Προς το περιεχόμενο

laptop toshiba-dell

takis...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Για αγορά laptop ποιο πιστεύεται οτι πρέπει να διαλέξω.

toshiba η dell.

Και απο Ebay.com με καλύπτει η εγγύηση.

Δημοσ.

Αν αναφερει ''Global warranty'' σε καλυπτει.

Ποιο μοντελο θες ομως;

Πολλες φορες δεν συμφερει να φερεις κατι απο Αμερικη.

Ειδικα αν περασει τελωνειο.. την εκατσες.

Δημοσ.

Ή απάντηση σε αυτό που ρωτάς φίλε μου είναι μία και μόνο μία!!

dell.....Οχι μόνο σε σχέση με την toshiba που αναφέρεις αλλά και γενικότερα....

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο αμερικάνικος στρατός χρησιμοποιεί Dell!!!

Δημοσ.

και στις αμερικανικες ταινιες ολοι χρησιμοποιουν apple! :P

Να'ναι καλα οι χορηγοι!

Δημοσ.

Ή απάντηση σε αυτό που ρωτάς φίλε μου είναι μία και μόνο μία!!

dell.....Οχι μόνο σε σχέση με την toshiba που αναφέρεις αλλά και γενικότερα....

Τι σχεση εχει ο στρατος των ΗΠΑ με αυτο που ραταει το παιδι?Και οι 2 εταιριες ειναι καταπληκτικες για εμενα...αναλογα το μοντελο..επισης ειναι γνωστο οτι η εγγυηση της Dell ειναι τρομερη αλλα και της Toshiba δεν παει πισω..αρα αλλου πρεπει να επικεντρωθουμε..

Ας μας πει ο ενδιαφερομενος γιατι χρηση το θελει και το ποσο που διαθετει και βλεπουμε...

Δημοσ.

Θα ελεγα Dell μονο και μονο για την εγγυηση της ΕΔΩ αντιπροσωπειας αλλα με τους ρυθμους που φερνουν τα νεα μοντελα αστα να πανε...

Αμα βεβαια σε ενδιαφερει να αγορασεις απο ebay,Ευρωπαικο για να μην μπλεκεις με τελωνεια,τοτε αλλαζει το θεμα.

Μπορεις να βρεις πραγματικα πολυ καλες ευκαιριες και σε πολυ καλες τιμες αλλα δυστυχως οπου κοιταξα ειχαν μονο 1 χρονο εγγυηση.Ρωτα τον πωλητη αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω και να αυξησεις την εγγυηση σε 3 τουλαχιστον χρονια...

Δημοσ.

Μιας και συζηταμε για Dell, και ανεφερει και το παιδι παραπανω για την εγγυηση..

Η dell δινει 2 χρονια next business day. Σωστα;

Γινεται να επεκτεινεις την εγγυηση της Dell με καποιον τροπο;

Απο οτι βλεπω παντως, επεκτασεις εγγυησεων στην αγορα για Dell δεν υπαρχουν,για αυτο και ρωταω.

Δημοσ.

Μιας και συζηταμε για Dell, και ανεφερει και το παιδι παραπανω για την εγγυηση..

Η dell δινει 2 χρονια next business day. Σωστα;

Γινεται να επεκτεινεις την εγγυηση της Dell με καποιον τροπο;

Απο οτι βλεπω παντως, επεκτασεις εγγυησεων στην αγορα για Dell δεν υπαρχουν,για αυτο και ρωταω.

ναι, απο 2 υπαρχει (υπηρχε τουλαχιστον πριν 2 χρονια) επεκταση σε 5 ή 7 (καφριλα...). Απευθειας αγορά απο την εταιρεία, χωρις μεσαζοντες πλαισια κλπ...

Δημοσ.

ναι, απο 2 υπαρχει (υπηρχε τουλαχιστον πριν 2 χρονια) επεκταση σε 5 ή 7 (καφριλα...). Απευθειας αγορά απο την εταιρεία, χωρις μεσαζοντες πλαισια κλπ...

Εγω αυτη με τα 7χρονια λεω να παρω.

Μεχρι να λιωσει το laptop, θα ερχονται στο σπιτι μου! :lol:

Δημοσ.

φιλε εξαρταται πολυ απο το ποια σειρα θες να παρεις.Δλδ η σειρα satellite σε ποιοτητα κατασκευης (ειδικα η Α) ειναι σαφως ανωτερη απο τα αντιστοιχα inspiron. Βεβαια εχει βγαλει νεες σειρες η τοσιμπα που δεν τις εχω δει απο κοντα.

Ομως,αν θες να παρεις dell studio η ακομα καλυτερα studio xps τοτε τα dell ειναι καλυτερα.

Οποτε πες μας ακριβως τι θες να παρεις για να σου πουμε. Η λογικη ειναι ταδε μαρκα αρα ειναι σουπερ πλεον δεν ισχυει.Ολες οι εταιριες βγαζουν και φθηνιαρικα λαπτοπ για να πουλανε και στην κατηγορια οσων δεν διαθετουν πολλα αλλα χρειαζονται φορητοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...