Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Business as usual then. (10 ελληνικοί χαρακτήρες)
sleepy_head Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Business as usual then. (10 ελληνικοί χαρακτήρες) Οι ρυθμίσεις μου -> Greeklish -> tick Παράκαμψη του ελέγχου greeklish
outlaw star Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τι θα γίνει ρε orokusaki τελειώνει ο μήνας και εκπομπή δε βλέπουμε...άντε λέμε περιμένουμε!
Titanomaxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 O λαος περιμενει orokusaki.... απεγνωσμένα!!! :-D :-D :-D
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ειναι πολυ απασχολημενος με το να ριξει το σαιτ της ΕΑ για να ασχοληθει με την εκπομπη...
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ειναι πολυ απασχολημενος με το να ριξει το σαιτ της ΕΑ για να ασχοληθει με την εκπομπη...
OROKUSAKI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θα ξεκινησουμε τον Μαρτιο γιατι ακομα δεν ειναι ετοιμο το studio . Γι αυτο δεν εχουμε ξεκινησει ακομα.
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θα ξεκινησουμε τον Μαρτιο γιατι ακομα δεν ειναι ετοιμο το studio . Γι αυτο δεν εχουμε ξεκινησει ακομα. Ποιου έτους;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ποιου έτους; Σωστή ερώτηση. Ελπίζω να μην σας πάρει το καλοκαίρι, ειδικά αν βρίσκεται σε κάναν Υμηττό το στούντιο γιατί το καλοκαίρι συμβαίνουν κι ατυχήματα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αμα ειναι για 2 σκαμπο να καθυστερησετε ενα μηνα ρε παιδια να σας δωσουμε εμεις...
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θα ξεκινησουμε τον Μαρτιο γιατι ακομα δεν ειναι ετοιμο το studio . Γι αυτο δεν εχουμε ξεκινησει ακομα. Στα μπετά είναι ακόμα...? ... Αν και πολλοί εδώ μέσα θέλουν περισσότερο να δουν τα πιπίνια πάρα τα games Πέρα απ την πλάκα τώρα ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια με τηλεόραση και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να στηθεί μια εκπομπή..! Καλή αρχή να έχετε και καλό streaming για να σας βλέπουμε χωρίς lag...!!
Tenshi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Συνήθως το Λύκειο, προσγειώνει απότομα τον μέσο έφηβο στην σκληρή πραγματικότητα.Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όμως,μόνο και μόνο για το ρημάδι το "challenge accepted".
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Συνήθως το Λύκειο, προσγειώνει απότομα τον μέσο έφηβο στην σκληρή πραγματικότητα.Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όμως,μόνο και μόνο για το ρημάδι το "challenge accepted". ....???????? Έχασα κάτι...?? Τι σχέση έχει αυτό με τα προηγούμενα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.