marantonis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 http://www.filmsite.org/oscars00.html Κοιταξτε τις υποψηφιοτητες για οσκαρ μεχρι το 2005-6 και αυτες μετα. Δε καταλαβαινω α) που ειναι η τεραστια διαφορα β) γιατι θεωρεις οτι η λιστα των οσκαρ ενδεικνυεται για την αποδειξη της παραπανω θεσης σου. Οπως ειπα και πριν, ο,τι αξιζει δεν ειναι απαραιτητα στα οσκαρ.
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Η λιστα με τις υποψηφιοτητες ειναι ενδεικτικη του επιπεδου αν μη τι αλλο.Δεν λεω πως ο,τι αξιζει ειναι στα οσκαρ αναγκαστικα. Εγω βλεπω διαφορα οταν μια χρονια βγαινει καλυτερη ταινια το hurt locker και μια αλλη το million dollar baby ή το Crash.
marantonis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Η λιστα με τις υποψηφιοτητες ειναι ενδεικτικη του επιπεδου αν μη τι αλλο.Δεν λεω πως ο,τι αξιζει ειναι στα οσκαρ αναγκαστικα. Εγω βλεπω διαφορα οταν μια χρονια βγαινει καλυτερη ταινια το hurt locker και μια αλλη το million dollar baby ή το Crash. Πανω κατω δε διαφωνουμε, κι εγω θεωρω πως πεφτει το επιπεδο οταν παιρνουν τετοια βραβεια ταινιες οπως το hurt locker, απλα πιστευω πως αυτο δε σημαινει τιποτα για τον κινηματογραφο γενικα. Μονο για τον θεσμο. Το 2010 θεωρω οτι ηταν μια πολυ ικανοποιητικη χρονια. Δηλαδη ειχε, ας πουμε, 30-35 ταινιες που μου φανηκαν καλες. Ειχα φτιαξει κι ενα top, σε ενα αναλογο thread: -Winter's Bone (7+/10) -Machete (7.5/10) -Time of Eve (7.5/10) -Die Fremde (7.5/10) -Aftershock (7.5/10) -Never let me go (7.5/10) -The kids are all right (7.5/10) -I saw the Devil (7.5/10) -Four Lions (8/10) -Animal Kingdom (8/10) -Ghost Writer (8/10) -Enter the Void (8/10) -Scott Pilgrim VS the World (8/10) -I Love you Pillip Morris (8/10) -Despicable Me (8/10) -How to train your dragon (8/10) -Rabbit Hole (8/10) -King's Speech (8/10) -127 Hours (8/10) -Black Swan (9-/10) Και ο Fearwhatnow ειχε ωραια λιστα: 1. Blue Valentine 2. Enter The Void 3. Winter's Bone 4. Four Lions 5. Animal Kingdom 6. Rabbit Hole 7. Aftershock 8. Black Swan 9. Die Fremde 10.Flipped 11.Never Let Go 12.The Kids Are All Right 13.Incendies 14.127 Hours 15.Hævnen 16.Cyrus 17.Easy A 18.Tomorrow When The War Began 19.The Town 20.Bal
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Απο αυτες εχω δει καμμια δεκαρια αλλα δε μου αρεσε καποια ιδιαιτερα,μαλλον καλυτερο το black swan θα ελεγα. Τεσπα,το σταματαω εδω γιατι μαμησαμε το τοπικ της πιο υπερεκτιμημενης ταινιας της χρονιας
jacknut Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Η ταινια βασιζεται στις ερμηνειες και μονο. Απλα μια αξιοπρεπεης ταινια,δεν μπορω να καταλαβω προς τι τετοιο promotion.Θα μου πειετε και το social network χαρακτηριστηκε ταινιαρα Το σεναριο ειναι πολυ αδυναμο για να σου κρατησει το ενδιαφερον. 6,5/10 Συμφωνω. Αρκετα υπερτιμημενο.
