dbisbik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Εχω xbox360 και σκέφτομαι να αγοράσω το kinect. Εχω παίξει με το move, έχω παίξει και wii αλλά το kinect οχι. Το έχω δεί βέβαια και έχω εντυπωσιαστεί. Γενικά εντυπώσεις αν το έχει πάρει κάποιος και το καλύτερο game με αθλητικά παιχνίδια (πχ tennis, table tennis, golf κλπ.). Το σκέφτομαι να το πάρω.
glad1at0re Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Το Kinect είναι κορυφαίο, next generation gaming, αλλά τα παιχνίδια του είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Αξίζει πολύ για παρέα, έχει πάρα πολύ γέλιο. Αν θες να παίζεις μόνος σου δε το προτείνω ακόμα, καλύτερα να περιμένεις κάνα χρόνο, εκτός αν τη βρίσκεις να παίζεις arcade παιχνιδάκια.
ppetros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν και υπαρχουν αρκετες διαφορες στην πραξη οποτε και η αμεση συγκριση δεν θα ειναι αντικειμενική και ισως ειναι λιγο αδικη, θα συμφωνησω με τους παραπανω φιλους.. Το Kinect ειναι αρκετα μπροστα και σιγουρα εχει περισσοτερες προοπτικες.. Το αμεσο μελλον θα δειξει..
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 η μοναδικη σχεση που εχουν αυτα τα 3 ειναι πως προκειται για χαζοχαρουμενο gaming!και το λεω οντας κατοχος του move ,αλλα και εχοντας αφιερωσει πολλες ωρες σε wii που εχει η κοπελα μου. Οπως ειπαν τα παιδια ειναι μονο για παρεα και χαλαρες καταστασεις.ισως ομως σε αυτο φταινε οι τιτλοι που κυκλοφορουν τωρα.στο μελλον λογικα παιζει να αλλαξει αυτο. εφοσον εχεις ηδη 360 ειναι κριμα να δωσεις λεφτα για τα αλλα 2. η γνωμη μου ειναι γενικα να περιμενεις να μην παρεις τπτ και να περιμενεις να βγει κανενας τιτλος της προκοπης
vassilis_pap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Βασικά νομίζω είσαι ανάμεσα στο Kinect και στο Wii. To PS3 μαζί με Move θα σου πάει πολύ πιο ακριβά από τα άλλα και αν δε προγραμμάτιζες την αγορά PS3 έτσι και αλλιώς, το να δώσεις 400€ μόνο για το Move το θεωρώ υπερβολικό. Ανάμεσα στα Kinect και Wii η απόφαση είναι πιο δύσκολη. To Kinect είναι καινούργια τεχνολογία σε κάποια πράγματα πιο προηγμένη από το Wii αλλά αν και πολλά υποσχόμενη, ακόμα δεν έχουμε δει καλά καλά, τι μπορεί να κάνει. Μειονέκτημα του Kinect σε αυτή τη φάση οι πολύ λίγοι τίτλοι που το υποστηρίζουν, συν ο lite χαρακτήρας τους αφού η MS επιμένει να το προωθεί χωρίς επιπλέον χειριστήριο, πράγμα που περιορίζει τα είδη παιχνιδιών που μπορούν να παιχτούν με αυτό. Πλεονέκτημά του, το ότι τα παιχνίδια του έχουν HD γραφικά. Το Wii είναι μια τελείως διαφορετική κονσόλα με εξίσου τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το X360 που ήδη έχεις. Η τεχνολογία του Wiimote κρατάει από το 2006 και μοιάζει πάρα πολύ με το Move που ήδη δοκίμασες (καθόλου τυχαία φυσικά!). Τεχνολογικά είναι λίγο πιο πίσω από το Move αλλά όχι σπουδαία πράγματα. Το ιδιαίτερο με το Wii είναι πως το χειριστήριο είναι στάνταρ στη κονσόλα πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι τίτλοι της κονσόλας το υποστηρίζουν (πράγμα που δε συμβαίνει με τα Kinect/Move). Μειονέκτημα του Wii είναι η κάπως πιο παλιά τεχνολογία και κυρίως τα γραφικά της κονσόλας τα οποία ΔΕΝ είναι HD και υστερούν σημαντικά από τα PS3/X360. Πλεονέκτημα, είναι πως παίρνεις μια κονσόλα που έχει κλεισμένα 4 χρόνια στην αγορά με πάρα πολλούς τίτλους, ειδικά στο κομμάτι party games/motions controls games που σε ενδιαφέρει. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσεις και τα "κανονικά" παιχνίδια της κονσόλας τα οποία είναι και πολλά και καλά (πχ τα γνωστά franchise της Nintendo - Mario/Donkey Kong/Zelda/Metroid κλπ κλπ). Είναι δηλαδή μια πληρέστερη αγορά αν και θα σου κοστίσει, μαζί με το 2ο χειριστήριο το οποίο είναι σχεδόν απαραίτητο, κάτι παραπάνω από το Kinect. Ζυγίζεις και αποφασίζεις...
