Socratis_g Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εγώ έχω και τα 2. προτιμώ το XBOX γιατι εκεί είναι οι φίλοι μου. Αν ξεκίναγα τώρα απο το μηδέν, θα έπερνα ps3 γιατι είναι τσάμπα. Μπορεί το μενού του xboxlive να είναι καλύτερο, αλλά το αποτέλεμα είναι το ίδιο. και απο 1/11/11 θα παίζω το Uncharted 3,και Gears of War 3, και το πουλί μου μαζί. εσείς?
kostionalist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή το 99% των χρηστών όπου παραδέχονται οτι το XBL είναι ανώτερο, είναι trolls. Μάλιστα. Υ.Γ: Απο 11/11/2011 θα παίζω Gears of War 3, εσείς; Ας μην συγκρηνουμε exclusives καλυτερα... LBP2 KILLZONE 3 INFAMOUS 2 RESISTANCE 3 UNCHARTED 3 MOTORSTORM APOCALYPSE TWISTED METAL RATCHET AND CLANK:ALL 4 ONE SORCERY ICO/SHADOW OF THE COLLOSSUS COLLECTION THE LAST GUARDIAN και ποσα ακομα + γ*ματα HD REMAKES Επισης το 99% πιστευει οτι το XBL ειναι καλυτερο? Εχεις ΄πηγη ή το πεταξες αοριστα?
vfragos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Απο κάποιον που έχει και τις δύο κονσόλες. Το xbox live σαφέστατα. Πολύ πιο καλά δομημένο interface, στην υπηρεσία Arcade ΟΛΑ τα παιχνίδια έχουν demo, το cross game chat κάνει μεγάλη διαφορά. Ανά πάσα στιγμή είσαι σε επαφή με του φίλους σου και όχι αποκομμένος. π.χ. σε κάποιο παιχνίδι έχω κολλήσει σε κάποιο σημέιο, κάνω ένα voice chat και την ώρα που πάιζω έρχεται και ό φίλος μου που μπορεί να παίζει κάτι άλλο να μου πεί τι να κάνω. Στο ps3 απλά δεν γίνεται
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ας μην συγκρηνουμε exclusives καλυτερα... LBP2 KILLZONE 3 INFAMOUS 2 RESISTANCE 3 UNCHARTED 3 MOTORSTORM APOCALYPSE TWISTED METAL RATCHET AND CLANK:ALL 4 ONE SORCERY ICO/SHADOW OF THE COLLOSSUS COLLECTION THE LAST GUARDIAN και ποσα ακομα + γ*ματα HD REMAKES Επισης το 99% πιστευει οτι το XBL ειναι καλυτερο? Εχεις ΄πηγη ή το πεταξες αοριστα? Τα περισσότερα που έβαλες στην λίστα σου είναι για παιδάκια. Αν είχα PS3 τα μόνα που θα διάλεγα θα ήταν το Uncharted 3, Infamous 2, και το Killzone 3. BTW, HD remakes υπάρχουν και στο 360.
kostionalist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τα περισσότερα που έβαλες στην λίστα σου είναι για παιδάκια. Αν είχα PS3 τα μόνα που θα διάλεγα θα ήταν το Uncharted 3, Infamous 2, και το Killzone 3. BTW, HD remakes υπάρχουν και στο 360. Μονο 4 ειναι για "παιδακια",οχι τα περισσοτερα οπως λες.Δεν παυουν να ειναι exclusives που τα sequel τους εχουν πουλησει τρελα και παιζονται οχι μονο απο παιδια. Ποια? Το GOW Collection? To ICO Collection? Το Tomb raider Collection?To Splinter Cell Collection?
MurderDoII Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τα περισσότερα που έβαλες στην λίστα σου είναι για παιδάκια. Δηλαδή το 99% των χρηστών όπου παραδέχονται οτι το XBL είναι ανώτερο το LIVE του 360 ειναι πολυ μπροστα! Xbox Live > PSN. Το τι σου δινει το ενα και τι το αλλο το γνωριζουν ολοι. Το καλυερο μακραν,ειναι το xbox live φιλε Παιδιά, μπορείτε να πείτε κάτι συγκεκριμένο αντί μια ολόκληρη σελίδα ποστς με αοριστίες και κοκορομαχίες ?! Και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με τον τύπο που ξεκίνησε το θρέντ και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι τα 3 παραπάνω άτομα τρελαίνονται για Xbox !
