Προς το περιεχόμενο

Συγκριτικό, τι προτείνετε?

Scatman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα κινητά, ποιό είναι καλύτερο?

Koινώς ποιο θα μου προτείνατε για αγορά?

samsung h1 vodafne 360

omnia i800 8GB

x10 mini Xperia

x10 Mini Pro Xperia

Omnia i900 16GB

Εάν θέλετε, βάλτε τα σε σειρά προτείμισης-ικανοτήτων

Δημοσ.

Που τα βρίσκετε αυτα τα κινητά ρε παιδιά.. Στα αζήτητα;

Παρ' το ένα και χτυπά το άλλο ειναι όλα αυτα.. Αν θα επρεπε οπωσδήποτε να πάρω κάποιο απ' αυτα (μόνο αν μου το κάνανε δώρο και την επόμενη μέρα θα το πουλαγα) θα ήταν το χ10 xperia. Αλλα και αυτο με 1.6 android και μικρή οθόνη δεν πας μακριά..

Πχ το blade με 160€ ειναι απο 1 εώς 5 κλασεις καλύτερο απ' όλα αυτα. (Χωρις να ειναι και αυτο τίποτα ιδιαίτερο).

Δημοσ.

συγνώμη φίλε αλλά δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να αγοράζουμε iphone4 και συναφή. Ότι βρίσκει κι ότι μπορεί ο καθένας...

ευχαριστώ για την πρόταση

Δημοσ.

συγνώμη φίλε αλλά δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να αγοράζουμε iphone4 και συναφή. Ότι βρίσκει κι ότι μπορεί ο καθένας...

ευχαριστώ για την πρόταση

Είδες να γράφω πουθενά για iPhone? Τη μονή πρόταση που σου έκανα εκτός λίστας ήταν ένα android των 160€.

Δημοσ.

Είδες να γράφω πουθενά για iPhone? Τη μονή πρόταση που σου έκανα εκτός λίστας ήταν ένα android των 160€.

οκ συγνωμη για την παρανοηση

παντως γα να παρουσιαζω αυτα, σε αυτα εχω μονο προσβαση

Δημοσ.

ο,τι είπε ο oldnew και ο stormrain. Πάνε κατευθείαν για xperia pro. Δεν σου το είπε για κακό, απλά ορισμένα από αυτά τα κινητά όχι απλά δεν θα σε βολέψουν, αλλά θα σου κάνουν και τη ζωή μαρτύριο. Ειδικά τα omnia Ι είναι ιδιαίτερα παρωχημένα πλέον, ενώ το H1 το έκλαψαν οι ρέγγες πολύ λίγο μετά που βγήκε. Τα xperia είναι μια χαρά κινητά, και μέσα στα σημερινά δεδομένα, απλά έχουν κάπως μικρή οθόνη για τα γούστα μου. Βλέπω όμως ότι πολλοί που το πήραν δεν παραπονιούνται.

Η αλήθεια είναι ότι τα κινητά της λίστας σου είναι αρκετά ετερόκλητα, και σπάνια βλέπει κάνεις τέτοια σύγκριση. Πάντως, αν είναι θέμα χρημάτων, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, κάποιες και με ακόμη λιγότερα. Αν είναι αποκλειστικά αυτά, πάνε SE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...