digimyth Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να "σπάσεις" τον κώδικά σου σε πάνω από ένα αρχεία. Ναι μεν μπορεί να παίζει έτσι αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς ένα μεγάλο αρχείο. Ο κώδικάς σου είναι πρωτόγονος βέβαια αλλά καταλαβαίνω ότι κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι... Απλά έχε στο νου σου αυτά που λέω ώστε να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις αργότερα αν δε τα καταλαβαίνεις τώρα. Αυτό που σου προτείνω είναι αντί να στέλνεις τα δεδομένα στο ίδιο αρχείο είναι να τα στέλνεις σε ένα άλλο που θα κάνει όλη την επεξεργασία και μετά στο τέλος του αρχείου που κάνει την επεξεργασία θα βάλεις ένα header('location: ...') που θα σε κάνει redirect σε μια σελίδα που θα εμφανίζει τα αποτελέσματα της επεξεργασίας πχ αν επεξεργάστηκαν σωστά τα δεδομένα (πχ εισαγωγή στοιχείων) μπορεί η σελίδα να λέει "Success" ή "Failed" για την ανάλογη αποτυχία. Επίσης τους κανόνες για το css μπορείς να τους βάλεις σε ένα ανάλογο αρχείο css που να γίνεται include.
dewn735 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω παρα παρα πολυ... παιζει φιλε δεν μπορω να το πιστεψω...δεν μπορεις να φανταστεις τι καλο μου εχεις κανει να εισαι παντα καλα...κανενα 20ημερο ασχολιομουμα με αυτο το πραγμα και δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να το τελειωσω...ηταν παρα πολυ δυσκολο για μενα να σκεφτω κατι τοσο πολυπλοκο....οπως το βλεπω εγω....και παλι σε ευχαριστω που εκατσες και ασχοληθηκες με το θεμα μου...να σε εχει καλα ο θεος... Χαίρομαι που σε βοηθήσαμε
orotoi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν ήμουν καθηγητής δε θα δεχόμουν οποιαδήποτε λύση με tables (που δε χρειάζονται)
Uberalles_gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Από την κοινότητα του Insomnia φίλτατε @dewn735 ανακηρύσσεσαι "GURU της PHP"
dewn735 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Από την κοινότητα του Insomnia φίλτατε @dewn735 ανακηρύσσεσαι "GURU της PHP" Με κάνετε και κοκκινίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.