Προς το περιεχόμενο

windos 7 recovery

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα και καλη χρονια.θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται να κανω στον σκληρο δισκο partision ta win 7 και οταν θα θελω να κανω φορματ με το κουμπι f11 να γινεται απο εκει.αυτον γινοταν οταν πρωτοπηρα το laptop και ειχα τα vista

Δημοσ.

Εν συντομια, οχι.

Recovery, γιατι recovery κανει και οχι φορματ, απο το 1ο partiotion του σκληρου γινεται επειδη ο κατασκευαστης εχει κανει ενα σωρο αλλαγες σε αρχεια κλπ γιατι να το πετυχει.

Μπορεις παντα να εχεις ενα ghost του partition σου σε καποιο αλλο partition ή δισκακι και να κανεις επαναφορα με αυτο.

Δημοσ.

Αν δεν σβήσεις το recovery partition τότε μάλλον θα μπορείς να το επαναφέρεις με το f11, αλλά το καλύτερο ειναι να φτιάξεις τα recovery dvds απο το ειδικό πρόγραμμα που έχει ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.

μαλλον δεν με καταλαβατε..απλα πως γινεται να ξαναλειτουργησει το f11 αλλα αυτην την φορα να κανει φορματ και εγκατασταση τα win 7 .τι πρεπει ν κανω

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς γίνεται με το Acronis True Image.

Μπορείς να φτιάξεις ένα partition στο δίσκο και να βάλεις εκει το image της εγκατάστασης. Κάθε φορά που ξεκινάνε τα windows, το Acronis θα σου λεει να πατήσεις κάποιο F για να κάνεις restore και αν το αγνοείς θα μπαίνει κανονικά στα windows. Σαν διαδικάσία δεν είναι εύκολη και δεν μπορεί να περιγραφει με δυο λέξεις μέσα απο το forum. Πρέπει να κατεβάσεις το manual του acronis true image και να το μελετήσεις.

Δημοσ.

Προφανώς ο giannis22k θέλει τρόπο να αλλάξει τα περιεχόμενα του recovery partition, ώστε αντί για αρχεία επαναφοράς των vista, που περιέχει τώρα, να τοποθετηθούν εκεί τα αντίστοιχα των 7. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πολύ θα ήθελα και εγώ να μάθω.

Δημοσ.

Προφανώς ο giannis22k θέλει τρόπο να αλλάξει τα περιεχόμενα του recovery partition, ώστε αντί για αρχεία επαναφοράς των vista, που περιέχει τώρα, να τοποθετηθούν εκεί τα αντίστοιχα των 7. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πολύ θα ήθελα και εγώ να μάθω.

Να πειράξει το recovery partition που εχει τωρα δεν μπορει, αλλα όπως εγραψα παραπανω μπορει να φτιάξει κάτι παρόμοιο με Acronis True Image

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...