Προς το περιεχόμενο

Dualshock 3

giannakis1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωπω μουφα που καταπιες αδερφακι μου... φτου φτου φτου ουτε στον εχθρο μου.. εγω θα του εκαιγα το μαγαζι ειλικρινα και ας εμπαινα μεσα.. για αυτο σου εκοψε για να μην παρεις αποδειξη και να ζητας το λογο μετα..

ρε δε θα ανέβω θεσσαλονίκη για τουλαχιστον 3-4 ώρες...; Θα του το κάψω το κ*λάδικο και ας μου κανει μύνηση... 150 θα πάει απο τελη του μήνα...

Δημοσ.

Παιδια μην κανετε τη μ@λακια και παιρνετε φτηνα dualshock 3. Δε φανταζεστε τι τελειες απομιμησεις βγαινουν. Ακομη και το κουτι τους ειναι ιδιο με της Sony. Μονο οταν πατησεις τα κουμπακια τους αρχιζεις και ψυλλιαζεσαι. Ειχα παρει απο ebay , και μαλιστα ΔΕΝ ηταν σε εξευτελιστικη τιμη, απλα ηταν φτηνοτερο και με το τελευταιο κλειδωμα που εκανε η Sony , τοτε μονο καταλαβα οτι δεν ειχα αυθεντικο (επαιζε κανονικα ως τοτε, αλλα η αποκριση στα κουμπια ηταν προβληματικη για καποια milisecond που ομως ειναι σημαντικα για τα παιχνιδια).

Δημοσ.

νομιζω το λινκ τα λεει ολα μαλλον ημουν αφελης, μακριά.....

εντωμεταξυ οι τυποι ειναι κινέζοι. για αυτο ερχετε ο πρωθυπουργος της κινας στην ισπανια? για να ανοιγουν μουφο ε-σοπ λολ. αμα ψαξεις το σαιτ δεν βρισκεις πουθενα διευθυνση επικοινωνιας η τηλεφωνο.

τουλαχιστον οποιος το τολμησει με πιστωτική ωστε να μπορει να κανει αμφισβητηση συναλαγγης. νομιζω το πειπαλ δεν σε καλυπτει αφου δεν εχει αγοραστει απο ε-βαυ

ΛΑΘΟΣ! το πειπαλ σε καλύπτει από όπου κι αν έχει αγοραστεί εχει αγοραστεί.

Δημοσ.

α να ρωτησω και κατι αλλο μιας και ειμαστε εδω.. οι ασυρματοι μοχλοι του play θελουν καποιο δεκτη να ειναι συνδεμενος στην κονσολα?

Δημοσ.

α να ρωτησω και κατι αλλο μιας και ειμαστε εδω.. οι ασυρματοι μοχλοι του play θελουν καποιο δεκτη να ειναι συνδεμενος στην κονσολα?

Όχι, ο δέκτης είναι Bluetooth και είναι στο εσωτερικό της συσκευής (Playstation 3).

Επί του θέματος, έστειλα email να ρωτήσω. Είναι πάρα πολύ καλή η τιμή για να είναι αληθινή! :-D Μακάρι να είναι!

Δημοσ.

Όχι, ο δέκτης είναι Bluetooth και είναι στο εσωτερικό της συσκευής (Playstation 3).

a οκ.. με το xbox το ιδιο?? αλλα εκει δεν ειναι με bluetooth..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...