KRIKON Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Παιδια εχω ψηθει να αγορασω ενα laptop μιας και το σταθερο μετα απο σκεψη θα το πουλησω ή θα το δωσω στον μικρο αδερφο (μιας και ξενοικιαζω σιγα σιγα παει το φοιτιτηλικη ).. Προορίζετε για γενικη χρηση και κανα game.. το budget ειναι γυρω στα 1000 ευρω.. Βασικα εχω καταληξσει σε αυτον http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-5010-3455-laptop-core-i7-740qm-173-ghz-156%22-led-aloyminio/prod991412pp/ αλλα δεν ξερω αν ο ι7 εχει καλη θερμικη συμπεριφορα..Δεν μου αρεσει το laptop να ακούγετε πολυ λογο φουρφουριων.. Υπαρχει και ο ιδιος dell σε ι3 αλλα βλεπω πιο future proof να αγορασω εναν με καλο cpu μιας και το laptop δεν ειναι desktop ωστε να αναβαθιζεται ευκολα..Ειδα και αυτον http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-dv7-5000ev-laptop-intel-core-i7-2630qm-20-ghz-173%22-led-argento-me-motibo-stream/prod1100153pp/ αλλα δεν θα ηθελα 17αρη..Λοιπον ποια η γνωμη σας για τον i7?Για καρτες γραφικων δεν ειδα κατι αξιολογο στην αγορα..5650 κυριαχει στην ελληνικη αγορα ως η δυνατοτερη vga..μαζι με την 5730 που εχει το lenovo νομιζω..Λοιπον τι λετε?Ευχαριστω.. Ευχαριστω...
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Θα σου ελεγα να κοιταζες το Dell και μονο,αλλα και εμενα με προβληματιζει ο i7. Γιατι δεν πας σε i5 στα 2.53 που με turbo boost θα παει στα 2.9; Γιατι αν το σκεφτεις λιγο 2x2.9= 5.8ghz Βεβαια ειναι πιο δυνατος ο i7, αλλα δεν ειναι προτιμοτερο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου;
alexioualexios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 γιατί να καις τόσο ρεύμα; Ρεύμα=ζέστη=θόρυβο από ανεμιστήρια πάνε σε AMD...για μένα. ή ένα C2D με μια δυνατή κάρτα είναι καλή λύση. ανάλογα όμως και το τι ζητάς. η κατηγορία games είναι απαιτητική πολύ. (αν τα παίζεις σε υψηλές απαιτήσεις)
panosflow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 φιλε ειμαι και εγω σε αναζητηση laptop oχι σε τοσο χρηματα βεβαια αλλα 8α σου προτινα αυτον http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-dv6-3298en-laptop-intel-core-i5-480m-266-ghz-156%22-led-rossignol-edition-s7/prod1100116pp/
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 φιλε ειμαι και εγω σε αναζητηση laptop Τι απαιτησεις εχεις εσυ; και μεχρι ποσα χρηματα; Ενα πολυ καλο ειναι αυτο, αλλα θα προτιμουσα λιγο πιο δυνατη καρτα:http://www.multirama.gr/products/product?pid=0536620&catid=010200
KRIKON Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αυτο εψαχνα και εγω αρχικα αλλα δεν βλεπω καπου dell i5 με vga >= 5650.. Στο desktop που εχω μου αρεσει να παιζω σε καλα settings αλλα ας κανω μια υποχωρηση στο laptop αλλα λεω να μην πεσω κατω απο 5650 σε vga.. Oι amd δεν εχουν κακη θερμικη συμπεριφορα?Αν και η αληθεια ειναι οτι ουτε amd δεν βρηκα με 5650 και πανω..
