VonLoutsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τι να κανουμε πατριωτη....αν θελησουμε καποτε τα φωτα σου στη πολιτιστικη αναγεννηση του Ελληνισμου θα σε εχουμε υποψη μας...... :lol: Επειδή υπάρχουν κάτι τέτοια τυπάκια στο πατρινό καρναβάλι για αυτό έχει πατώσει και λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα... Φαίνεται οτι έχεις πρόβλημα με την άποψη του καθενός και μόνο η δική σου είναι σωστή...άρα... αν θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τα πολιτιστικά δρώμενα ( πολιτιστικό δρώμενο το καρναβάλι, χαχαχαχαχα) μπορούμε και μόνοι μας και δεν χρειαζόμαστε κανέναν που να διαφημίζει την πραμάτεια του...
traganeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πατρινο καρναβάλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Σε όποιον δεν αρέσει κάθεται στο pc του και περνάει καλύτερα! ΣΤΑΦΙΔΑ και φέτος θα γίνουμε!!
Tenshi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πατρινο καρναβάλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Σε όποιον δεν αρέσει κάθεται στο pc του και περνάει καλύτερα! ΣΤΑΦΙΔΑ και φέτος θα γίνουμε!! Κουέστιον... Αν δέν θέλουν κόσμο,γιατι το διαφημίζουν;Νομίζω οτι το καρναβάλι θα κινηθεί μια χαρά (και φέτος) με τα ανήλικα νομού Αχαϊας-Ηλίας. Ως γνωστόν,στο καρναβάλι "πηδάς",όπως ειπώθηκε και πιο πίσω (ο-χοχο) http://www.youtube.com/watch?v=IrhatH85Bt8&feature=related
anthony_88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 πιο αχρειαστο γεγονος δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
jacknut Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή υπάρχουν κάτι τέτοια τυπάκια στο πατρινό καρναβάλι για αυτό έχει πατώσει και λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα... Φαίνεται οτι έχεις πρόβλημα με την άποψη του καθενός και μόνο η δική σου είναι σωστή...άρα... αν θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τα πολιτιστικά δρώμενα ( πολιτιστικό δρώμενο το καρναβάλι, χαχαχαχαχα) μπορούμε και μόνοι μας και δεν χρειαζόμαστε κανέναν που να διαφημίζει την πραμάτεια του... Απο που προεκυψε οτι εχω προβλημα με την αποψη του οποιουδηποτε ; Δεν ειρωνευομαι εγω. Μαλλον εσεις εχετε προβλημα με τις δικες μας αποψεις. Δεκαρα τσακιστη δε δινω ουτως η αλλως. Απλα ειναι ασχημο κατι που δε σας ενδιαφερει η δε σας αρεσει ( λογικο ) να το τρολλαρετε με ανυποστατες σαχλαμαρες ! Αν δε σου αρεσει η δικη μου ενημερωση δε σε αναγκαζει κανενας να διαβαζεις το thread μου. Για να επανελθω στα καρναβαλικα : ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ Στις 14/02/2011 ξεκινα η εκθεση των στολων των πληρωματων στο Παλαιο Αρσακειο Διάρκεια έκθεσης έως 4/3 Ώρες Λειτουργίας: ΣΑΒ/ΚΑ: 10.00 – 14.00 & 18.00 – 22.00 ΚΑΘ/ΝΕΣ: 18.00 – 22.00 ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ
VonLoutsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Απο που προεκυψε οτι εχω προβλημα με την αποψη του οποιουδηποτε ; Δεν ειρωνευομαι εγω. Μαλλον εσεις εχετε προβλημα με τις δικες μας αποψεις. Δεκαρα τσακιστη δε δινω ουτως η αλλως. Απλα ειναι ασχημο κατι που δε σας ενδιαφερει η δε σας αρεσει ( λογικο ) να το τρολλαρετε με ανυποστατες σαχλαμαρες ! Αν δε σου αρεσει η δικη μου ενημερωση δε σε αναγκαζει κανενας να διαβαζεις το thread μου. Για να επανελθω στα καρναβαλικα : ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ Στις 14/02/2011 ξεκινα η εκθεση των στολων των πληρωματων στο Παλαιο Αρσακειο Διάρκεια έκθεσης έως 4/3 Ώρες Λειτουργίας: ΣΑΒ/ΚΑ: 10.00 – 14.00 & 18.00 – 22.00 ΚΑΘ/ΝΕΣ: 18.00 – 22.00 ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ Μα και εμείς την άποψη μας εκφέρουμε και επειδή δε σε είδα να σχολιάζεις όλη την πρόταση μου θα ήθελα να την σχολιάσεις όλη...για πες, όλα αυτά τα γκρουπ βγαίνουν με σκοπό να προάγουν τον πολιτισμικο θεσμό του καρναβαλιού ή η πλειοψηφία τους είναι για τα μαύρα τα λεφτά, για τις στολές κόστους 10 ευρώ που τις πουλάνε 50...?? αν δε σου αρέσουν τα σχολιά μας ή τα κάνεις γαργάρα ή όπως λες και εσύ δεν ανοίγεις thread.