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μονο 4 ειναι για "παιδακια",οχι τα περισσοτερα οπως λες.Δεν παυουν να ειναι exclusives που τα sequel τους εχουν πουλησει τρελα και παιζονται οχι μονο απο παιδια. Ποια? Το GOW Collection? To ICO Collection? Το Tomb raider Collection?To Splinter Cell Collection? Τα παραπάνω παιχνίδια τα έχω όλα στο PS2. Γιατί να παρουσιάζονται τα last-gen HD remakes ως προτέρημα. Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο καθώς έχω ήδη τις original εκδόσεις τους, όπως και το 99% των κατόχων PS2.
butcher13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αφου εχεις xbox σπασμενο εννοειται παρε ps3. Το ιδιο εχω κανει εγω και παιζω και των 2 τις αποκλειστικοτητες
mogolman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχω και τα τρία, xbox ps3 & wii, πιστεύω ότι το xbl είναι χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μόνο και μόνο το γεγονός πως όλα τα arcade εχουν trial είναι σημαντικό προτέρημα για εμένα. Επίσης ας περιμένουμε να δούμε πόσο θα κρατήσει το τσάμπα ακόμη στο psn τώρα που έβγαλε και η sony συνδρομητική υπηρεσία... Και μη μιλήσουμε για εξωτερικό, αφού εάν έχεις account εκεί, το xbox ειναι πραγματικά media center, με Sky, Netflix κλπ κλπ.
glad1at0re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει καλύτερο ή πιο αξιόπιστο. Το καθένα έχει τα χαρακτηριστικά του. Από όσο ξέρω, το Xbox Live είναι πολύ πιο friendly και οργανωμένο σε θέματα online και η πλειοψηφία το προτιμάει. Το PS3 έχει περισσότερους exclusive τίτλους και blu-ray. Το Xbox έχει αυτή την συνδρομή σαν μειονέκτημα, χωρίς όμως να είναι ουσιαστικό επιχείρημα γιατί σαν κονσόλα είναι πολύ φτηνότερη. Με άλλα λόγια θες πολλά χρόνια LIVE για να ισοφαρίσεις τα λεφτά που θα χάλαγες για αγορά PS3. Τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με τις κονσόλες, κατάλαβα ότι η συντριπτική πλειοψηφία που παίρνει PS3 είναι επειδή πριν είχαν τα εξαιρετικά PS και PS2, οπότε συνέχισαν την παράδοση. Οι νέοι gamers αλλά κι αυτοί που αποφάσισαν να το ψάξουν περισσότερο, πήραν Xbox. Αυτό το λέω εμπειρικά μέσα από συζητήσεις με πολλούς, κι όχι από κάποια έρευνα της NASA κι ούτε έχω να κερδίσω τίποτα. Το βασικότερο για μένα όμως δεν είναι ούτε η διαφορά χρημάτων ούτε τα features και το promotion ούτε τα exclusives. Το θέμα είναι τι έχει η παρέα σου, γιατί με αυτούς θα περάσεις καλά. Αν οι δικοί μου φίλοι είχαν Game Boy, αυτό θα έπαιρνα. ΥΓ. Κάτι που μπορεί να μην σε απασχολεί τώρα αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι θα απασχολήσει τους πάντες σε 1-2 χρόνια το πολύ και για single αλλά και για online gaming, είναι το kinect. Κι αυτό υπάρχει μόνο στο xbox.
naruto14 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ χωρίς να έχω καμια κονσόλα, αλλά έχοντας μελετήσει το πράμα [σκοπεύω να αγοράσω το καλοκαιρι], πιστεύω οτι το xbox live είναι καλύτερο. Δυστηχώς όμως μην κοιτας μόνο τα 40 ευρώ αλλα αφου θα το χεις στανταρ για 4-5 χρονια τότε σκέψουν 40x5=200 ευρώ δηλαδή ένα δεύτερο xbox 360. Είναι πολλά τα λεφτά πραγματι. Κατά την γνώμη μου συμφέρει να πάρεις περισσότερο ps3 μιας και έχεις ήδη ένα xbox. Έτσι θα μπορείς να έχεις τις αποκλειστικότητες και των 2 κονσολων. Και το βασικότερο: θα έχεις both move and kinect!!! Υ.Σ Ποια κονσόλα έχει τα πιο φθηνά games? μήπως ξέρει κανείς καμια ιστοσελιδα που να μπορώ να αγορασω παιχνιδια για αυτες τις κονσόλες σε φθηνες τιμές? Ευχαριστώ!
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μην το γυρνατε και εδω σε Χ360 vs PS3. Ελεος. Για τον OP οπως ειπε ηδη καποιος αφου εχει ηδη Χ360 τοτε σαφως και θα παρει PS3 για πολους και διαφορους λογους. Το να τα σκασει για μια -ιδια- κονσολα απλα θα τον κανει εναν ακομα απο τα πολλα κοροιδα που διαθετουν 2 ιδιες κονσολες για διαφορετικους σκοπους. Κρατα το Χ360 σου κανονικα σπασμενο οπως το εχεις, τσιμπα ενα PS3 και ετσι εχεις τα παντα φιλος και απο τις 2 πλευρες και ασε τους αλλους να κουρευονται. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα περνας τον χρονο σου 100% online οποτε κανε τη χαρη στον εαυτο σου και παρε κατι που θα ολοκληρωσει την εμπειρια σου + αυτο που θελεις.
MurderDoII Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εγώ θα περίμενα μια λίστα με τα δυνατά online παιχνίδια του PS3 και μία για του 360, άσχετα αν είναι exclusive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.