Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα: εχω μια ταινια η οποια ειναι σε αρχεια mkv στον υπολογιστη μου και θελω να την μεταφερω σε ενα φλασακι για να την δω στην τηλεοραση!!το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κανω αντιγραφη των αρχειων στο φλασακι μου βγαζει οτι ειναι γεματο και να διαγραψω αρχεια κλπ κλπ!!το θεμα ειναι οτι

1 το φλασακι ειναι ολοκαινουριο και ειναι πρωτη φορα που το χρησημοποιω

2 η ταινια ειναι 8gb και το φλασακι 16b

3 το εχω ξαναπαθει και παλαιοτερα με αλλο φλασακι παλι σε αρχεια mkv αλλα δεν εδωσα σημασια απο τοτε ουτε ετυχε να ξαναμεταφερω τετοιου ειδους αρχεια!!θελει καποια ιδιαιτερη διαδικασια η καποια επεξεργασια με καποιο προγραμμα?

υγ φορματ εκανα στο φλασακι αλλα τπτ παλι το ιδιο βγαζει

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό HP USB Disk Storage Format Tool και κάνε format σε NTSF,το οποίο υποστηρίζει μεγάλα αρχεία πάνω από 4GB σε αντίθεση με το FAT32 με το οποίο έρχονται κατά κανόνα τα USB λόγου συμβατότητας, προσοχή ποιο γράμμα δίσκου θα διαλέξεις αν έχεις εξωτερικό δίσκο.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το προγραμματάκι αυτό TheELF! Κι από ότι είδα δεν σε αφήνει να επιλέξεις άλλο δίσκο πέρα από εξωτερικό. Απλό! :-D

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το προγραμματάκι αυτό TheELF! Κι από ότι είδα δεν σε αφήνει να επιλέξεις άλλο δίσκο πέρα από εξωτερικό. Απλό! :-D

Το μόνο επικίνδυνο είναι αν διαλέξεις κάνα εξωτερικό τέρρα σκληρό και ψάχνεσαι μετά. :devil:

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι πέρα από την δυνατότητα να κάνεις format σε usb stick, το παραπάνω εργαλείο σου επιτρέπει να κάνεις ένα bootable usb ώστε να βάλεις τα αρχεία από ένα λειτουργικό και να κάνεις format σε netbooks ή pc χωρίς cd/dvd.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

τοτε υπαρχει τροπος να χωρισω μια ταινια σε 2 κομματια ? γτ αν το κανω σε ntfs δν το αναγνωριζει το dvd player

Δημοσ.

Για να μιλάς για αρχείο πάνω από 4GB μάλλον αναφέρεσαι σε mkv 1080p.

Και να το σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια πάλι δεν θα στο παίξει το dvd player. Πιστεύω ότι μόνο avi σε divx/xvid θα παίζει.

Δοκίμασε αν θέλεις με το mkv toolnix που προτείνει ο elf αλλά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να στο αναγνωρίσει.

Αναγκαστικά θα πας σε μετατροπή σε avi και υποβάθμιση της ανάλυσης σε sd 720χ480 (π.χ με κάποιο από τα freemake, format factory, avi demux κτλ) οπότε το αρχείο θα μικραίνει και θα χωράει σε fat32 usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...