Sugizo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δε βαρέθηκα ούτε στιγμή στην ταινία. κι εγώ δεν βαρέθηκα στιγμή, καλή ταινία για ένα ήσυχο απόγευμα σίγουρα. Πρόκειται για ιστορικά κατά βάση γεγονότα που μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε σχετικό βιβλίο. επίσης και στο εσύσωλήνα
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 θα προσπαθησω να το δω. μου εχει κινησει την περιεργεια...
christiana78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια δεν μπορώ άλλο με όλους τους αναξιοπαθούντες-ρόλους για όσκαρ. Οποιοι ερμηνεύουν κουτσο στραβό ή αρρωστο πάιρνουν όσκαρ.(Rin man, My Left Foot, Forest Gump, Philadelphia , As good as it Gets...) Εφτασε ο τεράστιος Πατσίνο που δεν είχε πάρε όσκαρ για τους Νονούς και τον Σημαδεμένο να παίζει τον τυφλό σε μια μέτρια ταινία που μόνο αυτός άξιζε για να του το δώσουν το μαμημένο
Sugizo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αυτός όμως δεν είναι λόγος να κράξεις μια ταινία, μπορείς να κράξεις άνετα τον θεσμό των Oscar, αυτοί έχουν χάσει το τόπι εδώ και πολλά χρονια κι έχουν καταντήσει σε θεσμό προώθησης/διαφήμισης ταινιών και ηθοποιών.
kx5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ένα απλό σενάριο με πολύ καλές ερμηνείες και σωστή σκηνοθεσία. Το αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Παρότι η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη, ευτυχώς δεν υπήρξαν φαινόμενα καφρίλας. Κράτησε το ενδιαφέρον και ο κόσμος την παρακολούθησε με προσήλωση.
Rabican Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 θα συμφωνησω με τον kx5. πολυ καλες ερμηνειες στην ταινια, ανετα ενα 8/10 απο εμενα. Δεν ειχε εφφε, δραση η καποια ιδιαιτερη σκηνοθεσια. ειναι μια ταινια βασισμενη σε 2 πολυ καλους ηθοποιους που αποδιδουν εκπληκτικα (κατ εμε) τους ρολους τους.
kirileman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μου άρεσε αλλά πρόκειταί για μια υπερτιμημένη ταινία, θα ήταν έβλεπα πιο ευχάριστα σε θέατρο. Νομίζω ότι σε κάποιες άλλες εποχές, δεν θα ήταν καν υποψήφια για όσκαρ.
Rabican Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν αντιλεγω κιριλεμαν. παλαιοτερα ισως να μην ασχολιομασταν καν με αυτη την ταινια. ισως ισχυει το "στους τυφλους ο μονοφθαλμος"... παρολαυτα εγω μπορω να πω οτι την ειδα πολυ ευχαριστα.
marantonis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν αντιλεγω κιριλεμαν. παλαιοτερα ισως να μην ασχολιομασταν καν με αυτη την ταινια. ισως ισχυει το "στους τυφλους ο μονοφθαλμος"... παρολαυτα εγω μπορω να πω οτι την ειδα πολυ ευχαριστα. Υπονοειτε οτι τωρα δε βγαινουν καλες ταινιες ή μου φαινεται; ή εχετε την εντυπωση οτι πριν απο λιγα χρονια εβγαιναν Μ.Ο. 20 αριστουργηματα καθε χρονο; ή μηπως πιστευετε πως οποια ταινια ειναι πραγματικα καλη βρισκεται απαραιτητα στα οσκαρ;
Rabican Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν το ειπα κατηγορηματικα μαραντονη. ισως δεν προσεξες οτι εγραψα ενα "ισως".. δε θα κατσω να το ψαξω παρα πολυ ομως. εφοσον βλεπω ταινιες που μου αρεσουν, αυτο μου αρκει!
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μου άρεσε αλλά πρόκειταί για μια υπερτιμημένη ταινία, θα ήταν έβλεπα πιο ευχάριστα σε θέατρο. Νομίζω ότι σε κάποιες άλλες εποχές, δεν θα ήταν καν υποψήφια για όσκαρ. Συμφωνω απολυτα! Το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ τα τελευταια 5 χρονια κατα τη γνωμη μου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ συμφωνώ! Από την εποχή που αποσύρθηκε ο Schwarzenegger πάμε κατά διαόλου. Εκεί εντοπίζω τη πηγή του κακού εγώ.
marantonis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ συμφωνώ! Από την εποχή που αποσύρθηκε ο Schwarzenegger πάμε κατά διαόλου. Εκεί εντοπίζω τη πηγή του κακού εγώ. Η μονη ελπιδα ειναι ν' αρχισει η Κορομηλα να παιζει σε ταινιες..
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 http://www.filmsite.org/oscars00.html Κοιταξτε τις υποψηφιοτητες για οσκαρ μεχρι το 2005-6 και αυτες μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.