Dimitris_il_mix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι μια συμβουλή. Θέλει να μου πουλήσει ένας φίλος μου το Laptop του μοντέλο hp pavilion dv6700. Είναι προσεγμένο και σε καλή κατάσταση. Επειδή ούτε αυτός ξέρει πόσο να μου το δώσει αλλά ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρήματα να του προτείνω για να βρούμε μια "δίκαιη" λύση, μήπως ξέρετε στο περίπου πόσο θα πουλιότανε αυτό το laptop μεταχειρισμένο τώρα?? Χοντρικά τα χαρακτηριστικά του είναι Core 2 Duo T8300 processor 2.4GHz Centrino, 2GB RAM, δίσκος 250 GB, dvd rom και με επιφύλαξη Motherboard chipset Intel 965PM!
Nio0006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι μια συμβουλή. Θέλει να μου πουλήσει ένας φίλος μου το Laptop του μοντέλο hp pavilion dv6700. Είναι προσεγμένο και σε καλή κατάσταση. Επειδή ούτε αυτός ξέρει πόσο να μου το δώσει αλλά ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρήματα να του προτείνω για να βρούμε μια "δίκαιη" λύση, μήπως ξέρετε στο περίπου πόσο θα πουλιότανε αυτό το laptop μεταχειρισμένο τώρα?? Χοντρικά τα χαρακτηριστικά του είναι Core 2 Duo T8300 processor 2.4GHz Centrino, 2GB RAM, δίσκος 250 GB, dvd rom και με επιφύλαξη Motherboard chipset Intel 965PM! Το πολυ 300€. Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 300-350 άνετα... εδω πουλάνε χειρότερα καινουργια με 500+... Αυτα που βλέπεις με 350-400 διαφημιση "φτηνα" ειναι τρελες μουφες που δεν πιάνουν μία μπροστα στον 8300
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν έχει εγγύηση να μην το πάρεις... δη και ΗΡ... Δες μία εδώ μέσα, πόσα ΗΡ πουλιώνται στις αγγελίες και θα με καταλάβεις!
Dimitris_il_mix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 300-350 άνετα... εδω πουλάνε χειρότερα καινουργια με 500+... Αυτα που βλέπεις με 350-400 διαφημιση "φτηνα" ειναι τρελες μουφες που δεν πιάνουν μία μπροστα στον 8300 μου φαίνεται υπερβολικό ποσό το 300-350 και άνετα κιόλας!! Εδώ βρήκα με μια απλή αναζήτηση laptop καινούργιο στα ίδια χαρακτηριστικά και με 2 χρόνια εγγύηση στα 385 ευρώ. Τσέκαρε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900891 Ο καθένας μπορεί να ζητάει οτι θέλει.. εμένα με ενδιαφέρει μια αντικειμενική τιμή για το laptop αυτό.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 μου φαίνεται υπερβολικό ποσό το 300-350 και άνετα κιόλας!! Εδώ βρήκα με μια απλή αναζήτηση laptop καινούργιο στα ίδια χαρακτηριστικά και με 2 χρόνια εγγύηση στα 385 ευρώ. Τσέκαρε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900891 Ο καθένας μπορεί να ζητάει οτι θέλει.. εμένα με ενδιαφέρει μια αντικειμενική τιμή για το laptop αυτό. χμμ Intel Celeron 900 (2.20 GHz), στα 800 MHz, με 1MB L2 cache για συγκρινε τον λιγο με τον T8300... και τα γραφικα του με αυτά του 6700... Intel GMA 4500M με συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών έως 797MB. και όχι μονο... Τα compaq ειναι τα πλέον φτηνιάρικα της ΗΡ... Θεωρω οτι αν οχι 350, 300 πρεπει να πιάνει... Η αρχική του πριν 3 χρονια ήταν κοντα στα 1000, λες χωρις λογο; Και τοτε υπήρχαν παρόμοια με αυτα των 385 ευρω... και μια που αναφερθηκαν οι αγγελιες για τσεκαρετε: http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/1554-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-hp-g5040-%CE%BC%CE%B5-15-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/ http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/4128-hp-pavilion-zd8000/ http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/3918-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-hp-dv9000-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/ ή αυτό που πουληθηκε http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/3213-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-hp-pavillion-media-center-dv6661ev-entertainment-notebook-pc-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF/ http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/1951-hp-pavilion-dv6397ea/ http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/241-hp-pavilion-dv-9000/ μην τα ισοπεδώνουμε όλα... 300 at least!
