Προς το περιεχόμενο

Παραλαβη αδειας οδηγησης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει περίπτωση να φτάσει μέχρι Καβάλα;;; Να έχω το νου μου;;; :P

Για το 2011 δεν νομιζω.Μετα..... :devil: :devil:

Πιο πολυ προσοχη σε κατοικους λαϊκων Βορειων Προαστειων Αττικης.Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη κλπ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το 2011 δεν νομιζω.Μετα..... :devil: :devil:

Πιο πολυ προσοχη σε κατοικους λαϊκων Βορειων Προαστειων Αττικης.Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη κλπ κλπ.

οh fuck we're screwed...!!

Να χει το νου του κι αυτός , μην πετύχει έναν άλλο τρελό με peugeot 206 gti καγκούρικο και τον συνετήσει!! :D

Μου ειπαν απο την Νομαρχια οτι τα τελευταια δυο χρονια τις αδειες τις βγαζει η αστυνομια και αυτοι απλα τις παραδιδουν.Ξερει καποιος ποια υπηρεσια τις βγαζει απο την ΕΛΑΣ ?

Απ'όσα ξέρω η υπηρεσία διαβατηρίων τα τυπώνει.

Αν ειναι βραδυ εχει και φωτα xenon.

Ποτε δεν ξερεις !!!

Αν θυμηθεί να τα ανάψει!

Άντε αγρατζούνιστος.

Απ'όσα ξέρω η υπηρεσία διαβατηρίων τα τυπώνει.

Ετσι ειναι τα τελευταια δυο χρονια.

Αν θυμηθεί να τα ανάψει!

Άντε αγρατζούνιστος.

Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

από τη στγμή που περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα μέχρι να το έχεις στα χέρια σου μπορείς να έχεις κάποια βεβαίωση;

για να τη χρησιμοποιήσεις πχ σε κάποια προκύρηξη που απαιτείται δίπλωμα οδήγησης

από τη στγμή που περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα μέχρι να το έχεις στα χέρια σου μπορείς να έχεις κάποια βεβαίωση;

για να τη χρησιμοποιήσεις πχ σε κάποια προκύρηξη που απαιτείται δίπλωμα οδήγησης

Υπαρχει νομιζω μια βεβαιωση,μια Α4 που δινει η σχολη οδηγησης που λεει οτι : ο ταδε ταδοπουλος περασε με επιτυχια εξετασεις οδηγησης οχηματος κατηγοριας Α/Β/Γ .. νομιζω καπως ετσι. Βεβαια ΔΕΝ οδηγεις νομιμα με αυτο απλα ειναι μια βεβαιωση!

Υπαρχει νομιζω μια βεβαιωση,μια Α4 που δινει η σχολη οδηγησης που λεει οτι : ο ταδε ταδοπουλος περασε με επιτυχια εξετασεις οδηγησης οχηματος κατηγοριας Α/Β/Γ .. νομιζω καπως ετσι. Βεβαια ΔΕΝ οδηγεις νομιμα με αυτο απλα ειναι μια βεβαιωση!

Ουτε αυτη δεν την δινουν πια....

Ειναι απαραδεκτο παντως με την μηχανογραφιση να κανει ενα μηνα καποιος να παρει μια αδεια οδηγησης.Θα μπορουσε οταν καποιος περναει πορεια να παιρνει επι τοπου μια προχειρη σφραγιδα και να πηγαινει την αλλη μερα σε καποια υπηρεσια να τυπωνουν την αδεια.

Αστυνομικη ταυτοτητα βγαινει σε μισυ ωρα.

ουτε μιση ωρα, πριν 6 μηνες κιολας ειχα παει με μια φιλη μου στο ΑΤ για να βγαλει νεα ταυτοτητα και της την εδωσε το οργανο σε 10 λεπτα..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...