DJTaurus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μολις το εστησα και δουλευει κανονικα wired. Προσπαθω ομως να δωσω και σε αλλο pc ασυρματα αλλα δεν βγαζω ακρη. Εχω βαλει WEP Key 128b και εχω αφησει enabled το Router's PIΝ. Στo pc που θελω να συνδεθω ασυρματα με εντοπιζει αλλα.....εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν τα δεχεται...δοκιμασα το WEP το δικο μου κατι εκανε και μετα μου ζητησε security key.....εκει τι συμπληρωνω???..στο internet καπου διαβασα οτι βαζουμε το WEP 1....δοκιμασα κ με αυτο αλλα παπαλα. To ιδιο και στο κινητο μου βγαζει μηνυμα remember secured with Wep Key και κατι με WPS Pin αντι να πατησω connect.
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δες στο Wireless Settings -> Router's PIN. Έχω την εντύπωση πως αυτό ψάχνεις.
DJTaurus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δες στο Wireless Settings -> Router's PIN. Έχω την εντύπωση πως αυτό ψάχνεις. Δεν το δεχεται.....το αλλαξα σε WPA παλι δεν μου συνδεεται.....κανει connecting και μετα disconected...πανω στο router περα απο το εικονιδιο του wifi εχει αλλο ενα διπλα του (κλειδαρια logo που εκπεμπει σημα) το οποιο ειναι μονιμα enabled.... Κανω copy paste μερικες ρυθμισεις μπας και βγαλουμε ακρη... Profile SSID Guest Network Security Enable Broadcast SSID Primary sakiss-PC-Wireless No WPA2-PSK Yes Yes Name (SSID): Region:Europe Channel:Αuto Mode:Up to 145...να το γυρισω σε 300 αυτο? Enable this wireless Network τικαρισμενο Enable SSID Broadcast τικαρισμενο Wireless Isolation unticked Security Options None WEP WPA-PSK WPA2-PSK (AES) tikarismeno WPA-PSK (TKIP) + WPA2-PSK (AES) Internet IP Address :Get Dynamically from ISP Domain Name Server (DNS) Address :Get Automatically from ISP
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 to pin χρειαζεται μονο αν παιζεις με wps.και στα 7 μπορει να το βγαλει αυτοματα.κατα τα αλλα βαλε εναν κωδικο απο 8 χαρακτηρες και πανω και δοκιμασε το κλειδωμα WPA-PSK (TKIP) + WPA2-PSK (AES)
DJTaurus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον εκανα hard reset και ξαναπερασα τους οδηγους με το CD....εκανα ακριβως τα ιδια πραγματα μονο που αντι για WEP διαλεξα WPA αν και δε νομιζω να παιζει ρολο...αυτο που παρατηρησα οτι εχει αλλαξει ειναι το κουμπι πανω στο router που δειχνει ενα λουκετο να στελνει σημα δεν ειναι enabled αυτη τη φορα......και συνδεθηκε κανονικα.Αυτο το κουμπι πρεπει να κλειδωνει το wifi manually αλλα πριν το παταγα και δεν εσβηνε απλως αναβοσβηνε. Δοκιμασα να αλλαξω το WPA που εβαλα στην εγκατασταση και το λουκετο στο router εγινε enabled αλλα και παλι συνδεομαι κανονικα. Το mode να το αφησω 145mbps η να το ανεβασω στα 300?... Dsl Mode: Adsl,Adsl2 ή Adsl2+?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 a.thn εγκατασταση δεν την κανεις απο το cd αλλα καλο ειναι να μαθεις να την κανεις απευθειας απο το interface του ρουτερ απο την Ip που εχει πχ 192.168.1.1 β.adsl2+ c.αφου ειναι 300mbps βαλτο 300.αν δεν εχεις καρτα n δεν εχει καν νοημα μηπως ειναι για το wps αυτο το λουκετακι?αν και τα windows 7 καμια φορα ζητανε Pin αντι για το κλειδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.