζει με το σωστο sudoku που εχει στη βαση δεδομενων, και σου στελνει το αποτελεσμα. το δοκιμασα σε iphone 4 και ελυσε το sudoku μια χαρα, για αλλη μια φορα πολυ καλη δουλεια απο την google Δεν νομίζω, το sudoku είναι απλά μαθηματικά, είναι πολύ πιο απλό και αποδωτικό να γράψουν έναν αλγόριθμο που να τα λύνει από το να κρατάνε χιλιάδες λύσεις αποθηκευμένες...
thanos713 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καμία επαφή όμως. Δεν είπε κανένας ότι είναι εφαρμογή που πληκτρολογείς τους αριθμούς ενός Sudoku και σου το εμφανίζει λυμένο. Αχαχαχα, ποια η διαφορά; Επειδή κάνει και recognition στην εικόνα; 2 σε 1 δηλαδή; Και τα δύο δεν είναι καινοτομίες, αν δεν θες να το καταλάβεις κανένα πρόβλημα...
l3ft3r1s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αχαχαχα, ποια η διαφορά; Επειδή κάνει και recognition στην εικόνα; 2 σε 1 δηλαδή; Και τα δύο δεν είναι καινοτομίες, αν δεν θες να το καταλάβεις κανένα πρόβλημα... Καινοτομίες δεν είναι, αλλά ο συνδυασμός τους? Αν δεν είναι αυτό καινοτομία δηλαδή, να συνδέεις υπάρχουσες μεθόδους για την δημιουργία μιας καινούριας, πιο αποδοτικής, τότε τι είναι? Θέλω να μου πει κάποιος τη χρησιμότητα μιας εφαρμογής που αναλαμβάνει τη λύση ενός sudoku (με όποιο τρόπο κι αν το κάνει). Προφανώς καμία χρησιμότητα... είναι απλά μια επίδειξη της εξέλιξης της τεχνολογίας και προάγγελος αυτών που θα ακολουθήσουν... Μας πήρε χρόνια να πάμε από "φωτογράφιση" --> "φωτογράφιση" και αναγνώριση --> φωτογράφιση, αναγνώριση και αναζήτηση --> φωτογράφιση, αναγνώριση, αναζήτηση και επεξεργασία. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης εποχής...
fotis4u Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αχαχαχα, ποια η διαφορά; Επειδή κάνει και recognition στην εικόνα; 2 σε 1 δηλαδή; Και τα δύο δεν είναι καινοτομίες, αν δεν θες να το καταλάβεις κανένα πρόβλημα... Φίλε thanos713, όπως είπε και ένα φίλος, άλλο η τέντα και άλλο η πατέντα. Το να κάνεις αλγόριθμο ώστε να σου λύνει Sudoku, τότε ναι δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά το να κάνεις πρόγραμμα το οποίο θα βασίζετε σε πολλαπλούς αλγορίθμους κάνει θα κάνει ακριβώς αυτά για τα οποία αναφέρονται στο άρθρο, τότε μιλάμε για καινοτομία, το Sudoku ήταν απλός ένα παράδειγμα των δυνατοτήτων του.
dewn735 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να μου πει κάποιος τη χρησιμότητα μιας εφαρμογής που αναλαμβάνει τη λύση ενός sudoku (με όποιο τρόπο κι αν το κάνει). Τη χρησιμότητά του τη βλέπεις κιόλας στο τρίτο-τέταρτο post: Παιδια το δοκιμασα λυνει και sudoku...τι να πω απιστευτη η google και πλεον φαινεται το android να παιζει σε αλλα επιπεδα, ξεφτιλιζοντας καθημερινα οτιδηποτε αλλο. Ο ορισμός του πετυχημένου marketing: να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Η αναγνώριση γραφής υπάρχει εδώ και πόσα χρόνια, το ίδιο και η επίλυση sudoku, αλλά μόλις μας τα πάσαρε και η google ξαφνικά άλλαξε ο κόσμος μας.
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παω να το φορτώσω στο galaxy S με custom 2.2.1 και κρασάρει...Κρίμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εμένα πάντως με Custom 2.2.1, λειτουργεί μια χαρά.
DJTaurus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εμένα πάντως με Custom 2.2.1, λειτουργεί μια χαρά. Για να λειτουργησει δεν πρεπει να εχεις κανει delete το stock email app της sam.Το ξαναπερνας και εισαι οκ.Παρομοιο force close ειχε και το barcode scanner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα