Προς το περιεχόμενο

torrent file

egw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά έχω κατεβάσει ένα αρχείο torrent, από την στιγμή που το κατέβασα ο υπολογιστής κολλάει, προσπάθησα να το διαγράψω και μου βγάζει αυτό το μήνυμα <<Αδύνατη η φόρτωση "3C4A750D105D0AB0462506A9C9E909C7D13E1FAB" The semaphore timeout period has expired.!>>

Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε σε αυτό το θέμα????

Δημοσ.

το έχω δοκιμάσει αυτό το ίδιο κάνει, έχω δοκιμάσει το unlocker1.9.0 τίποτα και με το cmd> del "C:\Users\?\Downloads\3C4A750D105D0AB0462506A9C9E909C7D13E1FAB.torrent" και πάλι το ίδιο.....τι να πω έχω κολλήσει.

Δημοσ.

egw κάνε πρώτα κάτι πιο απλό και αν δεν πιάσει, προχωράς σε αυτό που λέει ο nikomas.

Μετονόμασε το torrent σε πχ abc (βάλε μικρό όνομα) και προσπάθησε να το διαγράψεις.

Δημοσ.

karmen δεν γίνετε να αλλάξω το όνομα.....(Error 0x80070079: The semaphore timeout period has expired) αυτό το μήνυμα βγάζει.

Δημοσ.

Τότε χάλια συμβουλή :mad: . Απλά το είδα σαν πρόταση σε ένα forum

This appears to be kind of a generic error message. A quick search provides two possibilities:

1. It may be a problem with the connection. If you have another USB port or another USB cable, try that since it may be a problem with the port or the cable.

2. This error also appears to be associated with files with names that are too long, or paths that are too long. Try renaming the file or folder and/or moving it up a directory or two before copying it.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...