Προς το περιεχόμενο

Τι προβλήματα αποκτάς με το Wifi...

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες θέλω τα φώτα σας..

Ο από πάνω έμαθα πρόσφατα ότι μου κλέβει το ίντερνετ!Το χω κλειδωμένο κανονικά,αλλά έκανα μια φορά τη βλακεία και μπήκα απτό laptop του στο δικό μου και κράτησε το κωδικό!Ποίο είναι το θέμα μου τώρα..δε θέλω να μπαίνει στο δικό μου!Θα μου πείτε οκ τι το σκέφτεσε,άλλαξε κωδικό!

Εμ εκεί είναι το θέμα..δε θέλω να καταλάβει ότι άλλαξα κωδικό,μιας και είναι "συγγενικό" πρόσωπο αυτός!Οπότε είναι λίγο λεπτό το ζήτημα!

Υπάρχει καμιά λύση στο θέμα?

Αυτή τη στιγμή έχω κλείσει το ασύρματο..και άκουσον άκουσον με πήρε να ανοίξω το router!!!

Το θέμα είναι ότι το χρειάζομαι το ασύρματο για κινητό και ps3!Τι κάνω ???

Μένω και σε χωριό και δεν έχει άλλα ασύρματα,κανά ξεκλείδωτο να μπει να τελειώνουμε!

Αν γινόταν να βλέπει το wifi μου,να μπαίνει με τον κωδικό μου,αλλά να μην έχει ίντερνετ θα ήταν το ιδανικότερο!!! ^_^

φίλε μου είναι πάρα πολύ απλό , μιας και λες ότι δεν σκαμπάζει και πολλά πράγματα από υπολογιστές

το router σου δίνει αυτόματα ip σε όποιον μπαίνει επιτυχημένα στο ασύρματο DHCP λέγετε ,

απενεργοποίησε το DHCP και άλλαξε την ip του ρούτερ σου σε μια πάρα πολύ δύσκολη ip , πχ 0.58.1.1 (υπάρχουν εδώ κάποιοι κανόνες )

για να μην σε μπερδεύω με τους κανονονες βάλε οτι ip θέλεις στο ρούτερ σου και μετά πείγενε στην κάρτα διχτυού σου

και βάλε την πχ η ip του ρουτερ σου είναι 10.5.5.1

Θα βάλεις στην κάρτα διχτυού σου

10.5.5.5

255.255.255.0

10.5.5.1

dns

10.5.5.1

το ίδιο θα κανεις και στο κινητό σου και στον χbox soy

έτσι αυτός θα συνδέετε κανονικά στο ασύρματο γιατί εσύ δεν έχεις αλλάξει κωδικό , και δεν θα μπορεί να έχει ίντερνετ γιατί δεν θα του δίνει την ip Ο ρουτερ σου , εάν σου πει ότι δεν μπαίνει θα του πεις ότι δεν άλλαξες τίποτα και εσύ ότι μπαίνεις με καλώδιο

εαν χρειαστείς βοήθεια με πως να αλλάξεις ip sto ρουτερ η στην κάρτα διχτυού σου πες μου να σου πω τα βήματα ακριβός , η εαν κατεβάσεις το team viewer θα στα κάνω σε 1 λεπτό η στα λέω στο skype οτι θέλεις

Μπράβο ρε φίλε orck. Αυτό με το ρουτερ δεν πολυέπιασα. Με restart δεν θα συγχρονιστεί με τα νέα δεδομένα;

Για να γίνω πιο σαφής: στο σπίτι μου εχω 24αρα. Στο πατρικό μου εχω δυάρα. Και τα δυο είναι connx. Αν βάλω στο πατρικό μου το ρούτερ της 24ρας θα παίξει στα 24;Ή το κέντρο δεν θα το αφήνει να πάρει πάνω απο 2άρα;

σίγουρο ο φίλος εννοούσε ότι η γραμμή είναι συγχρονισμένη στα 2 η στα 24 και όχι το modem

άρα οποιοδήποτε modem και εάν πάρεις θα πάρεις την 2 η 24 ανάλογα που συγχρονίζει η γραμμή

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομιζω οτι τσαμπα κραξιμο τρωει ο τυπος απλα βαριεται να ασχοληθει με το μοντεμ του που χαλασε:P

ειναι τοσο χυμα που πληρωνει και δεν τον νοιαζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...