N0tisOO7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Σε ελληνικούς υπότιτλους το Ά το εμφανίζει ως ', σε κωδικοποίηση (που χρησιμοποιώ, άλλες δεν δοκίμασα) Ελληνική ISO 8859-7. Αυτό διορθώνεται;
Antonis3d Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μου το έκανε και εμένα αυτό με τον VLC Media Player, τώρα με τον Media Player Classic δεν το κάνει πλέον.
N0tisOO7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 VLC έχω και εγώ αλλά όταν μετατρέπω video αρχείο με το Convertxtodvd για DVD μεταφέρεται και στους υπότιτλους του DVD, δεν διορθώνεται, παραμένει όπως είναι.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Στο VLC πήγαινε Tools->Options->Subtitles & OSD και στο Default Encoding βάλε Greek (Windows 1253). Το ίδιο και στο ConvertXtoDVD (το 1253 πάλι).
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν έπιασε ακόμη έτσι είναι και στο Convertxtodvd. Αυτό να σημειώσω ότι συμβαίνει σε XP και σε 7.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το VLC θέλει κλείσιμο-άνοιγμα για να πάρει τις ρυθμίσεις (αν δεν απατώμαι). Μπορείς να δοκιμάσεις UTF-8 μήπως και στο εμφανίσει σωστά. Η ρύθμιση για Μη Unicode προγράμματα στον πίνακα ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις είναι στο Ελληνικά (Ελλάδας);
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το VLC θέλει κλείσιμο-άνοιγμα για να πάρει τις ρυθμίσεις (αν δεν απατώμαι). Μπορείς να δοκιμάσεις UTF-8 μήπως και στο εμφανίσει σωστά. Η ρύθμιση για Μη Unicode προγράμματα στον πίνακα ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις είναι στο Ελληνικά (Ελλάδας); Εννοείται ότι κάνω επανεκκίνηση για να εφαρμοστούν οι νέες ρυθμίσεις. Ναι, είναι Ελληνικά (Ελλάδας),
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σε vista που το είδα, αν έβαζα ansi το Ά φαινόταν σαν ', όπως και σε σένα. Μόλις έβαλα 1253 το εμφάνισε κανονικά. Το Convertx μου το εμφανίζει σωστά όπως και να το έχω ορίσει. Κάνε μια δοκιμή και σε utf-8, επίσης άνοιξε το srt με το σημειωματάριο και με Αποθήκευση ως σώσε με κωδικοποίηση UTF-8 με το ίδιο όνομα. Τελευταία λύση είναι να κάνεις Αντικατάσταση στο σημειωματάριο και να αλλάξεις το Ά με 'Α (οξεία και Α).
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σε vista που το είδα, αν έβαζα ansi το Ά φαινόταν σαν ', όπως και σε σένα. Μόλις έβαλα 1253 το εμφάνισε κανονικά. Το Convertx μου το εμφανίζει σωστά όπως και να το έχω ορίσει. Κάνε μια δοκιμή και σε utf-8, επίσης άνοιξε το srt με το σημειωματάριο και με Αποθήκευση ως σώσε με κωδικοποίηση UTF-8 με το ίδιο όνομα. Τελευταία λύση είναι να κάνεις Αντικατάσταση στο σημειωματάριο και να αλλάξεις το Ά με 'Α (οξεία και Α). Το UFT-8 έπιασε. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.