manosfp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Απορία: εγω που εχω connx αν βάλω τους κωδικούς μου σε άλλο σπίτι που κι αυτό έχει connx θα συνδεθω; Είναι δηλαδή όπως τις παλιές pstn που έπαιζαν παντού; Όσον αφορά τη διαφορά ταχύτητας; Δηλαδή αμα προσπαθήσω να συνδεθώ με κωδικούς 24ρας σε γραμμή που έχει ενεργοποιημένη δυάρα;;;
lexmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν ο συγγενής σου δεν ξέρει και πολλά από υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις την gateway του ρουτερ σου και να κλείσεις τον dhcp. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχεις δώσει πρώτα σταθερές IP στα δικά σου μηχανήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδέετε μεν κανονικά αλλά δεν θα έχει ιντερνετ βγάζοντας σε αυτόν το μήνυμα με την περιορισμένη σύνδεση.
skipperas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν ο συγγενής σου δεν ξέρει και πολλά από υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις την gateway του ρουτερ σου και να κλείσεις τον dhcp. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχεις δώσει πρώτα σταθερές IP στα δικά σου μηχανήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδέετε μεν κανονικά αλλά δεν θα έχει ιντερνετ βγάζοντας σε αυτόν το μήνυμα με την περιορισμένη σύνδεση. Φίλε μου αυτό ακριβώς θέλω να κάνω.Μιας και η άλλη λύση με τις mac δεν με ενθουσίασε,καθώς δε συνδέεται καθόλου πχ το iphone μου,οπότε είναι σαν να άλλαξα κωδικό! Αυτό που λές με ενδιαφέρει,μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός ή υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως γίνεται αυτό?
lexmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν το ξέρω το ρουτερ σου για να στο πω βήμα-βήμα. Περίμενε κάποιον που έχει το ίδιο για να σε βοηθήσει και ρίξε μια ματιά και στο manual του, αν και δεν νομίζω να βρεις κάτι εκεί. Αν σε βοηθήσει, στο δικό μου (NETFASTER IAD2) φαίνεται κάπως έτσι: Επίσης δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις static στο ps σου. Πάντως για τα pc σου είναι πολύ εύκολο και μπορείς να το βρεις πολλάκις απαντημένο με μια αναζήτηση εδώ.
skipperas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ναι ξέρω που είναι αυτά,τα έχω βρει και μένα πάνω κάτω έτσι είναι,απλά αυτό που δε ξέρω είναι αυτό που είπες!! Πως αλλάζω τη gateaway στο router,πως κλείνω τον dhcp(ok Εδώ πατάω απενεργοποίηση) και πως δίνω σταθερές ip στα μηχανήματα μου.(τι ip δίνω και πως τις βάζω?)
manosfp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Απορία: εγω που εχω connx αν βάλω τους κωδικούς μου σε άλλο σπίτι που κι αυτό έχει connx θα συνδεθω; Είναι δηλαδή όπως τις παλιές pstn που έπαιζαν παντού; Όσον αφορά τη διαφορά ταχύτητας; Δηλαδή αμα προσπαθήσω να συνδεθώ με κωδικούς 24ρας σε γραμμή που έχει ενεργοποιημένη δυάρα;;; Ένας;;;;;
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για μενα πρεπει να παιξεις λιγο με τα νευρα του (ετσι για να το χαρεις και λιγο). Η καλυτερη λυση ειναι το qos, ωστε να του κανεις download limit, δεν ξερω τι firmware του εχεις πανω αλλα λογικα πρεπει να εχει. Βρηκα μια σελιδα με οδηγιες στο τι να κανεις, και αν το πετυχεις (βασικα με mac ειναι καλυτερα), τοτε μπορει να παιξεις μαζι του ανεβακατεβαζοντας οποτε γουσταρεις την ταχυτητα του, και μειωνοντας του τη σιγα σιγα μεχρι να του δινεις 5κβ, να νιωθει οπως τοτε στο τεξας με την pstn να σερνεται http://forum.lowyat.net/topic/225892/+200 στο μηνυμα 207 Α, και μην εχεις τον default κωδικο στο login του router.
