Προς το περιεχόμενο

Ps3 ή Xbox για online gaming??

ntgreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα όποιος μπορεί και γνωρίζει να πει την γνώμη του για το θέμα αυτό.. έχω αυτήν την στιγμή XBOX360 αλλά είναι σπασμένο και θέλω να αγοράσω μια κονσόλα για να έχω ONLINE GAMING..

οποίος γνωρίζει και μπορεί ας δώσει τα φώτα του για το ποιο μηχάνημα είναι το πιο αξιόπιστο για το ίντερνετ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις πληροφορίες!

Δημοσ.

Γι ναμην αγοραζεις και αλλη κονσολα,τραβα πειραξε την με το τελευταιο φιρμ και μπες μεσα στο xbox live.Το καλυερο μακραν,ειναι το xbox live φιλε.Καλο παιχνιδι να εχεις

Δημοσ.

Νομίζω πως έχω το τελευταίο firmware εμένα με απασχολεί το θέμα ban.Μια στο τόσο να σε πιάσουν πάει το μηχάνημα..αλλα γενικότερα σε θέμα ποιότητας , σύνδεσης και feature είναι το xbox ε?

Δημοσ.

Ο φιλος δεν στα λεει σωστα ομως.Οπως παντα,το τσαμπα σχεδον ποτε δεν ειναι καλυτερο με το επι πληρωμη.το live θελει 34 ευρω τον χρονο για να μπορεις να μπεις.Αυτα.Το τι σου δινει το ενα και τι το αλλο το γνωριζουν ολοι.

Επιπλεον μπαν δεν επεσαν οπως περιμεναν αρκετοι.Αλλα και παλι συμφερει να παιζεις τα αντιγραφα σου online,με μια κονσολα.

Δημοσ.

τσάμπα > πληρωμή

PS3 = τσάμπα online

360 = 40κάτι ευρώ για να παίξεις online.

Το τσάμπα έχει πεθάνει προ πολλού.

Πληρωμή > Τσάμπα. Στην προκειμένη περίπτωση:

Xbox Live > PSN.

Δημοσ.

Αν έχεις και αδέρφια πολλαπλασίασε τις συνδρομές του Live x τον αριθμό των αδερφιών σου. Το PSN είναι δωρεάν όσους λογαριασμούς και να έχεις. Επειδή είχα και 360 και έχω PS3 δεν είδα καμία μα καμία διαφορά στην εμπειρία του online gaming, εκτός της διαφοράς να μιλάς με άλλους συμπαίκτες ακόμα και αν παίζετε διαφορετικά παιχνίδια (cross game chat), το PSN ούτε lag έχει ούτε υστερεί σε παίκτες μιας και 35Μ χρήστες επέλεξαν το PS3 έναντι έναντι των 40Μ χρηστών του Xbox 360. Tilemaxx δυστυχώς αναμασάς ότι διαβάζεις από άλλα trolls, πρέπει να πάρεις PS3 και μόνο τότε θα μπορείς να σχηματίσεις μια σωστή γνώμη.

Σας είπα και το άλλο; 1/11/11 θα παίζω το Uncharted 3, εσείς;

Δημοσ.

Αν έχεις και αδέρφια πολλαπλασίασε τις συνδρομές του Live x τον αριθμό των αδερφιών σου. Το PSN είναι δωρεάν όσους λογαριασμούς και να έχεις. Επειδή είχα και 360 και έχω PS3 δεν είδα καμία μα καμία διαφορά στην εμπειρία του online gaming, εκτός της διαφοράς να μιλάς με άλλους συμπαίκτες ακόμα και αν παίζετε διαφορετικά παιχνίδια (cross game chat), το PSN ούτε lag έχει ούτε υστερεί σε παίκτες μιας και 35Μ χρήστες επέλεξαν το PS3 έναντι έναντι των 40Μ χρηστών του Xbox 360. Tilemaxx δυστυχώς αναμασάς ότι διαβάζεις από άλλα trolls, πρέπει να πάρεις PS3 και μόνο τότε θα μπορείς να σχηματίσεις μια σωστή γνώμη.

Και μετά λές τον άλλο troll... Που κολλάει αυτό;

Δημοσ.

ε καλά....τώρα θα απάνταγα κάτι κ για το Uncharted 3 αλλά θα με μπανάρουν...troll γιατι τον λες δεν καταλαβαίνω

Δημοσ.

Tilemaxx δυστυχώς αναμασάς ότι διαβάζεις από άλλα trolls, πρέπει να πάρεις PS3 και μόνο τότε θα μπορείς να σχηματίσεις μια σωστή γνώμη.

Δηλαδή το 99% των χρηστών όπου παραδέχονται οτι το XBL είναι ανώτερο, είναι trolls. Μάλιστα.

Υ.Γ: Απο 11/11/2011 θα παίζω Gears of War 3, εσείς;

Δημοσ.

Εγω ειχα και τα 2(τωρα μονο ps3) οποτε μιλωντας αντικειμενικα νομιζω πως αυτο το κομματι δεν πρεπει να αποτελεσει απο μονο του κριτηριο επιλογης.Και για το ps3 αν εχεις καλη συνδεση ειναι μια χαρα και ειναι free ενω στο live πληρωνεις.Το 360 ειναι πιο φθηνο γενικοτερα.(οι μισες αγγελιες ειναι με φλασαρισμενα) Οποτε πρεπει να σκεφτεις 1)Κοστος,2)Παιχνιδια(αν τυχον θες καποιες συγκεκριμενες αποκλειστικοτητες) 3)Move η Kinect

Δημοσ.

Βασικά για τα παιχνίδια δεν θα έχω θέμα, έχω xbox οπότε ότι θέλω θα το παίζω και εκεί,το online με καίει, είμαι στο 90% να πάρω play γιατί έχει ο κολλητός μου και δεν ψήνεται να χαλάσει αλλά λεφτά, αλλιώς πιστεύω θα έπαιρνα xbox.Οπότε λέω αφού έχω την μια κονσόλα να πάρω την άλλη..και θα μπορώ να έχω όλη την γκάμα games και ιντερνέτ με την παρέα μου.

Δημοσ.

Το PS3 το πήρα να παίζω online, όταν με έστειλε για μπάνιο η MS. Ο λόγος ήταν ότι τα περισσότερα φιλαράκια μου είχαν πάρει PS3, ενώ X360 είχαν μόνο 2. Ανάθεμα την ώρα! Το PS3 για μένα αξίζει μόνο για τους αποκλειστικούς του τίτλους, όπως Uncharted, God Of War κτλ. Για όλα τα άλλα υπάρχει το X360 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...