Jessica Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εχω iphone 3gs μεταχειρισμενο....Δεν ειναι σπασμενο...Αν του κανω restore θα διαγραφουν ολα και θα επανελθουν οι αρχικες ρυθμίσεις???και να του βαλω μετα τα δικα μου στοιχεια και email ετσι ωστε να μπορω να συωδεθω στο itunes με δικο μου λογαριασμο???help οποιος ξέρει..
oldnew Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ναι. Θα σβηστουν τα πάντα. Απλά μετα την εγκατάσταση αν σου ζητήσει να επαναφέρει πιθανόν backup, πατάς όχι, set as new device, και θα ειναι άδειο σαν καινούριο. Μόνο που θα κατεβάσει απ' το site της apple αυτόματα την τελευταία έκδοση η οποία σήμερα ειναι η 4.2.1 ασχέτως ποια έχεις αυτη τη στιγμή. Παντως δεν ειναι και απαραίτητο. Μπορείς πάντα να κανείς άλλο δικό σου λογαριασμό iTunes, και να διαγραψεις τα δικά του email κλπ , να βάλεις τα δικα σου, ακόμα και να κρατήσεις ότι νόμιμα είχε αγοράσει ο προηγούμενος.
Jessica Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αληθεια????με ενδιαφερει να το καθαρισω γτ δεν το εχει οργανωσει καλα....για να του κανω restore το απενεργοποιω και το συνδεω με τον υπολογιστη και μετα πατω restore...σωστα???Ευχαριστω πολυυ παντως!!!
oldnew Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Φαντάζομαι ότι έχεις εγκαταστήσει το iTunes στο pc. Κανε και ένα λογαριασμό στο iTunes καλύτερα απο τώρα. Κανε ένα sync με το καλώδιο δηλαδή συνδεεις το iPhone στο pc, θα ανοίξει το iTunes, κάπου εχει επιλογή για restore. Αν δυσκολευεσαι να την βρεις, μπορείς να βάλεις το iPhone σε dfu mode όπως λέγεται. Με κλειστό το κινητο, κρατάς πατημενο το κεντρικό κουμπί, και πατάς το κουμπί power, συνεχιζεις να κρατάς πατημενο το κεντρικό κουμπί και αντί να μπουταρει στο λειτουργικό το κινητο θα σου βγάλει ένα δίσκο στην οθόνη και θα κολησει εκει. Αν το έχεις συνδεμενο στο pc το iTunes θα σου βγάλει ότι η συσκευη εχει πρόβλημα και χρειάζεται restore. Πατάς το κουμπι που σου γράφει και όλα γίνονται αυτόματα. Θα πάρει καμποση ώρα βεβαια γιατί πρώτα θα κατεβάσει όλο το λειτουργικό απ' το νετ. Γύρω στα 150mb αν θυμάμαι καλα. Στα γράφω πολυ απλά γιατί φανταζομαι δεν έχεις και μεγάλη εμπειρία, μιας και το πήρες τώρα. Διαβασε και μερικούς οδηγούς απο εδώ, μπορει να σε βοηθήσουν. www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=335
Jessica Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ...Ναι ειμαι καινουρια στο club των iphone!!! Ευχαριστω για το site...Αν δυσκολευτώ θα σου στειλω pm!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.