nrkmaiden Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Οπως αναφερεται και στον τιτλο του θεματος θα ηθελα ν μου πειτε την αποψη σας για το κινητο sony ericsson aino. aino
nikoskon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο πολύ οι φωτογραφίες, πάρε το ZTE Blade που είναι απείρως καλύτερο. Αν θες οπωσδήποτε SE, πάρε το X8 που είναι στα ίδια χρήματα. Και τα 2 που σου προτείνω δεν έχουν camera 8MPixels αλλά μόνο εκεί υστερούν.
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 λίγο άχαρο design, και κάπως δυσλειτουργικό θα έλεγα. Επίσης, από ότι είχα ακούσει, δουλεύει ως touch μόνο με κλειστό το slide δηλαδή ως media player, και όχι μετ όλα τα μενού. Αν θέλεις απλά ένα κινητό με εξελιγμένες μουσικές δυνατότητες, καλό θα είναι μάλλον, αλλά η ηλικία και οι δυνατότητες του δεν νομίζω ότι δικαιολογούν την τιμή του, ειδικά με τόσα «διαστημικά» smartphones στην αγορά, στην ίδια ή και σε καλύτερη τιμή. edit: να προσθέσω επίσης ότι, αν δεν απατώμαι, το SE έχει στο κουτί τα bluetooth handsfree MW600, το οποίο από ότι διαβάζω είναι εξαιρετικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και τίποτε, μπορείς να το αγοράσεις και μόνο του, εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.