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ετσι για να παρεις μία ιδέα... Με 500 ευρώ παίρνεις καινούριο με ddr3 με 2 έτη εγγύηση... και φυσικά πιο σύγχρονο... Link
rigo0sotirhs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πριν πέντε μήνες πούλησα έναν με χειρότερα χαρακτηριστικά 250 και με παρακαλούσαν αν είχα και δεύτερο. Τουλάχιστον 3 3 1/2 κατοστάρικα και λίγα είναι. Αρκεί να κάνεις λίγο υπομονή και να το βάλεις σε εφημερίδα αγγελιών.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ετσι για να παρεις μία ιδέα... Με 500 ευρώ παίρνεις καινούριο με ddr3 με 2 έτη εγγύηση... και φυσικά πιο σύγχρονο... Link σε αυτη τη συγκριση συμφωνω... Αν και πάλι ο Τ4500 ειναι πιο αδύναμος αλλα εδω παιρνεις καινουργιο, κακα τα ψέματα...
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Είναι το θέμα πόσο ρίσκο παίρνεις για το ΑΝ θα σου χαλάσει... Γιατί εγώ από το φόρουμ και από τις αγγελίες του δεν έχω αποκομίσει και την καλύτερη εντύπωση για τα ΗΡ...συν ότι έχουν και 1 έτος εγγύηση μόνο... Γιατί μία μαλακία να του κάτσει, νομίζω το 100άρι το θέλει στο νερό για τις επισκευές!(εργατικά μόνο μιλάω... που να χαλάσει και καμία κάρτα γραφικών ή η μητρική... άστο καλύτερα! ) Και τέλος πάντων, νομίζω ότι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και προς τους εαυτούς μας όλοι, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ... Όπως και οι σκληροί δίσκοι πχ... Είναι επιλογή μας να υπερπληρώνουμε την φορητότητα και την ευκολία... Για αυτό οποιος το παίρνει για να του κρατήσει, αγοράζει και επέκταση εγγύησης... την μέγιστη που μπορεί!
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πριν πέντε μήνες πούλησα έναν με χειρότερα χαρακτηριστικά 250 και με παρακαλούσαν αν είχα και δεύτερο. Τουλάχιστον 3 3 1/2 κατοστάρικα και λίγα είναι. Αρκεί να κάνεις λίγο υπομονή και να το βάλεις σε εφημερίδα αγγελιών. και μενα το καλοκαιρι μου δινανε πεντακό για τον δικο μου και δεν το εδινα (αν και τελικα λακαμια εκανα...). http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900271 με 4 gb ddr2 kingston hyper-x (Οι ακριβές), δευτερη μπαταρία ολοκαινουργια-η πρωτη κραταει 1,5 ώρα με wifi και ταινια HD σε Hdmi, (πλεον) 500 gb σκληρο στις 5400 (τότε ειχε 250 στις 5400) και original τσαντα hp.
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ . . . πολύ καλά λεφτά σου δίνανε! Έχω τον ίδιο επεξεργαστή σε Τοσίμπα με υπολειπόμενη εγγύηση 1+ έτος, χωρίς HDMI αλλά με ΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ στα 512ΜΒ... Τελικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝΕ! Αλλά τι να σου πω, εγώ το σκέφτομαι ως εξής... Να κρατάω τον προηγούμενο σαν back up για τον επόμενο μην τύχει καμία στραβή με κανένα σέρβις... Τώρα αν βρεθώ σε ανάγκη ίδωμεν, αλλά προσωπικά δεν θέλω να τον πουλήσω μελλοντικά! Ε και ψιτ που' σαι!!! Συγκρατήσου να βγουν και οι usb 3.0 στα λάπτοπ, γιατί θα χτύπαγες το κεφάλι σου σε κανένα έτος(ίσως και λίγοτερο) αν αγόραζες σήμερα καινούριο! Γνώμη μου πάντα!