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μα και εμείς την άποψη μας εκφέρουμε και επειδή δε σε είδα να σχολιάζεις όλη την πρόταση μου θα ήθελα να την σχολιάσεις όλη...για πες, όλα αυτά τα γκρουπ βγαίνουν με σκοπό να προάγουν τον πολιτισμικο θεσμό του καρναβαλιού ή η πλειοψηφία τους είναι για τα μαύρα τα λεφτά, για τις στολές κόστους 10 ευρώ που τις πουλάνε 50...?? αν δε σου αρέσουν τα σχολιά μας ή τα κάνεις γαργάρα ή όπως λες και εσύ δεν ανοίγεις thread. Διορθωση 65ε και 15 ενα μπουκαλι μαυροδαφνη των 3 ευρω
dim_math Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Σπουδαζω Πατρα κοντα 5 χρονια τωρα και η περιοδος του καρναβαλιου πραγματικα ειναι η χειροτερη...αν μενεις εδω τον υπολοιπο χρονο και ξερεις τα μαγαζια..ειναι τουλαχιστον τραγικο να βλεπεις μεχρι και τον καφενε του μπαρμπα Κιτσου να εχει εισοδο...η να εχουν καλυψει τις τιμες με πανι και να σε χρεωνουν ο,τι να 'ναι.Τα φαγητα και τα ποτα ειναι οτι τους εχει περισσεψει. Οι στολες ειναι πανακριβες,κανουν ενα 40αρι στο νερο και ειναι μια πλαστικουρα...οι γυναικειες στολες ειναι 20 εκ. υφασμα μην τυχον και δυσκολευτει να σε χουφτωσει ο καθε μεθυσμενος λιγουρης την ωρα που εσυ θα τουρτουριζεις (ΠΑΝΤΑ εχει κωλοκαιρο στο καρναβαλι). Οπου και να πας ειναι πηχτρα...και καπου πρεπει να πας! δεν μπορει να εισαι εξω ολη νυχτα... Πιστευω και με καλη παρεα να πας και με λεφτα και με διαθεση,παρολο που σαν θεσμος εχει ολες τις προοπτικες να ειναι ευχαριστος με καλαμπουρι,κεφι κτλ ολη αυτη η αισχροκερδεια και η ταλαιπωρια θα σου την σπασει. Καλα ο καθενας εχει τη γνωμη του...αλλα εγω το εχω ζησει...και σε γκρουπ και χωρις γκρουπ και με μεγαλη παρεα και με στολη και με απλα ρουχα και στα τρεντοκλαμπ και στα πιο απομερα και σε παρτυ σε σπιτι. Εχω περασει καλα αλλα ηταν λογω παρεας και μονο...
