anrim27 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 edit:Μεσα στον εξωτερικο σκληρο υπαρχουν 3 φακελοι,μεγεθους 0 bytes,με ονοματα πολυ μεγαλα(πχ 7307493f6e5f9069533d7616) που εχουν μεσα ενα φακελο με το ονομα update. Πως δημιουργηθηκαν αυτοι οι φακελοι?Χρονικα δεν μπορω να θυμηθω ποτε εμφανιστηκαν(μετα απο καποια εγκατασταση ισως). Δεν μου δημιουργουν κανενα προβλημα(το μεγεθος τους ειναι 0 bytes) αλλα τι ειναι και γιατι δεν σβηνονται?
epitropos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Όταν αγόρασες τον δίσκο, μήπως συνοδευόταν απο software ; Μήπως αυτό εγκατέστησε τους φακέλους ;
Sofokliss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Είναι αρχεία του windows update. Συχνά το windows update χρησιμοποιεί εσφαλμένα εξωτερικό δίσκο επειδή τον βρίσκει πρώτο. Συνήθως δεν παίζει λύση ccleaner και ανάλογες ούτε διαγραφή μέσω safe mode. Αν έχεις εύκολη πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή τοποθέτησε τον και διέγραψε τα από εκεί, είναι η πιο εύκολη λύση.
anrim27 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οχι,δεν ειχε software μαζι. Μαλλον θα ειναι κατι τετοιο που λεει ο sofoklis.Δυστυχως ομως,δεν μπορεσα ακομα να δοκιμασω να τα σβησω απο αλλο υπολογιστη.Εχω 2 λειτουργικα ομως στον σκληρο,με διαμεριση(XP και 7).Προσπαθησα να τα σβησω χρησιμοποιωντας μια τα XP και μια 7,,,αλλα τπτ. Το ιδιο με το να προσπαθουσα να τα σβησω με αλλο pc δεν ειναι αυτο που εκανα?
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποίησε ένα Linux live cd, και καθάρισέ τα.
anrim27 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποίησε ένα Linux live cd, και καθάρισέ τα. Με λιγα λογια,μου λες τι ειναι αυτο,που θα το βρω και πως να το χρησιμοποιησω?(...για να διαγραψω αυτα τα αρχεια)
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 1.Κατεβάζεις την διανομή Ubuntu απο εδώ, και την αποθηκεύεις όπου σε βολεύει. 2.Το αρχείο που θα κατεβεί, το καίς σαν .iso (όχι σαν απλό αρχείο data) σε cd ή dvd, μέ κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάψει .iso αρχεία.Τα περισσότερα, μπορούν. 3.Αφήνεις το cd/dvd που έκαψες μέσα στο drive, και κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή. 4.Μπαίνεις στο bios, και επιλέγεις πρώτη συσκευή εκκίνησης, το drive (όπως , δηλαδή, όταν κάνεις φορμάτ). 5.Στην πρώτη οθόνη που θα σου εμφανίσει, επιλέγεις «Δοκιμή της διανομής, χωρίς εγκατάσταση» ή κατι παρόμοιο. Συνήθως, είναι η πρώτη επιλογή. Δεν θα γίνει καμμία απολύτως αλλαγή στον υπολογιστή σου. 6.Όταν βρεθείς στο περιβάλλον του Ubuntu, κούμπωσε τον δίσκο σε μιά usb θύρα, άνοιξέ τον και σβήσε ό,τι δεν χρειάζεσαι. Επειδή το Linux δεν δίνει γράμματα στους δίσκους (C, D, E, κλπ), θα τον αναγνωρίσεις απο το μέγεθος και τα περιεχόμενά του. Προσοχή σε ποιόν δίσκο θα μπείς, μή διαγράψεις άλλα 'ντ' άλλων.
anrim27 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Εκανα ακριβως αυτα που ειπες και,ενταξει,μπορεσα να τα σβησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.