Προς το περιεχόμενο

Ερχεται νεο gaming tv show στο τελος του μηνα απο τον Σρεντερ Οροκουσακι μην το χασετε

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γελάτε κουφάλες... 4 μέρες μείνανε.

δυστυχως η εκμπμπη μου θα παρει μια μικρη αναβολη... Αυτος ο οποιος εχει το καναλι στο οποια θα ειναι η εκμπομπη δεν εχει ακομα ετοιμασει εον εξοπλισμο που θα χρειαστουμε.. και ετσι δυστυχως δεν προλαβαινουμε σε 4 μερες! Μεχρι το τελος του μηνα ομως θα εχουμε ξεκινησει!

Δημοσ.

Πολύ απαισιόδοξο σε βλέπω φίλε. Πρέπει να έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και όταν ξεκινάς κάτι καινούριο να έχεις θετική ενέργεια και να μην λες πως όλα θα πάνε στραβά.

Χαχα πλάκα κάνω, ανυπομονώ φίλε μου να δω την πρώτη εκπομπή. Μια συμβουλή: να υπάρχει και καμιά ωραία κοπελίτσα στην εκπομπή, να είσαι σίγουρος πως θα το δουν περισσότεροι έτσι ;)

Από την στιγμή που θα είμαι εγώ,ο Mr.X,συμπαρουσιαστής και βασικός υπεύθυνος για αυτή την εκπομπή είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε τέλεια! :D

Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως Game Editor με τον ΣΡΕΝΤΕΡ. Not.

Καλά ντε,μην επιμένεις να γίνεις συνεργάτιδά μας τόσο πολύ! Να λείπει το βύσσινο κοπελιά...

Ναι Δρομοκαιτειο εκει;Ο Σρεντερ σταματησε παλι να παιρνει τα χαπια του!

Μόνο λολ εδώ.

True. Orokusaki, δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια από τις Ε3 και λοιπές εκδηλώσεις ότι τα πιπίνια προσελκύουν και άτομα που δεν είναι του gaming; :P

Μετά από σκέψη,αποφάσισα να προσθέσω γυναικεία παρουσία στην εκπομπή,έτσι για να σπάσει η αντρική μονοτονία.Κατόπιν,προς ενημέρωσή σας ληγούρια,η συνεργάτιδά μου θα είναι σοβαρή επαγγελματίας και όχι κάποια ημίγυμνη όπως στις Ε3 εκθέσεις που αναφέρει ο κύριος Καβαλάρης Φάντασμα. :P

Όλα θα πάνε καλά γιατί είσαι αισιόδοξος.Καλή επιτυχία σου εύχομαι και κάθε μέρα καλύτερος.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα θετικά σου λόγια.

πωπω εχω να δω τα χελωνονιτζακια απο τοτε που παιζανε στη T.V. !!! και γω θελω να δω την εκπομπη, αν και παλιοτερα θυμαμαι σε ενα τηλεοπτικο καναλι που ειχε μια εκπομπη,οχι μονο με βιντεοπαιχνιδια ομως ,μιλαγε γενικα για υπολογιστες και εδειχνε μετα και καποια παιχνιδια σαν review και καλα

Μάλλον θα εννοείς την εκπομπή "Hackers" στο ΑLTER.Θυμάμαι και μια άλλη εκπομπή με γενική παρουσίαση βιντεοπαιχνιδιών,η στο 902 tv η στο BlueSky έβγαινε,αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της.Τώρα πια αυτή η εκπομπή έχει σταματήσει.

δυστυχως η εκμπμπη μου θα παρει μια μικρη αναβολη... Αυτος ο οποιος εχει το καναλι στο οποια θα ειναι η εκμπομπη δεν εχει ακομα ετοιμασει εον εξοπλισμο που θα χρειαστουμε.. και ετσι δυστυχως δεν προλαβαινουμε σε 4 μερες! Μεχρι το τελος του μηνα ομως θα εχουμε ξεκινησει!

Μην δίνεις υποσχέσεις και γενικά μην προτρέχεις!!! Σου το έχω ξαναπεί!

Κανονικά δεν έχουμε κλείσει ακόμη την συμφωνία με τον καναλάρχη αλλά είναι κατά 99% σίγουρο ότι θα γίνει η δουλειά. ;)

:(

Και με τί θα γελάσω την επόμενη Δευτέρα;

Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου...Ενημερωτική εκπομπή θα κάνουμε,όχι κωμική.Αλλά αν θες τόσο πολύ να γελάσεις έχω να σου προτείνω ένα πρόγραμμα για όλη την ημέρα!

08:00 Μπομπ Σφουγγαράκης,Νickelodeon

12:30 Danny Phantom,Nickelodeon

13:00 Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης,Nickelodeon

13:30 Μπομπ Σφουγγαράκης,Nickelodeon

14:30 Kωνσταντίνου και Ελένης,ΑΝΤ1 *

15:30 Το Καφέ της Χαράς,ΑΝΤ1 *

16:30 icarly,Nickelodeon

17:50 Φώτης και Μαρία Live,STAR

21:00 Drake and Josh,Nickelodeon

22:00 Μπομπ Σφουγγαράκης,Νickelodeon

22:30 Fan Boy and Chum Chum,Nickelodeon

23:00 Ράδιο Αρβύλα,ΑΝΤ1 **

Καλή διασκέδαση!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου...Ενημερωτική εκπομπή θα κάνουμε,όχι κωμική.Αλλά αν θες τόσο πολύ να γελάσεις έχω να σου προτείνω ένα πρόγραμμα για όλη την ημέρα!

Οι υπόλοιποι του Forum που έχουν παραπάνω από ένα posts και ξέρουν εδώ τα άτομα κατάλαβαν τι εννοώ.

Καλό είναι πάντως να μην ειρωνεύεσαι άλλους που δεν ξέρεις μόλις εμφανίζεσαι σε forum/κάπου για πρώτη φορά.

Αυτά που έγραφα στον Orokusaki πάνε αφού έχουμε δει πολλά posts του εκτός αυτού του topic και είναι περισσότερο κωμικά παρά ενημερωτικά.

Στην εκπομπή δεν ξέρω. Θα δείξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...