MIJAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα στη Κοινότητα .. Θα ήθελα αν μπορεί να κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω ή πως μπορώ να διαβάζω τη γραμματοσειρά UB-AntiqueOlive.. Έχω κάποιους πίνακες από ένα word (97 - 2003 format) αρχείο γραμμένες το 2002 (!!?!!!) και δε μπορώ να δω το περιεχόμενο τους ενδεικτικά παίρνω τέτοιου τύπου περιεχόμενα... αν γνωρίζει κανείς σχετικά ή μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.. θα με έσωνε από από τόνους δουλειάς Ευχαριστώ όποιον ξόδεψε λίγο χρόνο για να διαβάσει το post. Επισυνάπτω και το σχετικό Πίνακα insomnia_upload.doc
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 θα στην στείλω σε ένα email μόλις μου στείλεις με pm το email σου... αλλά αν αλλάξεις γραμματοσειρά δεν σου εμφανίζεται κανονικά το περιεχόμενο; Εντιτ... και με αυτήν εγκαταστημένη πάλι δεν δουλεύει σωστά
MIJAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για την Ιστορία Τελικά η δουλειά μου έγινε δια της τεθλασμένης... Ειλικρινά δεν ξέρω πως έγινε, αλλά αφού εγκατέστησα τη γραμματοσειρά που μου έστειλε ο alexzzz (ευχαριστώ και πάλι) και έσωσα το αρχείο ως .htm και παίζοντας με τις κωδικοποιήσεις μου βγήκε το αποτέλεσμα στα ελληνικά (το είχα δοκιμάσει και πριν την εγκατάσταση της γραμματοσειράς ανεπιτυχώς)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.