ntemis321 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Link παιδια καλισπερα...εχω κολλησει στο 4 κ 19 εχει μια πορτα οπου την δειχνει ανεβασμενη στο βιντεο..εγω μετα την μαχη πριν δηλαδη απο το 4κ19 προφανως η εχασα η το εκανα save και εκλεισα το ps.οταν το ανοιχα να παιξω με βγαζει πριν το 4κ19 εκει οπου εγινε η μαχη αλλα χωρις τους εχθρους.περναω τα μαχαιρια αλλα την πορτα μου την εχει κατεβασμενη και δεν ανοιγει με τιποτα...εχει 2 μερες που προσπαθω αλλα τιποτα...καποια ιδεα???τι να κανω???
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορείς να ξεκινήσεις από κάπου κοντά; Δεν θυμάμαι αν έχει κεφάλαια ή όχι
ntemis321 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 οχι φιλε μου με βγαζει μονο εκει..εχει το last save αλλα εχει γινει εκει ακριβως..δεν μπορω να βγαλω ακρη..
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω ή να χάσεις επίτηδες μπας και ξανά ζωντανέψει δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω... προφανώς μιλάμε για glints. Νομίζω είχα και εγώ ένα σε αυτό το παιχνίδι αλλά πάλι με πόρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.