Προς το περιεχόμενο

καρτα ηχου σε windows 7 προβλημα

kokos198

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο εγκατασταση των windows 7 χ64 δεν αναγνωριζοτανε η καρτα ηχου 5,1 που ειχα (sound blaster live 5.1)και ετσι αγορασα καινουργια. Πηρα την speedlink SL-8866-SRD 5.1 PCI. βρηκα του drivers για τα windows 7 απο το site της speedlink και την εγκατεστησα. ΟΜΩΣ ενω μου δειχνει οτι ειναι ετοιμη..δεν βγαζει ηχο. Οταν παταω δοκιμη δεν μου ανεβοκατεβαινει καν η σταθμη της εντασης που δειχνει διπλα,το σταματαω ξανακανω δοκιμη και ακουγεται ενα παρασιτο μονημο. Επισης οταν την εχω ενεργοποιησει και την εχω ρυθμισει για κυρια εξοδο δεν παιζει κανενας ηχος στο pc και οταν ανοιγω τραγουδια ειτε με media player ειτε με οτηδηποτε το τραγουδι δε παιζει. δλαδη ειναι ακινητη η μπαρα που προχωραει συμφωνα με το χρονο. μπορει να βοηθησει κανενας?

Δημοσ.

χαζο αλλα μηπως παιζει να εβαλες το βυσμα σε λαθος output πισω απο την καρτα;την creative υποθετω την εχεις βγαλει.δες και μεσα στο bios σε περιπτωση που εχεις και οnboard ηχο μηπως ειναι ενεργο καταλαθος.

Δημοσ.

οχι τα βυσματα ξερω που παει το καθε ενα...ετσι και αλλιως στο μαυρο παει το σαμπ και με τα left right στο πρασινο θα επρεπε να βγαζει ηχο τουλαχιστον. Η on board ειναι ενεργοποιημενη απο τα bios αλλα δεν εχει σχεση αυτο γιατι διαλεγω απο που θελω να παιρνω ηχο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...