dbisbik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ωραία. Γενικά εγω επειδή οι περισσότεροι εστιάσανε στο γεγονός να παίξεις σοβαρά παιχνίδια δεν ενδιαφέρομαι γι αυτό. Θα μου άρεσε πολύ να παίζω μόνος μου το ping pong και με παρέα όλα τα άλλα φυσικά και το Pping pong. Δεν είμαι απαιτητικός ωστε να κάτσψ να σαπίσω με ένα σοβαρό παιχν'ίδι και να κουνιέμαι χοροποηδάω...Θα πάω σε κανα saturn, θα το δοκιμάσω κι αν λέει θα το πάρω. Πάντως το Ping ppong που έπαιξα στο ps3 ήταν κορυφαίο. Βέβαι ήμουν με παρέα.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εδω ενα καλο αρθρο που ισως σε βοηθησει στην επιλογη: http://www.operationsports.com/features/1203/the-motion-controller-showdown-who-wins-/
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πραγματι ειναι δυσκολη αποφαση να διαλεξεις μια απο αυτες τις κονσολες. Για τη χωρα μας πιστευω το πιο βασικο ειναι το οικονομικο θεμα. Για αυτο το λογο πρεπει να μας νοιαζει το μελλον των κονσολων αυτων. Δηλαδη μην παρουμε κατι και το μετανιωσουμε. Αυτο ειναι το πιο βασικό! Και επισης το τσιπακι ειναι ενα βασικο θεμα που πρεπει να μας απασχολει μιας και δεν πιστευω να μπορεσουμε να παιξουμε ποτε Playstation 3 games αντεγραμμενα διοτι απαιτουν blue ray discs τα οποια ειναι πολυ ακριβα[50 GB space ο δισκος!]. Μπορουμε αν θελετε να συνεχισουμε την σηζητηση μας σε αυτο εδώ το topic ωστε να μην κοιταμε σε 2 ταυτοχρονως!
billstamaniac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 εφοσον εχεις 360 kinect με κλειστα ματια μακρια καλυτερο απο τα 3 κ θα το ευχαριστηθεις το εχω γραψει κ αλλου αλλα θα το γραψω γιατι πραγματικα τα σπαει χτυπα kinect sports κ παιξε beach volley δωματιου κ θα με θυμηθεις !!!
analwsimos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 μάλλον το Kinect..είναι ένα βήμα ποιο μπροστά
naruto14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 μάλλον το Kinect..είναι ένα βήμα ποιο μπροστά Οπως ανεφερα και στο αλλο topic, πιστεύω ότι το Kinect δεν αξιζει για πολλα ατομα παρα μονο 2.[λετε στο μελλον να μπορουν να παιξουν περισσότεροι?] Και επίσης τα games του είναι όλα οικογενειακα και για παρεες. Τι να κανεις τετοια παιχνιδια αν η κονσολα παιζει μεχρι 2 ατομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.