Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ξερετε ποσο καιρο κανει να βγει μετα απο επιτυχη εξεταση ???? Απο που την παραλαμβανουμε ? Απο την σχολη οδηγησης μου εδωσαν ενα τηλ στην Α.Παρασκευη που οπως ειναι φυσικο δεν απανταει...2106081443-47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κάνει 2-3 εβδομάδες και ανάλογα στην εποχή που θα πέσεις (πχ Αύγουστο και Χριστούγεννα παραπάνω). Επίσης για την παραλαβή έχει ένα παράβολο που συνήθως οι σχολές οδηγών το έχουν ήδη βάλει μέσα στην τιμή του διπλώματος αλλά αν πας να το πάρεις εσύ θα πρέπει να το πληρώσεις. Τώρα εδώ στην Καβάλα τα διπλώματα τα παίρνουμε από το κτήριο της Νομαρχίας, από την διεύθυνση συγκοινωνιών... για Αθήνα δεν ξέρω θείο Γιάννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καταλαβα ανηψιε..Ο γιος περασε πορεια 21/12 οποτε καλα κρασια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πήρα τηλ τον αδερφό μου που έχει σχολή οδηγών και μου είπε ότι μαθητές του που έδωσαν στις 22.12.2010 (εδώ δίνουν Τετάρτη) δεν έχουν έρθει ακόμα τα διπλώματα τους... άρα αναμένουμε θείο Γιάννη. Το αμάξι σου είναι για λίγες μέρες ακόμα ασφαλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μπα δε κινδυνευει το αμαξι του , το χτυπησε το ιμπιζακι ο γιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μπα δε κινδυνευει το αμαξι του , το χτυπησε το ιμπιζακι ο γιος. Ετσι ακριβως...Οχι θα του αφηνα τον Σιβικα... Τελικα με τηλ μας επιαν οτι εχει βγει το διπλωμα.Πηγε ο γιος στην Μεσογειων και του ειπαν...συγνωμη λαθος δεν εχει παει !!!!!! :shock: :shock: :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 εμένα για αλλαγη (εχω παλιο) μου ειχαν πει 50-60 ημέρες και κάπου 50-60 ευρω. Φυσικα και τους ειπα 50-60 να ναι οι ώρες σας. Θεωρω όμως οτι η διαδικασία αυτη αποτελέι μέρος των ευθυνών της σχολής οδηγών... Μια φορα και εναν καιρό που ειχα δωσει εγω (σε επαρχία) μου το είχε δωσει ο ιδιοκτητης της σχολής το διπλωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 εμένα για αλλαγη (εχω παλιο) μου ειχαν πει 50-60 ημέρες και κάπου 50-60 ευρω. Φυσικα και τους ειπα 50-60 να ναι οι ώρες σας. Θεωρω όμως οτι η διαδικασία αυτη αποτελέι μέρος των ευθυνών της σχολής οδηγών... Μια φορα και εναν καιρό που ειχα δωσει εγω (σε επαρχία) μου το είχε δωσει ο ιδιοκτητης της σχολής το διπλωμα... Είναι... ειδικά αν σκεφτείς ότι εσύ δεν ξέρεις τι/που/πως και πρέπει να μάθεις... ενώ η σχολή ξέρει και όπως προείπα έχει και ένα παράβολο (μικρό) το οποίο ξέρω ότι το έχουν βάλει μέσα στην τιμή του διπλώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για ποιο λόγο κυρ γιαννη βιαζεται ο μικρός να παρει το διπλωμα στα χέρια του? Δε πιστεύω να χτύπησε ο μικρός? τ'ιμπιθάκι φτιάχνεται. Απ'οτι θυμάμαι (περασαν και καμποσα χρονια) εφοσον επιτύχεις στις εξετάσεις, έχεις το δικαίωμα να οδηγείς νόμιμα κι ας μην έρθει το διπλωμα σου. Βέβαια σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου, δεν τους ενδιαφέρει και κόβουν κλήση ένα μικρό ποσό επειδή δεν το έχεις μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Απ'οτι θυμάμαι (περασαν και καμποσα χρονια) εφοσον επιτύχεις στις εξετάσεις, έχεις