panosflow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Τι απαιτησεις εχεις εσυ; και μεχρι ποσα χρηματα; πατησα καταλαθως enter και δεν ειχα ολοκληρωσει το μήνυμα .. Βασικα εχω κανει θεμα 4 σελιδες και μαλλον λεω οτι εχω καταληξει σε αυτον που προτινα στον φιλο
KRIKON Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλα specs εχει ο συγκεκριμενος αλλα hp?Eχει εδω ενας φιλος hp και χωρια πουσ στην οθονη δεν βλεπεις του εβγαλε προβλημα και ο ανεμιστήρας.. Λεω να παω σε dell ..Eχει κανεις εμπειρια απο i7 σε λαπτοπ? Εκτος αν βρω κατι με ι5 με καλη vga .. Την 550v που εχει ο dell χριστοφορε δεν την πολυεμπιστεύομαι
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αυτο εψαχνα και εγω αρχικα αλλα δεν βλεπω καπου dell i5 με vga >= 5650.. Στο desktop που εχω μου αρεσει να παιζω σε καλα settings αλλα ας κανω μια υποχωρηση στο laptop αλλα λεω να μην πεσω κατω απο 5650 σε vga.. Oι amd δεν εχουν κακη θερμικη συμπεριφορα?Αν και η αληθεια ειναι οτι ουτε amd δεν βρηκα με 5650 και πανω.. Υποτιθεται πως οι amd ειναι λιγο πιο ζεστοι απο τους intel. Κατα την γνωμη μου περιμενε λιγο καιρο ακομα -κανενα μηνα- να φυγουν απο την αγορα οι dual core και οι περισσοτεροι core2duo και θα βγουν καλα λαπτοπια. Ηδη αρχιζουν να βγαινουν σε σχετικα καλες τιμες λαπτοπ με i3 στα 2.53.. Καθολου κακος επεξεργαστης.. Eχει κανεις εμπειρια απο i7 σε λαπτοπ? Εκτος αν βρω κατι με ι5 με καλη vga .. Ενας φιλος ειχε παει Αμερικη πριν κανενα διμηνο και πηρε ενα sony vaio με i7 στα 1.6.. Απο την πρωτη μερα το λαπτοπ ζεματαγε απο κατω και αναγκαστικα πηρε βαση ψυξης. Στις 2 εβδομαδες του καηκε η μητρικη και ευτυχως που ηταν ηδη ΗΠΑ και του το αλλαξαν αμεσως γιατι επρεπε να φυγει. Ακομα και το τωρινο παντως ειναι πολυ ζεστο. Παρολο που εχει την βαση μονιμα απο κατω. Ακριβεις θερμοκρασιες δεν εχω ποτε μετρησει στο λαπτοπ του.
KRIKON Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και κατι τετοιες στιγμες λεω γιατι να ζω στην ελλαδα..Να θες να κανεις μια αγορα και οι επιλογες σου να ναι μετρημενες στα δαχτυλα..Κοιταγα φορουμς του εξωτερικου και οι επιλογες ειναι 10πλασιες..
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σχετικα με το παραδειγμα του φιλου μου που αναφερω παραπανω. Ξερεις ποσο το πηρε το λαπτοπ του?860 ευρω με 4 χρονια εγγυηση. Με i7 στα 1.6,8gb ram, 500giga hdd, Gt335. Και μου λες εμενα μετα, γιατι θελω να παω Αμερικη. Για ψωνια φυσικα!
alexioualexios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 [offtopic] Σχετικα με το παραδειγμα του φιλου μου που αναφερω παραπανω. Ξερεις ποσο το πηρε το λαπτοπ του?860 ευρω με 4 χρονια εγγυηση. Με i7 στα 1.6,8gb ram, 500giga hdd, Gt335. Και μου λες εμενα μετα, γιατι θελω να παω Αμερικη. Για ψωνια φυσικα! [/offtopic] α.διαφορετικοί φόροι β.δε χρειάζεται να πας. αγόρασε τα από εδώ.
KRIKON Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 [offtopic][/offtopic] α.διαφορετικοί φόροι β.δε χρειάζεται να πας. αγόρασε τα από εδώ. Αν το αγορασει απο εδω θα φαει καλη καμπανα στο τελωνειο οποτε το ιδιο και το αυτο ..ασε που δεν ξερω τι γινεται με εγγυηση λογικα ειναι global αλλα δεν το εχω ψαξει το θεμα.. PS. Tο σχολιο μου για τις επιλογες στην χωρα μας το εκανα πριν δω οτι ειχες γραψει το παραδειγμα με τον φιλο σου
alexioualexios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 δε θα έχει καμία καμπάνα αρκεί να ξέρει πως να το παραγγείλει. Τώρα για την εγγύηση, ανάλογα με την χώρα έχει και την ανάλογη εγγύηση. Το ότι ισχύει της Αμερικής εις την Ελλάδα, ισχύει κανονικά.
KRIKON Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 δε θα έχει καμία καμπάνα αρκεί να ξέρει πως να το παραγγείλει. Τώρα για την εγγύηση, ανάλογα με την χώρα έχει και την ανάλογη εγγύηση. Το ότι ισχύει της Αμερικής εις την Ελλάδα, ισχύει κανονικά. μπορει να εχεις δικιο απλα δεν εχω ασχοληθει με αγορα απο εξωτερικο και δεν ξερω.. Ωραια στην χωρα μας τωρα.. Γαυτον τι λετε ? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1Dx-4-Years-Warranty-PSK1JE-0DS5054I.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.