Kasrith Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ένα εντελώς "απλό" σενάριο. Παρόλαυτά με κράτησε αξιοπρεπέστατα για 2 ώρες (παρα κάτι ψηλά). Οι ερμηνείες φοβερές και η σκηνοθεσία πολύ καλή. Πολύ ευχάριστες οι συζητήσεις μεταξύ των 2. Τα αστεία που ανταλλάσανε οι φίλοι ήταν το κερασάκι σε μια κατα τα άλλα σοβαρή τούρτα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Νενικηκαμεν!!! http://www.youtube.com/watch?v=_8KveQdaNmA&feature=related
jacknut Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 E ΟΧΙ ΡΕ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ !!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
marantonis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Κι εμενα που μου αρεσε πολυ η ταινια, συμφωνω στο οτι ειναι αδικο που πηρε τοσα οσκαρ, και ειδικα αυτο του σεναριου. Τεσπα, τα οσκαρ ειναι περισσοτερο θεμα προωθησης. Απο την αλλη χαιρομαι που δεν πηρε πολλα η πιο υπερτιμημενη ταινια ολων των εποχων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 από το να τα έπαιρνε το Social Network το προτιμώ...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 γενικά τα έργα εποχής ενοχλούν τον πολύ κόσμο, περισσότερο αν τυχαίνει να είναι καλά.
Sellers Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ε τώρα να την πω την κακιούλα μου? Δεν βαρέθηκαν εκεί στην ακαδημία να δίνουν όσκαρ σε όποιον παίζει κάποιον με κάποια σωματική/ψυχική ιδιαιτερότητα? Παίζεις παραπληγικό? Όσκαρ. Παίζεις καθυστερημένο? Όσκαρ. Παίζεις τυφλό? Όσκαρ. Και τώρα, η νέα πάθηση, παίζεις κεκέ? Οσ.. οσ... οσ... Οσκαρ. Πραγματικά δεν μπορούν τα πράγματα στο Χόλιγουντ να γίνουν πιο εμπορικά. Πλέον δεν μπορούν να διακρίνουν μια καλή ερμηνεία αν δεν υπάρχει κάτι το χτυπητό πάνω της. Εμένα ρε παιδιά ο Ρας πιο πολύ μ'άρεσε απο τον Κόλιν, ο οποίος ήταν καλός, σίγουρα, αλλά είχε και το ''ατού'' του, που είναι και το αβαντάζ του για τα όσκαρ. Το ότι πήρε τόσα πολλά όσκαρ, πολύ κακώς, αλλά κλαιν εδώ ο Τιτανικός πήρε μια ντουζίνα (σορρυ Κίλλικ) μην ξαναλέμε τα ίδια. Καλή ταινιούλα δεν λέω, κάπου στα μισά ψιλοβαρέθηκα η αλήθεια, το τέλος μύριζε απο χιλιόμετρα, το δεύτερο μέρος της 7ης του Μπετόβεν κόβει κώλους, πάμε για άλλα, μην σας πω ότι δεν αξίζει καν δικό της τόπικ η ταινία. Και ένα άκυρο που μου συνέβει, είχα να ακούσω την εβδόμη του Μπετόβεν για πολλά χρόνια (2-3) και έτυχε και την έβαλα να την ακούσω 5 ώρες πριν δω την ταινία? Κουφό? Και μάλιστα έβαλα το συγκεκριμένο σημείο. Και η φάση ήταν πως δεν θα την έβλεπα την ταινία, απλά πήγα σε έναν φίλο που ετοιμαζόταν να την δει και λέω ''άντε ας την δω κι εγώ''. Τελικά υπάρχει Θεός, και παίζει και παιχνιδάκια. Δαρβίνε φά'την. Παραλήρημα Στοπ!.
marantonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το δευτερο μερος της 7ης συμφωνιας του Μπετοβεν δινει επιπλεον (θετικους) βαθμους ακομα και αν παιζει πανω στο 2 girls one cup ρε (ειτε ειδικα αν παιζει σ' αυτο). Στο Love Exposure δεν υπαρχει ομως. Ακομα να το δεις;
Sellers Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το δευτερο μερος της 7ης συμφωνιας του Μπετοβεν δινει επιπλεον (θετικους) βαθμους ακομα και αν παιζει πανω στο 2 girls one cup ρε. Καλό. Στο Love Exposure δεν υπαρχει ομως.Ακομα να το δεις; Το'χω στην άκρη και σαπίζει στον σκληρό. Με τρομάζει λίγο η διάρκεια του, αλλά θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τους φόβους μου και θα το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.