Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να φτάσει μέχρι Καβάλα;;; Να έχω το νου μου;;; Για το 2011 δεν νομιζω.Μετα..... :devil: Πιο πολυ προσοχη σε κατοικους λαϊκων Βορειων Προαστειων Αττικης.Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για το 2011 δεν νομιζω.Μετα..... :devil: Πιο πολυ προσοχη σε κατοικους λαϊκων Βορειων Προαστειων Αττικης.Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη κλπ κλπ. οh fuck we're screwed...!! Να χει το νου του κι αυτός , μην πετύχει έναν άλλο τρελό με peugeot 206 gti καγκούρικο και τον συνετήσει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μου ειπαν απο την Νομαρχια οτι τα τελευταια δυο χρονια τις αδειες τις βγαζει η αστυνομια και αυτοι απλα τις παραδιδουν.Ξερει καποιος ποια υπηρεσια τις βγαζει απο την ΕΛΑΣ ? Απ'όσα ξέρω η υπηρεσία διαβατηρίων τα τυπώνει. Αν ειναι βραδυ εχει και φωτα xenon. Ποτε δεν ξερεις !!! Αν θυμηθεί να τα ανάψει! Άντε αγρατζούνιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Απ'όσα ξέρω η υπηρεσία διαβατηρίων τα τυπώνει. Ετσι ειναι τα τελευταια δυο χρονια. Αν θυμηθεί να τα ανάψει! Άντε αγρατζούνιστος. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 από τη στγμή που περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα μέχρι να το έχεις στα χέρια σου μπορείς να έχεις κάποια βεβαίωση; για να τη χρησιμοποιήσεις πχ σε κάποια προκύρηξη που απαιτείται δίπλωμα οδήγησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 από τη στγμή που περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα μέχρι να το έχεις στα χέρια σου μπορείς να έχεις κάποια βεβαίωση; για να τη χρησιμοποιήσεις πχ σε κάποια προκύρηξη που απαιτείται δίπλωμα οδήγησης Υπαρχει νομιζω μια βεβαιωση,μια Α4 που δινει η σχολη οδηγησης που λεει οτι : ο ταδε ταδοπουλος περασε με επιτυχια εξετασεις οδηγησης οχηματος κατηγοριας Α/Β/Γ .. νομιζω καπως ετσι. Βεβαια ΔΕΝ οδηγεις νομιμα με αυτο απλα ειναι μια βεβαιωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει νομιζω μια βεβαιωση,μια Α4 που δινει η σχολη οδηγησης που λεει οτι : ο ταδε ταδοπουλος περασε με επιτυχια εξετασεις οδηγησης οχηματος κατηγοριας Α/Β/Γ .. νομιζω καπως ετσι. Βεβαια ΔΕΝ οδηγεις νομιμα με αυτο απλα ειναι μια βεβαιωση! Ουτε αυτη δεν την δινουν πια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και πολυ καλα κανουν γιατι δεν αναγνωριζεται πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ειναι απαραδεκτο παντως με την μηχανογραφιση να κανει ενα μηνα καποιος να παρει μια αδεια οδηγησης.Θα μπορουσε οταν καποιος περναει πορεια να παιρνει επι τοπου μια προχειρη σφραγιδα και να πηγαινει την αλλη μερα σε καποια υπηρεσια να τυπωνουν την αδεια. Αστυνομικη ταυτοτητα βγαινει σε μισυ ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ουτε μιση ωρα, πριν 6 μηνες κιολας ειχα παει με μια φιλη μου στο ΑΤ για να βγαλει νεα ταυτοτητα και της την εδωσε το οργανο σε 10 λεπτα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.