skipperas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για μενα πρεπει να παιξεις λιγο με τα νευρα του (ετσι για να το χαρεις και λιγο). Η καλυτερη λυση ειναι το qos, ωστε να του κανεις download limit, δεν ξερω τι firmware του εχεις πανω αλλα λογικα πρεπει να εχει. Βρηκα μια σελιδα με οδηγιες στο τι να κανεις, και αν το πετυχεις (βασικα με mac ειναι καλυτερα), τοτε μπορει να παιξεις μαζι του ανεβακατεβαζοντας οποτε γουσταρεις την ταχυτητα του, και μειωνοντας του τη σιγα σιγα μεχρι να του δινεις 5κβ, να νιωθει οπως τοτε στο τεξας με την pstn να σερνεται http://forum.lowyat.net/topic/225892/+200 στο μηνυμα 207 Α, και μην εχεις τον default κωδικο στο login του router. εντάξει με έψησες άγρια..οχι 5..1 θα του δώσω!Εμένα με νοιάζει και να μη μου κόβει ταχύτητα! έψαξα στις ρυθμίσεις και βρήκα αυτό το QoS που λές,αλλά δεν κατάλαβα και πολλά!θα το ψάξω.. πάρε και μια φώτο δικιά μου,αν γνωρίζεις ρίξε καμιά ιδέα! http://img257.imageshack.us/img257/8035/linksysw.jpg
orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Απορία: εγω που εχω connx αν βάλω τους κωδικούς μου σε άλλο σπίτι που κι αυτό έχει connx θα συνδεθω; Είναι δηλαδή όπως τις παλιές pstn που έπαιζαν παντού; Όσον αφορά τη διαφορά ταχύτητας; Δηλαδή αμα προσπαθήσω να συνδεθώ με κωδικούς 24ρας σε γραμμή που έχει ενεργοποιημένη δυάρα;;; Ναι εαν οι κωδικοι σου ειναι ενεργοι (δηλαδη εχεις πληρωσει και δεν στο εχουν κοψει) τοτε λειτουργουν σε οποιαδηποτε γραμμη του ιδου παρχου. Δηλαδη να εχεις ΟΤΕ εσυ και να βαλεις του κωδικους σου σε ρουτερ καποιου γνωστου σου που εχει επισης ΟΤΕ, σε αλλη εταιρια δεν θα λειτουργησει. Επισης για να λειτουργησει πρεπει το δικο σου ρουτερ να ειναι κλειστο γιατι διαφορετικα δεν επιτρεπει δευτερη προσβαση. Εαν βαλεις κωδικο 24αρα σε 2αρα τοτε θα λειτουργησει σαν προσβαση στο κεντρο με 24 αλλα επειδη το ρουτερ ειναι συγχρονισμενο στα 2 θα εχεις 2. Εαν βαλεις κωδικους 2αρας σε 24αρα θα εχεις 2 γιατι η προσβαση στο κεντρο ειναι μεχρι 2. Ελπιζω να σε καλυψα.
manosfp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ναι εαν οι κωδικοι σου ειναι ενεργοι (δηλαδη εχεις πληρωσει και δεν στο εχουν κοψει) τοτε λειτουργουν σε οποιαδηποτε γραμμη του ιδου παρχου. Δηλαδη να εχεις ΟΤΕ εσυ και να βαλεις του κωδικους σου σε ρουτερ καποιου γνωστου σου που εχει επισης ΟΤΕ, σε αλλη εταιρια δεν θα λειτουργησει. Επισης για να λειτουργησει πρεπει το δικο σου ρουτερ να ειναι κλειστο γιατι διαφορετικα δεν επιτρεπει δευτερη προσβαση. Εαν βαλεις κωδικο 24αρα σε 2αρα τοτε θα λειτουργησει σαν προσβαση στο κεντρο με 24 αλλα επειδη το ρουτερ ειναι συγχρονισμενο στα 2 θα εχεις 2. Εαν βαλεις κωδικους 2αρας σε 24αρα θα εχεις 2 γιατι η προσβαση στο κεντρο ειναι μεχρι 2. Ελπιζω να σε καλυψα. Μπράβο ρε φίλε orck. Αυτό με το ρουτερ δεν πολυέπιασα. Με restart δεν θα συγχρονιστεί με τα νέα δεδομένα; Για να γίνω πιο σαφής: στο σπίτι μου εχω 24αρα. Στο πατρικό μου εχω δυάρα. Και τα δυο είναι connx. Αν βάλω στο πατρικό μου το ρούτερ της 24ρας θα παίξει στα 24;Ή το κέντρο δεν θα το αφήνει να πάρει πάνω απο 2άρα;
bele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φιλε skipperas απ'οτι ξερω σταθερη ip μπορεις να δωσεις μονο στο pc σου.Το ps3 και τι iphone οταν συνδεεσε μπορουν να παρουν διαφορες τιμες ip χωρις να μπορεις εσυ να καθορισεις συγγεκριμενες.
fortenick Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Απορία: εγω που εχω connx αν βάλω τους κωδικούς μου σε άλλο σπίτι που κι αυτό έχει connx θα συνδεθω; Είναι δηλαδή όπως τις παλιές pstn που έπαιζαν παντού; Όσον αφορά τη διαφορά ταχύτητας; Δηλαδή αμα προσπαθήσω να συνδεθώ με κωδικούς 24ρας σε γραμμή που έχει ενεργοποιημένη δυάρα;;; Θα συνδεθείς όμορφα κ'ωραία!Με την ταχύτητα που έχει η γραμμή από όπου συνδέεσαι όμως.
orck Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο ρε φίλε orck. Αυτό με το ρουτερ δεν πολυέπιασα. Με restart δεν θα συγχρονιστεί με τα νέα δεδομένα; Για να γίνω πιο σαφής: στο σπίτι μου εχω 24αρα. Στο πατρικό μου εχω δυάρα. Και τα δυο είναι connx. Αν βάλω στο πατρικό μου το ρούτερ της 24ρας θα παίξει στα 24;Ή το κέντρο δεν θα το αφήνει να πάρει πάνω απο 2άρα; Θα λειτουργησει κανονικα αλλα με 2mbps. Το 2 η το 24 δεν το ρυθμιζει το ρουτερ αλλα το κεντρο.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και μια απλη λυση αμα δεν ξερει ο αλλος.δωσε καρφωτες Ip παντου και κλεισε τον dhcp σου και το Ps3 οσο θυμαμαι απο το psp μπορουν να παρουν καρφωτα Ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.