Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αλλαγή spor αμαξιού

SpY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οντως, αλλα και παλι.

190 τουρμποντιζελ αλογα ξερετε τι σημαινουν?

40+ κιλα ροπης :confused:

0-100 σε ουτε 8 sec :confused: (και ειναι και πανω απο 1,5 τονο η Delta)

Τελικη 220+

Καταναλωση τυποποιημενη μικτη 5,7 :shock: :shock: :shock:

Ενα εχω να πω: ΖΗΛΕΥΩ.

αν δεν απατωμαι τα ταξι τα οκταβια ειχαν 130 αλογα και 35 κιλα ροπης.. τουρμποντιζελ. μιλαμε για ΡΟΠΗ οχι αστεια..

και ο ξαδερφος μου με το pathfinder εχει 200 αλογα και 49 κιλα ροπης... αλιμονο σε μας που δεν μπορουμε να εχουμε πετρελαιο στην αθηνα. οχι οτι ειναι σπορ το ντιζελ, απλα δινει επιδοσεις και ΕΙΔΙΚΑ ρεπριζ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θυμάμαι πέρσι είχα γεμίσει στην Λευκάδα και πήγαινα Δράμα.Όταν έφτασα,πάνω από 500 χλμ.είχα κάψει ακριβώς μισό ντεπόζιτο κάπου 30 λίτρα πετρέλαιο με ταχύτητα πάνω κάτω 140/150 χλμ/ω.

Κατανάλωση σύμφωνα με την ένδειξη αν θυμάμαι καλά κάπου στα 5,4 λίτρα.

Aυτά είναι τα ευχάριστα.

Τα δυσάρεστα είναι αυτό το διαολεμένο φίλτρο εξάτμισης DPF που γεμίζει όπως και να τοκάνεις.Η αλλαγή κοστίζει για μένα στην μαμά BMW 1600 ευρώ,καθόλου λίγα.Και πάνω κάτω και στα άλλα τόσο πάει με περαστικά.

Και σε 10000 χλμ θα μου ανάψει το λαμπάκι αλλαγής.Ήδη ψάχνω τρόπους αποφυγής.

Α και στον αγοραστή:Αν τελικά πάρεις ντίζελ καλό είναι να βάζεις καμιά 100 ml.ημισυνθετικό λάδι δίχρονου στο πετρέλαιο.Λιπαίνει τα πάντα από αντλία μέχρι μπεκ και μειώνει ένα κλικ αυτόν το χαρακτηριστικό ήχο του ντίζελ.

αν δεν απατωμαι τα ταξι τα οκταβια ειχαν 130 αλογα και 35 κιλα ροπης.. τουρμποντιζελ. μιλαμε για ΡΟΠΗ οχι αστεια..

και ο ξαδερφος μου με το pathfinder εχει 200 αλογα και 49 κιλα ροπης... αλιμονο σε μας που δεν μπορουμε να εχουμε πετρελαιο στην αθηνα. οχι οτι ειναι σπορ το ντιζελ, απλα δινει επιδοσεις και ΕΙΔΙΚΑ ρεπριζ..

ενα αλλο σημαντικο κερδος της υπερβολικης ροπης ειναι οτι δε χρειαζεται να ανεβοκατεβαζεις ταχυτητες τοσο συχνα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...