gang Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πάντα και παντού η παρέα είναι αυτή που θα σου ανεβάσει ή θα σου κατεβάσει την διάθεση. Για να βρεις κομπλέ μαγαζί απέφευγε τα μεγάλα και γνωστά και τέλος το ποιο γαμάτο πιστεύω είναι να πετύχεις πάρτι σε κανα σπίτι και τέτοια φάση
jacknut Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μα και εμείς την άποψη μας εκφέρουμε και επειδή δε σε είδα να σχολιάζεις όλη την πρόταση μου θα ήθελα να την σχολιάσεις όλη...για πες, όλα αυτά τα γκρουπ βγαίνουν με σκοπό να προάγουν τον πολιτισμικο θεσμό του καρναβαλιού ή η πλειοψηφία τους είναι για τα μαύρα τα λεφτά, για τις στολές κόστους 10 ευρώ που τις πουλάνε 50...?? αν δε σου αρέσουν τα σχολιά μας ή τα κάνεις γαργάρα ή όπως λες και εσύ δεν ανοίγεις thread. θα τα κανω γαργαρα γιατι θεωρω τη συζητηση παντελως ανευ ουσιας που καταληγει σε τρολλινγκ ! ΥΓ : γιατι δεν φτιαχνεις εσυ ενα γρουπ να προαγεις τον πολιτισμο.....; Η καλυτερα δηλωσε υποψηφιος Προεδρος του Καρναβαλικου Οργανισμου, να μας κανεις προτυπο πολιτιστικης Αναπτυξης.....
VonLoutsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 θα τα κανω γαργαρα γιατι θεωρω τη συζητηση παντελως ανευ ουσιας που καταληγει σε τρολλινγκ ! ΥΓ : γιατι δεν φτιαχνεις εσυ ενα γρουπ να προαγεις τον πολιτισμο.....; Η καλυτερα δηλωσε υποψηφιος Προεδρος του Καρναβαλικου Οργανισμου, να μας κανεις προτυπο πολιτιστικης Αναπτυξης..... Αν με απασχολούσε το καρναβάλι ως θεσμός να είσαι σίγουρος οτι δε θα περίμενα την προτροπή σου για να το κάνω...όσο για την θέση του προέδρου που λες κάλλιστα μπορείς να γίνεις εσύ. Έχεις και την θέρμη και την διάθεση.
beatshooter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καποιος ειπε για 15€ μαυροδαφνη πριν,κατι που δεν ισχυει.Στα 3 το πολυ ευρω ειναι 2χρονια τωρα(τοσο την ωρισκω εγω)...Και αμα θες να τσιμπησεις κατι μπορεις φθηνα,οπως επισης δεν ειναι αναγκη να ΜΠΕΙΣ στο κλαμπ με την εισοδο και απ εξω με την καλη σου παρεα παλευεται(εκτος αν εχει ψοφοκρυο). Γενικα παντως με τα εισητηρια,ΦΠΑ κτλ να εχουν ανεβει δυσκολα θα υπαρξει μεγαλη κινηση...
kage Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/395052-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%84/page__view__findpost__p__3796577
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καποιος ειπε για 15€ μαυροδαφνη πριν,κατι που δεν ισχυει.Στα 3 το πολυ ευρω ειναι 2χρονια τωρα(τοσο την ωρισκω εγω)...Και αμα θες να τσιμπησεις κατι μπορεις φθηνα,οπως επισης δεν ειναι αναγκη να ΜΠΕΙΣ στο κλαμπ με την εισοδο και απ εξω με την καλη σου παρεα παλευεται(εκτος αν εχει ψοφοκρυο). Γενικα παντως με τα εισητηρια,ΦΠΑ κτλ να εχουν ανεβει δυσκολα θα υπαρξει μεγαλη κινηση... Απο την στιγμή που μιλάνε άτομα που δεν έχουν κατέβει ποτέ καρναβάλι είναι λογικό να ακούσεις ανακρίβειες.... Και πολύ καλά τα λες για τα club. Και για τα γκρουπάκια μπορείς να μην πας στο μεγαλύτερο που θα έχει 50€ την στολή και να πας σε ένα άλλο με 30€
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πιο αχρειαστο γεγονος δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Αυτο ξαναπεστο! +1000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.