Προς το περιεχόμενο

The King's Speech (2010)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε βαρέθηκα ούτε στιγμή στην ταινία.

κι εγώ δεν βαρέθηκα στιγμή, καλή ταινία για ένα ήσυχο απόγευμα σίγουρα.

Πρόκειται για ιστορικά κατά βάση γεγονότα που μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε σχετικό βιβλίο.

επίσης και στο εσύσωλήνα

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν μπορώ άλλο με όλους τους αναξιοπαθούντες-ρόλους για όσκαρ. Οποιοι ερμηνεύουν κουτσο στραβό ή αρρωστο πάιρνουν όσκαρ.(Rin man, My Left Foot, Forest Gump, Philadelphia , As good as it Gets...) Εφτασε ο τεράστιος Πατσίνο που δεν είχε πάρε όσκαρ για τους Νονούς και τον Σημαδεμένο να παίζει τον τυφλό σε μια μέτρια ταινία που μόνο αυτός άξιζε για να του το δώσουν το μαμημένο :mad:

Δημοσ.

αυτός όμως δεν είναι λόγος να κράξεις μια ταινία, μπορείς να κράξεις άνετα τον θεσμό των Oscar, αυτοί έχουν χάσει το τόπι εδώ και πολλά χρονια κι έχουν καταντήσει σε θεσμό προώθησης/διαφήμισης ταινιών και ηθοποιών.

Δημοσ.

Ένα απλό σενάριο με πολύ καλές ερμηνείες και σωστή σκηνοθεσία. Το αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Παρότι η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη, ευτυχώς δεν υπήρξαν φαινόμενα καφρίλας. Κράτησε το ενδιαφέρον και ο κόσμος την παρακολούθησε με προσήλωση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον kx5. πολυ καλες ερμηνειες στην ταινια, ανετα ενα 8/10 απο εμενα.

Δεν ειχε εφφε, δραση η καποια ιδιαιτερη σκηνοθεσια. ειναι μια ταινια βασισμενη σε 2 πολυ καλους ηθοποιους που αποδιδουν εκπληκτικα (κατ εμε) τους ρολους τους.

Δημοσ.

Μου άρεσε αλλά πρόκειταί για μια υπερτιμημένη ταινία, θα ήταν έβλεπα πιο ευχάριστα σε θέατρο. Νομίζω ότι σε κάποιες άλλες εποχές, δεν θα ήταν καν υποψήφια για όσκαρ.

Δημοσ.

δεν αντιλεγω κιριλεμαν. παλαιοτερα ισως να μην ασχολιομασταν καν με αυτη την ταινια. ισως ισχυει το "στους τυφλους ο μονοφθαλμος"...

παρολαυτα εγω μπορω να πω οτι την ειδα πολυ ευχαριστα.

Δημοσ.

δεν αντιλεγω κιριλεμαν. παλαιοτερα ισως να μην ασχολιομασταν καν με αυτη την ταινια. ισως ισχυει το "στους τυφλους ο μονοφθαλμος"...

παρολαυτα εγω μπορω να πω οτι την ειδα πολυ ευχαριστα.

Υπονοειτε οτι τωρα δε βγαινουν καλες ταινιες ή μου φαινεται;

ή εχετε την εντυπωση οτι πριν απο λιγα χρονια εβγαιναν Μ.Ο. 20 αριστουργηματα καθε χρονο;

ή μηπως πιστευετε πως οποια ταινια ειναι πραγματικα καλη βρισκεται απαραιτητα στα οσκαρ;

Δημοσ.

δεν το ειπα κατηγορηματικα μαραντονη. ισως δεν προσεξες οτι εγραψα ενα "ισως".. δε θα κατσω να το ψαξω παρα πολυ ομως. εφοσον βλεπω ταινιες που μου αρεσουν, αυτο μου αρκει!

Δημοσ.

Μου άρεσε αλλά πρόκειταί για μια υπερτιμημένη ταινία, θα ήταν έβλεπα πιο ευχάριστα σε θέατρο. Νομίζω ότι σε κάποιες άλλες εποχές, δεν θα ήταν καν υποψήφια για όσκαρ.

Συμφωνω απολυτα!

Το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ τα τελευταια 5 χρονια κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

Κι εγώ συμφωνώ! Από την εποχή που αποσύρθηκε ο Schwarzenegger πάμε κατά διαόλου. Εκεί εντοπίζω τη πηγή του κακού εγώ.

Η μονη ελπιδα ειναι ν' αρχισει η Κορομηλα να παιζει σε ταινιες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...