Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε άσκηση SQL;

jack-132

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει στη λυση αυτης της εργασιας?δε τα εχουμε διδαχθει ολα αυτα και κυριως δεν γνωριζουμε το τροπο με τον οποιο πρεπει να δουλεψουμε..ευχαριστω εκ των προτερων.lab_project_winter11.pdf

Δημοσ.

γεια σας,υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει στη λυση αυτης της εργασιας?δε τα εχουμε διδαχθει ολα αυτα και κυριως δεν γνωριζουμε το τροπο με τον οποιο πρεπει να δουλεψουμε..ευχαριστω εκ των προτερων.lab_project_winter11.pdf

Αυτή δεν είναι απλή βοήθεια σε άσκηση SQL!! Αυτή είναι εργασία σε SQL!!

Δεν μπορεί να μην τα έχετε διδαχθεί, για να σας βάζει τέτοια εργασία.

Δεν προσπαθείς πρώτα να κατανοήσεις τη φύση του προβλήματος να επανέλθεις με συγκεκριμένες ερωτήσεις? Θα ήταν ανάρμοστο να σου επιλυθεί η εργασία μέσα στο forum...

Δημοσ.

κοιτα εχω κανει τους πινακες και βαζω(προσπαθω τουλαχιστον) τα κλειδια...δε γνωριζω ουτε διαγραμμα να κανω...στα εργαστηρια το μονο που καναμε ηταν να λουνουμε ασκησεις πανω στη θεωρια..τετοια περιπλοκα παραδειγματα δε καναμε καθολου,γι αυτο και ρωτησα εδω περα..αν ειχαμε κανει καποια ασκηση στο ιδιο στυλ με αυτην θα την εκανα ανετα...και στις συνομιλιες μου με συμφοιτητες μου,ολοι στο ιδιο σημειο κολλησαμε..και εγω δε ζητησα να μου επιλυθει η εργασια,γιατι θελω να μαθω δε θελω απλα να την παραδωσω..

Δημοσ.

Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αρκετα πραγματα που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν... Π.χ. αυτο

Διαβασε το ολο και θα βοηθηθεις αρκετα. Παντως μην περιμενεις οι εργασιες που θα σου ανατεθουν να μοιαζουν σε ασκησεις που κανατε στο εργαστηριο. Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι η λογικη που θα εχεις και τα βηματα που θα ακολουθεις οταν εχεις να τελειωσεις τετοια project. Διαβασε τα ζητουμενα της εργασιας και ανατρεξε στην θεωρια που αντιστοιχει και κομματι-κομματι θα την τελειωσεις ευκολα.

Δημοσ.

ευχαριστω για την ανταποκριση σου ca6mio...αυτο κανω και εγω,εχω βρει ποσες πηγες στο internet,οπως και αυτη που παρεθεσες και προσπαθω να το κανω βημα-βημα.να δω αν θα τα καταφερω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...