Bspus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετε Οπως λεει ο τιτλος. Εχω αρκετα VOB αρχεια απο ριπαρισματα DVD. Στην ουσια προκειται για απλα mpg files, στα προτυπα φυσικα του DVD video. Δηλαδη MPEG2 Video 720x480 η 720x576. Ο ηχος ειναι AC3 (2 η 6 καναλια), MP2, WAV αναλογα με το κομματι. Δεν εχω IFO και λοιπα αρχεια. Αν τα περιορισω σε ομαδες που τα VOB εχουν την ιδια αναλυση μπορω να τα γραψω σε dvd χωρις επανακωδικοποιηση? Για τον ηχο δεν με πειραζει τοσο να γινει επανακωδικοποιηση αλλα θα ηθελα να το αποφυγω στο video. Υποθετω οτι δεν γινεται καθολου αμα εχουν διαφορετικες αναλυσεις και ηχο αλλα αν δεν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι ευχαριστη εκληξη. Μενου, υποτιτλοι κλπ δεν με ενδιαφερουν
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν θες να είναι το αποτέλεσμα 100% συμβατό με όλα τα player(δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αγχώνεσαι αλλιώς) κατέβασε ένα πρόγραμμα dvd-author που θα δημιουργήσει το ifo που χρειάζεσαι, σαφώς και δεν θα γίνει καμία μετατροπή ,και θα μπορείς να βάλεις και VOB που δεν έχουν την ιδια ανάλυση.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: Mixing NTSC & PAL together on DVD-Video Mixing PAL with NTSC ... Γίνεται με κάποια προγράμματα (αναφέρονται π.χ. τα δωρεάν DVD Flick και DVD Shrink), αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εκτός επίσημων DVD specifications και ενδέχεται κάποια standalone DVD players να έχουν πρόβλημα να τα αναπαράγουν. Φυσικά, αν τα ομαδοποιήσεις όπως λες, εκμηδενίζεις εντελώς αυτόν τον κίνδυνο. Επίσης, για το θέμα του μη reencoding: Το DVD Flick θυμάμαι σίγουρα ότι διαθέτει ρύθμιση να ανιχνεύει DVD-compliant video και audio streams, ώστε να τα χρησιμοποιεί αυτούσια στο τελικό multiplexing.
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να εννοούσε NTSC,φανταζόμουν μόνο PAL αλλά σε διαφορετικές ποιότητες,αφού πολλά DVD διαφέρουν σε αναλύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.