Προς το περιεχόμενο

Ερχεται νεο gaming tv show στο τελος του μηνα απο τον Σρεντερ Οροκουσακι μην το χασετε

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είχα ακούσει και για μια άλλη εκπομπή (ραδιοφωνική/streaming) για PC Games, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ links.

Εδώ από ο,τι καταλαβαίνω μιλάμε για video streaming σωστά;

Όπως και να'χει καλή αρχή και καλό καινούργιο συκώτι σε όλους μας.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είχα ακούσει και για μια άλλη εκπομπή (ραδιοφωνική/streaming) για PC Games, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ links.

Εδώ από ο,τι καταλαβαίνω μιλάμε για video streaming σωστά;

Όπως και να'χει καλή αρχή και καλό καινούργιο συκώτι σε όλους μας.

ναι για video steaming μιλαμε.

Δημοσ.

Είμαι βέβαιος ότι κάτι ετοιμάζουν και οι ΝΤΟΝΑΤΕΛΟ, ΜΙΧΑΛΑΝΤΖΕΛΟ, ΡΑΦΑΕΛ και ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ υπό της οδηγίες του ΣΠΛΙΝΤΕΡ προκειμένου αυτή η εκπομπή να μην βγει live :P!!!!!

Άσε που αυτοί έχουν και την ΈΙΠΡΙΛ!!!! Είσαι χαμένος ΣΡΕΝΤΕΡ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ νια νια νια!!!!!!

Δημοσ.

Υπάρχει και η εκπομπή Users στον sentrafm καθημερινά 21:30-22:00. Σπάνια την έχω ακούσει και δεν ξέρω αν αξίζει

Δημοσ.

SHREDDER ασε τους άλλους να τραγουδάνε και δώσε πιπίνια στο λαό!!!!

Ναι ήμουν και εγώ εδώ. ;)

Δημοσ.

ο σρεντερ οροκουσακι ποιος ειναι ;;;;

my god αστειεύεσαι έτσι?? :mrgreen:

είναι 2 πράγματα..

1) ο κακός απο τα χελωνονιτζάκια (teenage mutant turtles)

2) γνωστό και ξακουστό μέλος του insomnia..(το αν θα γίνει πιο γνωστό απο τον original shreder only time will show.. :-) _

ε @orokusaki πάντως εγώ σοβαρά περιμένω πως και πως για την πρώτη εκπομπή!!εύχομαι μεγάλη επιτυχία :-D

Δημοσ.

πωπω εχω να δω τα χελωνονιτζακια απο τοτε που παιζανε στη T.V. !!! και γω θελω να δω την εκπομπη, αν και παλιοτερα θυμαμαι σε ενα τηλεοπτικο καναλι που ειχε μια εκπομπη,οχι μονο με βιντεοπαιχνιδια ομως ,μιλαγε γενικα για υπολογιστες και εδειχνε μετα και καποια παιχνιδια σαν review και καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...