alexcool Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια γινεται να συνδεσω τα ηχεια του στεροφωνικου μου με το πι-σι μιας και ειναι και πιο δυνατα, παρατηρω οτι απο πισω το στερεοφωνικο εχει 2 εισοδους μια ασπρη και μια κοκκινη, γινεται αυτο χωρις ενισχητες κτλ θα δουλεψει θα πιασει το κολπο; Θενκ γιου!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν αυτό το ζεύγος είναι aux ή κάτι παρόμοιο, ναι. Εκτός από phono. Είναι σαν να συνδέεις cd player.
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τσιμπας ενα τετοιο,βαζεις το καρφι στην πρασινη εξοδο του υπολογιστη και το ασπρο-κοκκινο στο στερεο και βουαλα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723
alexcool Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 O.k παιδια ευχαριστω πολυ! Παρεπημτοντος δεν βρηκα καλωδιο jack σε rca εχω ενα καλωδιο απο rca σε rca αλλα εχω και αυτο το κουτακι θα κανω δουλεια; http://img5.imageshack.us/i/0033ra.jpg/ και με ενα ακομη καλώδιο minijack -> minijack για την μεριά της κάρτας ήχου του υπολογιστή;
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Να έχεις υπ όψιν σου ότι αν τα ηχεία είναι πολύ μεγάλα σε ισχύ όχι μόνο δεν θα ακούσεις ήχο γιατί δεν θα μπορεί να οδηγήσει η κάρτα ήχου τα ηχεία σωστά, αλλά διακινδυνεύεις να κάψεις και την έξοδο ήχου σου. Χρειάζεσαι κάποιον ενισχυτή ανάμεσα στην κάρτα ήχου και στα ηχεία. Το ότι τα ηχεία σου είναι πιο δυνατά από του υπολογιστή δεν σημαίνει ότι θα έχεις πιο δυνατό ήχο. Στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις την ίδια απόδοση (σε ένταση). Στην χειρότερη, αυτό που είπα παραπάνω.
devilfish Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 θες να συνδέσεις τα ηχεία μόνο η όλο το στέρεο???
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με το 1ο Post (και αν κατάλαβα καλά), ο alex δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ενισχυτή αλλά να συνδέσει τα ηχεία πάνω στο Pc. Η σύνδεση του pc με τον προενισχυτή του στερεοφωνικού είναι πολύ απλή και θέλει ένα καλώδιο όπως αυτό που δείχνει ο nemesiskp.
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Να έχεις υπ όψιν σου ότι αν τα ηχεία είναι πολύ μεγάλα σε ισχύ όχι μόνο δεν θα ακούσεις ήχο γιατί δεν θα μπορεί να οδηγήσει η κάρτα ήχου τα ηχεία σωστά, αλλά διακινδυνεύεις να κάψεις και την έξοδο ήχου σου. Χρειάζεσαι κάποιον ενισχυτή ανάμεσα στην κάρτα ήχου και στα ηχεία. Το ότι τα ηχεία σου είναι πιο δυνατά από του υπολογιστή δεν σημαίνει ότι θα έχεις πιο δυνατό ήχο. Στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις την ίδια απόδοση (σε ένταση). Στην χειρότερη, αυτό που είπα παραπάνω. Να συνδεσει τα ηχεια απευθειας στο Pc δεν γινεται.Καθε ηχειο θελει καποιον ενισχυτη απο πισω να τα οδηγει.Οποτε σιγουρα εννοουμε οτι θα βαλει τον ενισχυτη του στερεοφωνικου ο οποιος συννοδευει τα ηχεια. Προς τον ts:Μην βαλεις 50 ενωσεις και πατεντες.Βρες αυτο το καλωδιο που σου εδειξα.Θα το βρεις σιγουρα σε καποιο καταστημα ηχου ή κανενα πρακτικερ.Ακομα μπορεις να το παραγγειλεις απο το eshop για να ερθει σε καποιο καταστημα κοντα σου και να πας να το παρεις χωρις εξτρα μεταφορικα.
alexcool Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 θες να συνδέσεις τα ηχεία μόνο η όλο το στέρεο??? Συγνωμη παιδια αν δεν το διατυπωσα σωστα δικο μου το λαθος ολοκληρο το στερεοφωνικο εννοουσα οχι τα ηχεια απο μονα τους.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Συγνωμη παιδια αν δεν το διατυπωσα σωστα δικο μου το λαθος ολοκληρο το στερεοφωνικο εννοουσα οχι τα ηχεια απο μονα τους. Ε τότε ισχύει ότι λέει ο nemesis στο #3 post. Το καλώδιο το βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα με ηλεκτρονικά ή συστήματα ήχου/εικόνας. Μπορεί να σου φτιάξει ένα στο μέγεθος που θέλεις κάποιος ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός.
alexcool Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Eυχαριστω πολυ παιδια ευχαριστω πολυ φιλε Μικος δεν πιστευω να υπαρξει κανενα προβλημα να καψουμε καμια εξοδο;
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αν το πας σε προενισχυτή, δλδ AUX IN ή LINE IN δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η ένσταση μου ήταν αν θα κούμπωνες τα ηχεία απ' ευθείας στην κάρτα ήχου.
alexcool Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ο.κ θενκ γιου παιδια για να μαθενω δηλαδη κι εγω που ειμαι και αχετος.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 αν θα κούμπωνες τα ηχεία απ' ευθείας στην κάρτα ήχου. Αυτο πως γινεται;
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Φυσικά και γίνεται (με ένα βύσμα στο καλώδιο), αυτό κατάλαβα μετά την ανάγνωση του 1ου ποστ γινεται να συνδεσω τα ηχεια του στεροφωνικου μου με το πι-σι μιας και ειναι και πιο δυνατα,[...], γινεται αυτο χωρις ενισχητες και είπα στον alex να προσέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.