koulouri Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Βασικα western digital λεω γιατι εχω 4-5 και δε μου εχουν δημιουργησει προβλημα εδω και χρονια και ελεγα e-shop γιατι θελω να μου ερθει σε επαρχιακη πολη της Μακεδονιας το πολυ μεχρι Τεταρτη.. θα το ψαξω παντως! Ευχαριστω.. ( Γιατι τον samsung??Πιο γρηγορος; Ποιο αξιοπιστος;; )
kourbeti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Samsung 2TB Sata2 HDD Spinpoint F4 HD204UI Άσχετος: Μπορώ να τον έχω εξωτερικό με σύνδεση sata; Το κουτί έχει υποδοχή esata. γίνεται;
Gandalf85 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Άλλο sata κι άλλο e-sata... Για την τελευταία χρειάζεσαι μια εξωτερική θήκη με την αντίστοιχη υποδοχή. Υπάρχουν και θήκες με sata σύνδεση, αλλά δεν βλέπω το λόγο αφού το κουτί έχει e-sata.
orck Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παρελαβα τον δικο μου απο καταστημα Θεσσαλονικης. Ολα καλα αν και αργησαν λιγο. Μετα απο ενα περιστατικο που ειχα με το eshop (οπου θελαν να με πεισουν οτι ο δισκος που πηγα πισω χαλασμενος θα γινει πιστωση στο ποσο που ειχα πληρωσει αρχικα, δηλαδη επρεπε να βαλω αλλα 12€ για να παρω τον ιδιο δισκο) αρχιζω να σκεφτομαι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να αγοραζω τα παντα απο amazon.co.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.