Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop/notebook/netbook οσο πιο φτηνο γινεται (μεχρι 200-250 ευρω)

toubiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι για μια γυναικα 45 χρονων που θελει να μπαινει στον ελευθερο χρονο της ισα-ισα να ξεχνιεται στο ιντερνετ αλλα θα ηθελα να εχει υποδοχη για CD/DVD. κυριως αυτα τα 2 χαρακτηριστικα, κατι αξιοπιστο που να μην βγαζει βλαβες με το παραμικρο. ευχαριστω

Δημοσ.

Αξιόπιστο laptop (γιατί θέλει και cd/dvd, οποτε netbook δεν κάνει) καινούργιο με 200-250 ... δεν υπάρχει. Θες τη γνώμη μου; Πάρε ένα καλό μεταχειρισμένο, βάλε του Linux και θα ειναι υπερ υπερ ευχαριστημένη (ούτε ιους ουτε τίποτα)

Δημοσ.

Πρωτον, εγω βρισκομαι σε αλλη πολη οποτε θα πρεπει να το προμηθευτει μονη της, δεν μπορω να περασω λειτουργικο η οτιδηποτε δυστυχως.. μπορεις ομως να μου προτεινεις καμια σελιδα η γενικα κατευθυνση για να βρω κατι μεταχειρισμενο?

Δευτερον, αν υπαρχει εστω κατι σε αυτην την τιμη που να μην παιρνει cd/dvd (netbook ας πουμε)

Δημοσ.

Πρωτον, εγω βρισκομαι σε αλλη πολη οποτε θα πρεπει να το προμηθευτει μονη της, δεν μπορω να περασω λειτουργικο η οτιδηποτε δυστυχως.. μπορεις ομως να μου προτεινεις καμια σελιδα η γενικα κατευθυνση για να βρω κατι μεταχειρισμενο?

Δευτερον, αν υπαρχει εστω κατι σε αυτην την τιμη που να μην παιρνει cd/dvd (netbook ας πουμε)

netbook σε αυτη την τιμή υπαρχουν ενα σωρό. π.χ. sto getitnow.gr ειδα μερικα συμπαθητικά...

το πιο φθηνο λαπτοπ στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900891 στα 385€.

Δημοσ.

Site ελληνικό και αξιόπιστο που να εχει μεταχειρισμένα δεν ξέρω. Αφου πρέπει να το προμηθευτεί μόνη της και δεν μπορείς να βάλεις χέρι (στον υπολογιστή), πες της οτι πρεπει να ανέβει σε budget. Επίσης μην κοιτάς τα acer.

Δημοσ.

Μια απλη προταση φιλε μιας και το budget ειναι οριακο στα 300 ευρω:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Acer-eMachine-eM350-21G16iB-LU-NAH0B-046.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-DVD-RW-Players/SAMSUNG-SE-S084C-USBS-External-Slim-DVD-RW-Black-USB-2-0-SE-S084C-USBS.htm

Με αυτα θα συνδυασει ενα μικρο και λειτουργικο netbook για χρηση στο internet, περιβαλλον office κλπ, και οταν θα χρειαστει να γραψει καποιο δισκακι η να δει DVD θα συνδεει το εξωτερικο optical drive και θα ειναι μια χαρα. Ολα καινουρια φυσικα και συμβουλη μου, μην κοιταξεις προς μεταχειρισμενα μιας και αν της τυχει το οτιδηποτε θα μεινει ξεκρεμαστη. Το συγκεκριμενο εχει brand emachines αλλα ειναι εταιρεια της Acer και απο ιδιας πειρας μοιραζονται την ιδια ποιοτητα. Αν εχεις ενδοιασμο για την μαρκα, μιας και θα ακουσεις πολλα για την Acer εδω μεσα, ειναι μια χαρα μηχανηματα. Αν περασεις απο καποιο καταστημα απο τις γνωστες αλυσιδες δοκιμασε το και ζητα και μια γνωμη απο τα παιδια τεχνικων τμηματων να σου πουν για το θεμα αξιοπιστιας σε σχεση με αλλα ακριβοτερα.

Οτι και να επιλεξεις, καλη αγορα φιλε και καλοδουλευτο.

Δημοσ.

Netbook με cd/dvd player δεν εχω δει να υπάρχουν. Πρέπει να πάρεις εξωτερικό. Ούτε καν τα παραπάνω που σου είπε το παιδί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...