OROKUSAKI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αποφασισα με εναν φιλο μου να κανουμε μια εκμπομπη με θεμα τα pc games! Δεδομενου οτι δεν υπαρχει κατι αντοιστοιχο στην Ελλαδα ειμαστε βεβαιοι οτι θα τα καταφερουμε! Η εκμπομπη θα ξεκινησει στο τελος του μηνα, θα ειναι μια φορα την εβδομαδα και θα μπορειτε να μας παρακολυθειται ζωντανα απο τη την ιστοσελιδα μας. Θα παρουσιαζουμε ολα τα pc games που βγαινουν καθε εβδομαδα ενω στο μελλον θα παρουσιασουμε και console games. Αν ολα πανε καλα η εκμπομπη μας θα αρχισει στις 17 ισνουαριου και μολις φταξουμε την σελιδα μας θα ποσταρω το λινκ εδω ! Συντομα θα εχετε νεα μου. O SHREDDER θα επιστρεψει δριμυτερος και συντομα η εκπομπη μου θα ειναι η πιο δημοφιλης εκμπομπη σε ολη την Ελλαδα!
Antonis3d Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πολύ απαισιόδοξο σε βλέπω φίλε. Πρέπει να έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και όταν ξεκινάς κάτι καινούριο να έχεις θετική ενέργεια και να μην λες πως όλα θα πάνε στραβά. Χαχα πλάκα κάνω, ανυπομονώ φίλε μου να δω την πρώτη εκπομπή. Μια συμβουλή: να υπάρχει και καμιά ωραία κοπελίτσα στην εκπομπή, να είσαι σίγουρος πως θα το δουν περισσότεροι έτσι
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως Game Editor με τον ΣΡΕΝΤΕΡ. Not.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι Δρομοκαιτειο εκει;Ο Σρεντερ σταματησε παλι να παιρνει τα χαπια του!
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αποφασισα με εναν φιλο μου να κανουμε μια εκμπομπη με θεμα τα pc games! Δεδομενου οτι δεν υπαρχει κατι αντοιστοιχο στην Ελλαδα ειμαστε βεβαιοι οτι θα τα καταφερουμε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πλάκα πλάκα, δεν θέλω να το χάσω!
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αποφασισα με εναν φιλο μου να κανουμε μια εκμπομπη με θεμα τα pc games! Δεδομενου οτι δεν υπαρχει κατι αντοιστοιχο στην Ελλαδα ειμαστε βεβαιοι οτι θα τα καταφερουμε! Η εκμπομπη θα ξεκινησει στο τελος του μηνα, θα ειναι μια φορα την εβδομαδα και θα μπορειτε να μας παρακολυθειται ζωντανα απο τη την ιστοσελιδα μας. Θα παρουσιαζουμε ολα τα pc games που βγαινουν καθε εβδομαδα ενω στο μελλον θα παρουσιασουμε και console games. Αν ολα πανε καλα η εκμπομπη μας θα αρχισει στις 17 ισνουαριου και μολις φταξουμε την σελιδα μας θα ποσταρω το λινκ εδω ! Συντομα θα εχετε νεα μου. O SHREDDER θα επιστρεψει δριμυτερος και συντομα η εκπομπη μου θα ειναι η πιο δημοφιλης εκμπομπη σε ολη την Ελλαδα!
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Θα έχει και πιπίνια στο πλατώ;
outlaw star Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 άντε στην άκρη όλοι ρε ...περιμένω με ανυπομονησία orokusaki...και αν πάει καλά υπόσχομαι 2 μπουκάλες νερό απο μένα σε κάθε εκπομπή
Bigi444444 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι θα κάνετε, κανονίστε μόνο να μην κλειδωθεί! Μ αρέσει που θέλετε όλοι και πιπίνια.Δεν ξεκινάει καλλιστεία ο άνθρωπας λέμε...
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Συντομα θα εχετε νεα μου! Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Θα έχει και πιπίνια στο πλατώ; Οχι δεν θα εχει Ρε συ πλακα μου κανεις? το θεμα της εκμπομπης θα ειναι το PC GAMING τι τα θελεις τα πιπινια? Αλλωστε οι περισσοτερες γυναικες δεν ασχολουνται με games... άντε στην άκρη όλοι ρε ...περιμένω με ανυπομονησία orokusaki...και αν πάει καλά υπόσχομαι 2 μπουκάλες νερό απο μένα σε κάθε εκπομπή θα παει πολυ καλα. Ηδη εχω ξεκινησει και το διαφημιζω σε ολα τα μεγαλα sites σε ελλαδα και εξωτερικο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 θα παει πολυ καλα. Ηδη εχω ξεκινησει και το διαφημιζω σε ολα τα μεγαλα sites σε ελλαδα και εξωτερικο! Orokusaki International! Κοίτα πράγματα!
NT1G Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Συντομα θα εχετε νεα μου! Οχι δεν θα εχει Ρε συ πλακα μου κανεις? το θεμα της εκμπομπης θα ειναι το PC GAMING τι τα θελεις τα πιπινια? Αλλωστε οι περισσοτερες γυναικες δεν ασχολουνται με games... Με πιπίνια και gaming όμως θα πιάσει πιο πολύ. Κάτι σαν τον καιρό στο στάρ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Με πιπίνια και gaming όμως θα πιάσει πιο πολύ. Κάτι σαν τον καιρό στο στάρ. True. Orokusaki, δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια από τις Ε3 και λοιπές εκδηλώσεις ότι τα πιπίνια προσελκύουν και άτομα που δεν είναι του gaming;
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 "O SHREDDER θα επιστρεψει δριμυτερος " είναι απειλή ή δέσμευση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.