το δικαίωμα να οδηγείς νόμιμα κι ας μην έρθει το διπλωμα σου. Βέβαια σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου, δεν τους ενδιαφέρει και κόβουν κλήση ένα μικρό ποσό επειδή δεν το έχεις μαζί σου. ισχύει... Κάπου 20 ευρω ειναι η κλήση... Μου ειχαν κόψει κάποτε ενα τέτοιο χαζό και μαζί άλλο ένα για Ν και επειδη γελαγα με τα χαλια τους μου εκαναν και αλκοτεστ νομιζωντας οτι εγω δεν πάω καλα... (περα απο την πλακα τώρα όσοι γραφουν για τετοια ειναι απλα κομπλεξικοι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Στην πρόσφατη επέκτασή μου χρησιμοποίησα το παρακάτω λινκ για να ενημερωθώ για την πρόοδο! Εϊναι λίγο θαμμένο στο σαιτ αλλά χρήσιμο! Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για ποιο λόγο κυρ γιαννη βιαζεται ο μικρός να παρει το διπλωμα στα χέρια του? Δε πιστεύω να χτύπησε ο μικρός? τ'ιμπιθάκι φτιάχνεται. Οχι δοξα τω Θεω.... Απ'οτι θυμάμαι (περασαν και καμποσα χρονια) εφοσον επιτύχεις στις εξετάσεις, έχεις το δικαίωμα να οδηγείς νόμιμα κι ας μην έρθει το διπλωμα σου. Βέβαια σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου, δεν τους ενδιαφέρει και κόβουν κλήση ένα μικρό ποσό επειδή δεν το έχεις μαζί σου. Νομιζω δεν ισχυει αυτο. ισχύει... Κάπου 20 ευρω ειναι η κλήση... Μου ειχαν κόψει κάποτε ενα τέτοιο χαζό και μαζί άλλο ένα για Ν και επειδη γελαγα με τα χαλια τους μου εκαναν και αλκοτεστ νομιζωντας οτι εγω δεν πάω καλα... (περα απο την πλακα τώρα όσοι γραφουν για τετοια ειναι απλα κομπλεξικοι...) Μακαρι να ειναι μονο τοσο... Στην πρόσφατη επέκτασή μου χρησιμοποίησα το παρακάτω λινκ για να ενημερωθώ για την πρόοδο! Εϊναι λίγο θαμμένο στο σαιτ αλλά χρήσιμο! Link πολυ καλο το link .Δινω στοιχεια με Νομαρχια Αγ.Παρασκαυης που εγινε η αιτηση και μου λεει το δεν υπαρχει τετοια καταχωρηση αιτησης.Δινω τα ιδια με Χολαργο και μου λεει οτι υπαρχει καταχωρηση αλλα δεν εχει γινει ακομα εκτυπωση της αδειας. Τι να πω... Edit Δολευει μονο αν ξερουμε τον αριθμο της αδειας οδηγησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μου ειπαν απο την Νομαρχια οτι τα τελευταια δυο χρονια τις αδειες τις βγαζει η αστυνομια και αυτοι απλα τις παραδιδουν.Ξερει καποιος ποια υπηρεσια τις βγαζει απο την ΕΛΑΣ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ετσι ακριβως...Οχι θα του αφηνα τον Σιβικα... Τελικα με τηλ μας επιαν οτι εχει βγει το διπλωμα.Πηγε ο γιος στην Μεσογειων και του ειπαν...συγνωμη λαθος δεν εχει παει !!!!!! :shock: :shock: :shock: Τελικα το ...λαθος (αλοιως θα το ελεγα εγω...) ηταν χθες μιας και το διπλωμα ηταν εκει απο χθες.Σημερα πηγε και το πηρε. Οπου δειτε ασημι 5πορτο Ibiza 1.2 με φανελακι με Ν πισω καλου κακου φυλαχτειτε !!! Αν ειναι βραδυ εχει και φωτα xenon. Ποτε δεν ξερεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Τελικα το ...λαθος (αλοιως θα το ελεγα εγω...) ηταν χθες μιας και το διπλωμα ηταν εκει απο χθες.Σημερα πηγε και το πηρε. Οπου δειτε ασημι 5πορτο Ibiza 1.2 με φανελακι με Ν πισω καλου κακου φυλαχτειτε !!! Αν ειναι βραδυ εχει και φωτα xenon. Ποτε δεν ξερεις !!! Υπάρχει περίπτωση να φτάσει μέχρι Καβάλα;;; Να έχω το νου μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.