Προς το περιεχόμενο

Seagate Expansion ST905004EXD101-RK - 500 GB

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως άλλο 1 TB 2,5 δεν έχω είναι για να συγκρίνω άμεσα με την ταχύτητα περιστροφή-κραδασμούς. Πάντως διαφωνώ matrixxx για αυτά που λες για τους Passport. Ναι μεν γρατσουνούνται και αφήνουν θαμπάδες, καθαρίζουν όμως πολύ εύκολα και αυτό το λακαριστό υλικό με την απίστευτη σχεδίαση βιβλίου κατ' εμέ είναι άψογο. Καμιά σχέση με τα σπιρτόκουτα τους Rikiki. Ο Apacer στην φωτογραφία που έβαλα δεν είναι καλύτερος από τον Rikiki που έχει λίγο διχρωμία και καμπύλες;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το καλωδιο μερικες φορες εχει 2 αποληξεις usb μονο για την περιπτωση που η θυρα usb του υπολογιστη δεν μπορει να δωσει το απαιτουμενο ρευμα - δεν εχει να κανει λοιπον με τον δισκο αλλα με τον υπολογιστη μας. Ακομα και αυτα τα διπλα καλωδια δλδ μπορουν ανετα να λειτουργησουν συνδεοντας μονο το ενα usb αν μπορει να δωσει τα απαιτουμενα mA το pc μας.

σε αυτο το y usb αναφερομουν επειδη οσες ειχα χρησιμοποιησει εγω μεχρι τωρα ηθελαν και τα δυο για να λειτουργησουν αλλα τωρα πλεον μονο με ενα βρισκω και με ενα αγορασα μια σημερα
  • Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως άλλο 1 TB 2,5 δεν έχω είναι για να συγκρίνω άμεσα με την ταχύτητα περιστροφή-κραδασμούς. Πάντως διαφωνώ matrixxx για αυτά που λες για τους Passport. Ναι μεν γρατσουνούνται και αφήνουν θαμπάδες, καθαρίζουν όμως πολύ εύκολα και αυτό το λακαριστό υλικό με την απίστευτη σχεδίαση βιβλίου κατ' εμέ είναι άψογο. Καμιά σχέση με τα σπιρτόκουτα τους Rikiki. Ο Apacer στην φωτογραφία που έβαλα δεν είναι καλύτερος από τον Rikiki που έχει λίγο διχρωμία και καμπύλες;

Μηπως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που ειναι τι συμφερει και τι οχι; Το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο και ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του.

Εμενα δεν μου αρεσει ο apacer. Προτιμω αυτο: Η πιο κουκλα θηκη

Δημοσ.

Μηπως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που ειναι τι συμφερει και τι οχι; Το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο και ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του.

Εμενα δεν μου αρεσει ο apacer. Προτιμω αυτο: Η πιο κουκλα θηκη

δεν ειναι καλο value for money ρε αδερφε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...