Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα, τρελλαθηκα! Δεν ειναι τοσο το τι κανει η συσκευη αλλα περισσοτερο ο τροπος που κανουν το Μαρκετινγκ τους

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοί οι άνθρωποι εκεί πραγματικά, ώρες ώρες μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι από άλλο πλανήτη. Βγαίνει και για android λένε?Θα το κατεβάσω.... το κατεβάζω....

Δημοσ.

Άμα του δώσω μια φωτογραφία από το καινούριο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ θα μου βγάλει τα αποτελέσματα άραγε;

Το δοκίμασε κανείς; :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Παω να το φορτώσω στο galaxy S με custom 2.2.1 και κρασάρει...Κρίμα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ναι και σε μενα...ειμαι και εγω με CR....κριμα και ηθελα να ξεφορτωθω το barcode scanner.

Δημοσ.

Ξέρω πολλούς που θα εκτιμούσαν αν μπορούσε εκτός από Sudoku να λύνει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, ΣΑΕ, Επιχειρησιακή Έρευνα, κτλ

Δημοσ.

στην ουσια δε λυνει τιποτα.

απλα εχει στην βαση δεδομενων του ολα τα πιθανα sudoku που μπορουν να δημιουργηθουν,

τραβας εσυ μια φωτογραφια την ταιριαζει με το σωστο sudoku που εχει στη βαση δεδομενων, και σου στελνει το αποτελεσμα.

το δοκιμασα σε iphone 4 και ελυσε το sudoku μια χαρα, για αλλη μια φορα πολυ καλη δουλεια απο την google

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω πολλούς που θα εκτιμούσαν αν μπορούσε εκτός από Sudoku να λύνει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, ΣΑΕ, Επιχειρησιακή Έρευνα, κτλ

Δες τα link του προηγούμενου ποστ μου. Για δε τα ΣΑΕ, root locus, μετασχηματισμοί laplace, fourier, στις συναρτήσεις μεταφοράς, στην οργάνωση παραγωγής, στα ανώτερα μαθηματικά, στην μηχανική ρευστών, κλπ και όλα αυτά πριν περίπου 10 χρόνια. :-)

Επεξ/σία από digekas
Δημοσ.

Θέλω να μου πει κάποιος τη χρησιμότητα μιας εφαρμογής που αναλαμβάνει τη λύση ενός sudoku (με όποιο τρόπο κι αν το κάνει).

Δημοσ.

android εχω... ;)

του εβαλα ενα 10ευρω τιποτα, του εβαλα μια φωτογραφια απο κατι μικι μαους :P παλι τιποτα...

δεν ξερω ισως δεν του βαζω αυτα που πρεπει

Εφαρμογη ειναι, δεν ειναι πολιτικος :rolleyes:

Δημοσ.

Για ανώτερα μαθηματικά υπάρχει και το ti89 εδώ και μία δεκαετία κοντά και δεν ξεχωρίζει ουσιαστικά από τα απλά επιστημονικά κομπιουτεράκια και στηρίζεται στο παλιό καλό derive. Τώρα για τους φοιτητές δεν νομίζω ότι αποτελεί λύση να χρησιμοποιούν το κινητό τους, ενώ οι επαγγελματίες έχουν τους φορητούς τους, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν τόσα open source project, γιατί όχι; :-)

http://droidfreeapps.com/2010/01/android-calculator-apps/

http://sourceforge.net/projects/gtktiemu/

Αν και ξεκίνησε σαν αστείο έγινε κάτι δημιουργικό , ευχαριστώ πολύ για τους συνδέσμους φίλε μου θα κατεβάσω αυτόν για το PC το άλλο θα το δοκιμάσω με το Xperia mini pro του αδερφού μου .

Πάντως όσο αφορά το Android φαινετε πως σιγά σιγά κατακτά των κόσμο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...