dennisnv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Έκανα φορμάτ στο laptop Sony Vaio VPCEB1S1E/BJ και όλα καλά. Μόνο που τον Driver που βρήκα για το Ethernet δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο ίντερνετ. Μόνο με Wi-Fi μπορώ να μπω. Μπορεί κάποιος να μου βρει Driver για το ethernet ή το modem?
Gunix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Για πήγαινε εδώ http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=en_GB&url=Vaio/Original/Ethernet_Driver_Marvell_11.22_TF_11.22.4.3.zip&m=VPCEB1S1E_BJ&ip=Preinstalled_Drivers.htm και κατέβασε τους drivers
dennisnv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Για πήγαινε εδώ http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=en_GB&url=Vaio/Original/Ethernet_Driver_Marvell_11.22_TF_11.22.4.3.zip&m=VPCEB1S1E_BJ&ip=Preinstalled_Drivers.htm και κατέβασε τους drivers Αυτό κατέβασα και εγώ αλλά δεν έχει αρχείο για να κάνω εγκατάσταση. 4 αρχεία έχει μέσα και κανένα δεν είναι .exe ή κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις Install. Τα αρχεία είναι " .cat - .dll - .inf - .sys "
Gunix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτό κατέβασα και εγώ αλλά δεν έχει αρχείο για να κάνω εγκατάσταση. 4 αρχεία έχει μέσα και κανένα δεν είναι .exe ή κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις Install. Τα αρχεία είναι " .cat - .dll - .inf - .sys " Ωραία. Θα πας πίνακας ελέγχου και διαχείρισης συσκευών network adapters και θα δεις την κάρτα δικτύου. Όπως θα κάνεις ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης δεν θα πατήσεις αυτόματο αναζήτηση θα επιλέξεις περιήγηση στον υπολογιστή σας για το λογισμικό προγράμματος οδήγησης και από εκεί βρες το αρχείο που θα σου ζητήσει και θα είσαι εντάξει.
dennisnv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ωραίος! Το έφτιαξα και δουλεύει κομπλέ! Αν και λίγο αργά σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.