Προς το περιεχόμενο

Καποιος που να ξερει απο Photoshop???

sifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...θα ηθελα τη βοηθεια σας καθως η γνωσεις μου στο photoshop,ειναι περιορισμενες αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο που θελω να κανω,ειναι παρα πολυ απλο για καποιον που ξερει!!!Θελω να κανω το εξης...να μπορω να εκτυπωσω μια σελιδα,μεγεθους Α4 με τα σχεδια [.jpg][Δευτερη απο αριστερα] που θα εχω εισαγει πανω της και το φοντο της να ειναι μαυρο[Πρωτη Φωτο].Ομως θελω να μπορω να ελεγχω το μεγεθος τον σχεδιων και να τα προσαρμοζω στις διαστασεις που χρειαζομαι.Οταν εκτυπωνω μονο το σχεδιο [το οποιο ειναι αρνητικο] ολα καλα,θελω ομως να ειναι μαυρο ολο το φοντο της σελιδας.Οταν πριν εισαγω το σχεδιο εχω δημιουργησει εναν NEO μαυρο καμβα και στην συνεχεια την ωρα της εκτυπωσης το κανω resize,οπως ηταν αναμενομενο μικραινει και το μαυρο φοντο[Τριτη].Οταν κανω resize το σχεδιο [οχι την ωρα που οριζω την εκτυπωση,πριν φτασω εκει] χαλαει τελειως η ποιοτητα του.Ο μονος τροπος που καταφερα να εκτυπωσω διατηρωντας την αρχικη ποιοτητα ηταν οταν αλλαζα τις διαστασεις την ωρα που οριζω τις παραμετρους εκτυπωσης.Eλπιζω να καταλαβατε και ακομα περισσοτερο ελπιζω να βοηθήσετε!!! :devil: post-180259-0-74565400-1294585125_thumb.jpgpost-180259-0-96344700-1294585111_thumb.jpgpost-180259-0-82311600-1294585135_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε να έχεις σε ξεχωριστό Layer το μαύρο με το σχέδιο σου. Έτσι το μαύρο θα είναι σε όλη την σελίδα και το σχέδιο σε άλλο Layer όπου μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις. Τώρα για να φέρεις στην σωστή διάσταση το σχέδιο επιλέγεις μόνο το Layer με το σχέδιο και κάνεις Edit Transform.

Δημοσ.

Για αρχή δημιουργείς μια νέα εικόνα στο photoshop με μέγεθος a4 και στα dpi που θέλεις να τυπώσεις.

Γεμίζεις με μαύρο χρώμα το background αν δεν είναι ήδη μαύρο.

Μετά φορτώνεις στο ps τα κομμάτια που θέλεις να εισάγεις και τα πετάς μέσα στο background με το εργαλείο Move (μετακίνησης) (το βελάκι με τον σταυρό).

Ότι προσθέτεις αυτό θα μπαίνει σε νέο layer και θα μπορείς να μετακινείς και να αλλάζεις το μέγεθος στο καθένα clip ξεχωριστά.

Δημοσ.

Οπως το λεγα ,τελικα δεν ειναι τιποτα!Παιδια σας ευχαριστω πολυ και τους δυο.Demosdem,θα μου επιτρεψεις ομως να δωσω εναν ποντο παραπανω στον micos000,που αν και δευτερος στην προκειμενη περιπτωση,δινει παντα λυση! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...