Προς το περιεχόμενο

Ερχεται νεο gaming tv show στο τελος του μηνα απο τον Σρεντερ Οροκουσακι μην το χασετε

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα γίνει η εκπομπή την Δευτέρα; :confused:

Και πήρα άδεια για να την παρακολουθήσω. :cry:

θα ειχε και πιπινακια φιλε μου αστα. με 27522_113096552036720_3626_q.jpg μειναμε.... :(

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Orokusaki εκπομπή για games????????

52891230644010467240860.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Eαν το 2012 καταστραφεί ο πλανήτης καθόλου έκπληκτος δεν θα μείνω γιατί μετά από τα σημερινά νέα θα τα έχω δει όλα πια στη ζωή μου!

Δημοσ.

Τελικά θα έχει πιπίνια? (ναι διάβασα και τις προηγούμενες σελίδες αλλα δη μπορούσα να κρατηθώ να μην ρωτήσω!).

Μακάρι να είναι καλή η εκπομπή :shifty: :shifty:

Δημοσ.

Γουσταρω να ναι αληθεια κ να το καταφερουν τα παιδια ,οσο για την υποδοχη μερικοι εχουν πολυ πλακα,απλα καταντια κ καλα μας κανουν ...

Δημοσ.

Αλλωστε οι περισσοτερες γυναικες δεν ασχολουνται με games...

Εμένα η κοπέλα μου παίζει!!Να χτες κάναμε και αναβάθμιση τον υπολογιστή της,και έχει μια 8600gt 512mb πάνω για να λιώνει sims3 :devil::mrgreen: ,και όχι μόνο .

Αύριο δηλαδή δεν θα δούμε το σόου; :shock:

Δημοσ.

Εμένα η κοπέλα μου παίζει!!Να χτες κάναμε και αναβάθμιση τον υπολογιστή της,και έχει μια 8600gt 512mb πάνω για να λιώνει sims3 :devil::mrgreen: ,και όχι μόνο .

Αύριο δηλαδή δεν θα δούμε το σόου; :shock:

Οχι οπως ειπα και σε προηγουμενο post δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα. Σε λιγες θα ξερω σιγουρα μεχρι τοτε υπομονη.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην φτιάξατε τα στούντιό σας στον Υμμητό, ε;

Πέρα από την πλάκα, καλή αρχή και υπομονή (για εσάς, για εμάς, θα δείξει). Ιδέες μπορείτε να πάρετε από gamesradio (αν βρείτε παλιές εκπομπές), Users και Game On. Ιδέες όμως, όχι clopypaste, ε; Επιπροσθέτως, δηλώσεις όπως "η εκπομπη μου θα ειναι η πιο δημοφιλης εκμπομπη σε ολη την Ελλαδα!" αντιμετωπίζονται με την δέουσα α-σοβαρότητα, οπότε make your bed the way you want to sleep in it.

Δημοσ.

Οι υπόλοιποι του Forum που έχουν παραπάνω από ένα posts και ξέρουν εδώ τα άτομα κατάλαβαν τι εννοώ.

Καλό είναι πάντως να μην ειρωνεύεσαι άλλους που δεν ξέρεις μόλις εμφανίζεσαι σε forum/κάπου για πρώτη φορά.

Αυτά που έγραφα στον Orokusaki πάνε αφού έχουμε δει πολλά posts του εκτός αυτού του topic και είναι περισσότερο κωμικά παρά ενημερωτικά.

Στην εκπομπή δεν ξέρω. Θα δείξει.

εσενα τι σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι; τα παραπανω posts που εχεις;

• Moderators
Δημοσ.

εσενα τι σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι; τα παραπανω posts που εχεις;

Τότε τι δίνει το δικαίωμα στον καθέναν.

Εδώ όπως είπα με ξέρετε όσοι διαβάζετε τα posts μου και ξέρετε τι εννοώ.

Αν θέλετε να αρχίσουμε τους καβγάδες, το πάμε και private.

Edit: Επίσης, δεν μπαίνω στο Αθλητικό, στα οπαδικά να την λέω στους άλλους που λένε διάφορα γιατί δεν κάθομαι αρκετά να τους ξέρω.

Αν δεις τα μηνύματα του Orokusaki τα παλιότερα περί "PC Exclusive" - "Best Game Ever" θα πάρεις μια ιδέα.

Το θέμα είναι να μην μπαίνεις κάπου που δεν ξέρεις τί γίνεται και να την λες στους άλλους. Όταν λοιπόν με τα μηνύματα του Orokusaki τον έχουμε συνηθίσει ότι μας κάνει να γελάμε (επίτηδες, καταλάθος, ποιος ξέρει), τότε περιμένουμε ότι θα είναι και η εκπομπή "εύθυμη".

Δυστυχώς όμως, κανείς δεν κοιτάει την ιστορία (γνωστό αυτό στην Ελλάδα) και αρχίζουν τα γνωστά "νταηλίκια" από τρίτους.

Στην τελική, αν ο Orokusaki έχει πρόβλημα με μένα ή οποιονδήποτε και πιστεύει ότι θίγεται, ας μας το πει ο ίδιος και εγώ τουλάχιστον σταματάω.

Δημοσ.

Ανόητοι κοινοί θνητοί, όσο εσείς ασχολείστε με τα ποταπά flame σας ο πανίσχυρος μεγιστάνας των foot-ninja απλά διασκεδάζει. Ο Shredder όμως είναι μεγάλη καρδιά και δε κακίζει. Πόσο μεγάλη είπατε?

TMNTCh%27rell.png

Που είναι η εκπομπή μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Ανόητοι κοινοί θνητοί, όσο εσείς ασχολείστε με τα ποταπά flame σας ο πανίσχυρος μεγιστάνας των foot-ninja απλά διασκεδάζει. Ο Shredder όμως είναι μεγάλη καρδιά και δε κακίζει. Πόσο μεγάλη είπατε?

TMNTCh%27rell.png

Που είναι η εκπομπή μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εχω πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω απο το να σπταλαω τον χρονο μου με τα flames μερικων ηλιθιων. Ειστε τυχεροι που αυτην την περιοδο ολος ο στρατος μου ειναι απασχολημενος με την εκμπμπη αλλιως θα τους εστελνα να σας πλακωσουν στο ξυλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...