hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 για χαρά, Μου έδωσε ένας φίλος το laptop του (Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535) επειδή είχε svista και ήθελε να τα αλλάξει σε 7αρια . Πήγε να το κάνει στην αρχή ο πατέρας του αλλά του πέταγε ένα error πριν τελειώσει την εγκατάσταση.. (Windows could not update the computer's boot configuration. Installation cannot proceed.) . Πήγα να το κάνω εγώ εγκατάσταση (έχω κάνει άπυρες φορές σε netbook,laptop,σταθερούς) τα δικά μου 7αρια σε 32bit (βλ. υπογραφή μου)με fresh install και μου πέταξε το ίδιο σφάλμα, βρήκα κάτι άλλα 7αρια tiny edition πάλι το ίδιο... έβαλα το "αφεντικό" (δλδ δεν είναι καθόλου πειραγμένο) και πάλι τα ίδια... (Υ.Γ. το bios έχει κωδικό ασφάλειας (για άγνωστο λόγο..) μήπως το επηρεάζει αυτό?) Ευχαριστώ .
isay Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μήπως στο bios εχει καποιο κλείδωμα για να μην μπορείς να κάνεις εγγραφή στο MBR; Κάποιοι παλιότεροι υπολογιστές το ονόμαζαν Antivirus protection.
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορώ να μπω καν αυτήν την στιγμή στο bios γιατί έχει κωδικό.. τώρα το είχε από πάντα, το έβαλε αυτός δεν ξέρω.. θα τον ρωτήσω αύριο σχετικά με αυτό.. (τώρα περνάω ubuntu, αν πετάξει και εκει σφαλμα...) τα περασα και μπηκαν μια χαρα..
popeye68 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορώ να μπω καν αυτήν την στιγμή στο bios γιατί έχει κωδικό.. τώρα το είχε από πάντα, το έβαλε αυτός δεν ξέρω.. θα τον ρωτήσω αύριο σχετικά με αυτό.. Aν κάνεις ένα clear cmos το BIOS θα έρθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και δεν θα υπάρχει πια κωδικός. (Σε περίπτωση που δεν τον θυμάται ούτε ο φίλος σου).
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 το σκευτικα αυτο και ηθελα να σας ρωτισω.. πος κανω clear σε laptop? πρεπει να βρω την μπαταριουλα που εχουν και να την αποσινδεσω? το έκανα και συνεχίζει να ζιταει κωδικό... απο το εργοστάσιο λες να ειναι ετσι? θα δοκιμασω να του περασω τα xp.. μηπος εχει καπιο χουσουρι με τα 7αρια η mobo του..
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 μμμ παρατήρησα κατι.. ο σκληρος ηταν χορισμενος σε 2 partitions ενα 30 gb σχεδον γεματο και ενα 130gb.. σινδεσα τον σκληρο και στο pc μου για να του κανω format γιατι απο το dvd των windows για καπιο λογο δεν γινοτα..(αυτο της υπογραφης) αλλα και στο παλιο μου.. το αποτελεσμα ηταν στο παλιο μετα το bios να μην κανει τιποτα και στο δικο μου μετα την boot screen παλι να μην κανει τιποτα τελικα βρικα ενα cd των xp και εκανα κανονικα φορματ τον σκληρο μεσα απο το laptop... ελπιζω να πετύχει.. ----------- και ναι , επιτελους δουλεψε tnx για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.