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 συμφωνω και εγω γυρω στα 300-350ε μπορει να πωληθει...
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ . . . πολύ καλά λεφτά σου δίνανε! Έχω τον ίδιο επεξεργαστή σε Τοσίμπα με υπολειπόμενη εγγύηση 1+ έτος, χωρίς HDMI αλλά με ΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ στα 512ΜΒ... Τελικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝΕ! Αλλά τι να σου πω, εγώ το σκέφτομαι ως εξής... Να κρατάω τον προηγούμενο σαν back up για τον επόμενο μην τύχει καμία στραβή με κανένα σέρβις... Τώρα αν βρεθώ σε ανάγκη ίδωμεν, αλλά προσωπικά δεν θέλω να τον πουλήσω μελλοντικά! Ε και ψιτ που' σαι!!! Συγκρατήσου να βγουν και οι usb 3.0 στα λάπτοπ, γιατί θα χτύπαγες το κεφάλι σου σε κανένα έτος(ίσως και λίγοτερο) αν αγόραζες σήμερα καινούριο! Γνώμη μου πάντα! το ξερω οτι μου εδιναν καλα λεφτα (και φαντασου τοτε ειχε το μισο σκληρο) αλλα εγω ειμαι της λογικής ότι όσο με εξυπηρετει ένα μηχανημα δεν το δίνω. Και το συγκεκριμένο με εξυπηρετει αξιοπρεπεστατα... Τώρα για usb 3 κλπ να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι... Για καμια καλυτερα καρτούλα γραφικών το συζηταγα... βεβαια μονο οι μνημες που φοραω στο μηχανημα μου κανουν 95 ευρω και φυσικα θα δινοταν μαζι και οι μαμα 2*1 gb Ειχα ενα toshiba παρομοιο με αυτο που εχεις, συγκεκριμενα το a200-10w (το ειχα παρει 1099) μου εκαψε δισκο στο εξαμηνο, το εστειλα εγγύηση τον αλλαξαν και αφοτου προσθεσα επιπλέον μνήμη κολλαγε πιο πολύ, μου την εδωσε, το φορμαρα και στο 8μηνο το εδωσα 550-600 αν θυμαμαι καλα. Πριν λιγο καιρο ξαναπαρεδωσε πνευμα ο δισκος...
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλά όλοι οι δίσκοι που πουλιούνται πλέον είναι usb 3.0! Oι εξωτερικοί τέλοσπάντων.... Σήμερα μπορεί να νομίζεις ότι δεν σε νοιάζει, αλλά για σκέψου το ίδιο πράγμα σε έναν ορίζοντα πχ 3 ετών! Σίγουρα θα σε νοιάξει... εγώ ήδη λυπάμαι που αγόρασα πέρυσι 2.5'' usb 2.0... Δεν ήταν άμεση ανάγκη και να μην τον είχα πχ, αλλά πλέον οι σημερινές τιμές είναι ίδιες με τις περσινές με usb 3.0!Kαι δυστυχώς δεν έχουν και όλοι οι φορητοί πλέον Express card slot για να βάλεις εκεί usb 3.0 μελλοντικά... Είχε πάρει το μάτι μου πριν λίγο καιρό ένα μοντέλο Σόνυ στο Πλαίσιο που είχε 1 usb 3.0 αλλα τώρα δεν υπάρχει... Επομένως δειλά δειλά έρχονται!!! Πιστεύω από Φλεβάρη που φέρνουν νέα κομμάτια συνήθως ότι θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό!!! Και εγώ του έχω πάρει μνήμες Κινγκστον σε dual channel, που εδώ και καιρό κοστίζουν +50% παραπάνω από όταν τις αγόρασα... Το έχουν @@@@@@ το θέμα με τις μνήμες ddr2 για λάπτοπ... Μήνες ολόκληρους δεν πέφτουν με την καμία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα