DJTaurus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Οτι λεει ο τιτλος....ειχα το netfaster iad 2 που δινει η hol αλλα ηταν για πεταμα στο θεμα συγχρονισμου και download speed.Το αντικατεστησα με ενα level one WBR-3601 που σε wired connection ειναι οκ αλλα στο wi-fi χειροτερο και απο το netfaster της hol. Oποτε σε αυτα τα χρηματα θελω να μου προτεινεται την καλυτερη επιλογη!!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 an το netfaster παιζει μια χαρα σε wireless μπορεις να το κανεις access point.αλλιως ρουτερ σε αυτα τα λεφτα ειναι netgear.σε πιο πανω λεφτα vigor.
DJTaurus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 an το netfaster παιζει μια χαρα σε wireless μπορεις να το κανεις access point.αλλιως ρουτερ σε αυτα τα λεφτα ειναι netgear.σε πιο πανω λεφτα vigor. Πριν 1.5 χρονο που εψαχνα router μου ειχες προτεινει ενα thompson για την σταθεροτητα του ....τωρα απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι αγοραζουν το 2200 netgear....αλλα αν χτυπησω το 1000 θα κανω δουλεια?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 το thomson δεν εχει την τρελη εμβελεια αλλα ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες που εχουν πχ 40-45 attenuation. πχ εγω τωρα εχω thomson αλλα και με Linksys η γραμμη μου επαιζε τελεια γιατι ειναι σταθερη.αλλα εχω δει σε παρα πολλες περιπτωσεις να παιρνουν linksys Να παιρνουν Netgear και να εχουν αποσυνδεσεις.σαν wireless ειναι νορμαλ δεν ειναι κατι τρελο. αν εχεις σταθερη γραμμη εκει μπορεις να πας σε Netgear η σε vigor αν καποιος εχει τα λεφτα.το thomson ειναι σχεδον το πιο φτηνο.απλα εξαρτατε για ποια χρηση το θελει καποιος.πχ σε ενα γνωστο μου που παιζει 2 mbps otenet Λογω αποστασης το linksys δεν μπορουσε να συγχρονισει.ο οτε του ειπε να διακοψει με αιτιολογια πολυ μεγαλη αποσταση.βαλαμε ενα thomsonκαι παιζει κανα 2 χρονο μια χαρα.γενικως στην ελλαδα εχουμε αρκετες χαλια γραμμες λογω αποστασεων οπου εκει καποιες φορες λες η βαζω thomson η δεν εχω νετ.αν τωρα εχει καποιος μια σχστη γραμμη εκει δεν υπαρχει λογος για Thomson μπορει να βαλει κατι αλλο.το thomson για μενα ειναι μια απλη καλη σταθερη λυση για Normal χρηση.εχω αλλαξει πολλα.585,780.787 και τωρα 784 με sip πανω δεν εχω κανενα παραπανω.αλλα ναι για εμβελεια μερικα ρουτερακια που ειναι N κτλ θα παιξουν καλυτερα απλα ξεχασα να γραψω πιο πανω αν η γραμμη σου με αυτα τα ρουτερ που ειχες πανω ειναι σταθερη η οχι.αν επαιζες και με το netfaster και με το level one χωρις θεμα τοτε η γραμμη σου σαν σταθεροτητα ειναι μια χαρα το πιο πιθανο.και με το 1000 μια χαρα θα παιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.