giannakis1984 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 στο r4king έχει σε προσφορά τα Dualshock 3. Είτε ένα τεμάχιο μόνο του: 1 x Dualshock 3 Είτε σε ζευγάρι: 2 x Dualshock 3 Είτε σε τριάδα: 3 Χ Dualshock 3 έχει ψωνίσει κανείς από το εν λόγω μαγαζί? Εντυπώσεις?? Γιατί απο θέμα τιμής είναι σούπερ.... Από τις φωτογραφίες φαίνονται τα γνήσια αλλά έχω στείλει mail για διευκρίνιση.. Για πείτε γνώμες και κυρίως εμπειρίες από το εν λόγω κατάστημα...
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 εμενα δε μου φαινονται παντως γνησια με τιποτα. Ακομα και στον τιτλο δεν γραφει Sony Dualshock 3 wireless controller with bluetooth for ps3 x 3 και γενικα οταν βλέπεις for και with και δε σημαζευεται βρωμα η δουλειά...
manosfp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 +1.Άσε που αν είναι original το τονίζουν με κάτι γραμματάρες ΝΑ με το συμπάθειο. Για μένα χάνουν σε κύρος τα μαγαζιά που προσπαθούν να τα πλασάρουν ως γνήσια και δεν το αναφέρουν κάπου.
nem52 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τα κανονικα χειριστηρια του πλει ειναι με μπλε δοντι??????????????
million_voices Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τα κανονικα χειριστηρια του πλει ειναι με μπλε δοντι?????????????? ναι bluetooth
beez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 αφου γραφει πανω sony και το dualshock ειναι trademark της ιδιας. το θεμα ειναι στελνει ελλαδα? εδω βλεπω We are an Internet mail order company based in Spain οποτε αγοραζεις σε ευρω και εντος ενωσης χωρις δασμους
manosfp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 αφου γραφει πανω sony και το dualshock ειναι trademark της ιδιας. το θεμα ειναι στελνει ελλαδα? εδω βλεπω We are an Internet mail order company based in Spain οποτε αγοραζεις σε ευρω και εντος ενωσης χωρις δασμους Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, δηλαδή ότι γράφει πάνω Sony να είναι Sony. Δε λέω για το συγκεκριμένο προϊόν για το οποίο δεν γνωρίζω, σε γενικές γραμμές όμως ο ισχυρισμός σου είναι λάθος.
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα, δηλαδή ότι γράφει πάνω Sony να είναι Sony. Δε λέω για το συγκεκριμένο προϊόν για το οποίο δεν γνωρίζω, σε γενικές γραμμές όμως ο ισχυρισμός σου είναι λάθος. ακριβώς... και εγω πήρα απο μαγαζι (που του ευχομαι να κλείσει) φλασακι Kingston 64 gb (110€) που οταν το εβαζες στο pc φαινοταν 64 αλλα ήταν 2 και γεμιζε ως τα 2. Απο εξω ειναι ολοιδιο ρε μαγκες με το κανονικό... Δυστυχώς δεν πήρα αποδειξη γιατι μου εκοψε καπου 15€ και το πήρα πρεφα κανα μηνα μετα, ας βρω εγω χρόνο να παω απο το τσαντιρι του να δει αν θα εχει πόρτα μετα... Προσοχή παιδια με τις μούφες! Αυτό φαίνεται μούφα!
giannakis1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με 50 ευρώ παίρνεις 3 χειριστήρια..περιμένω ακόμα απάντηση απο το εν λόγω site για το αν είναι αυθεντικά..πάντως οι φωτογραφίες δείχνουν τα αυθεντικά....και σε τιμή λιώμα...
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με 50 ευρώ παίρνεις 3 χειριστήρια..περιμένω ακόμα απάντηση απο το εν λόγω site για το αν είναι αυθεντικά..πάντως οι φωτογραφίες δείχνουν τα αυθεντικά....και σε τιμή λιώμα... βγαινουν Original σε χρωματακια; Ως τωρα μονο μαυρα ειχα δει...
xristoforos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με 50 ευρώ παίρνεις 3 χειριστήρια..περιμένω ακόμα απάντηση απο το εν λόγω site για το αν είναι αυθεντικά..πάντως οι φωτογραφίες δείχνουν τα αυθεντικά....και σε τιμή λιώμα... εν μεσω κρισης, λες να κανουν προσφορες; Και μονο απο διαισθηση, λεω οτι ειναι μουφα. Αν ειναι να φερουμε καμια 100αρια να τα πουλησουμε, για να κονομησουμε κιολας!
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγώ λεω να μην ασχοληθούμε καθόλου για να μην σπάσουν τα νεύρα μας
nem52 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ακριβώς... και εγω πήρα απο μαγαζι (που του ευχομαι να κλείσει) φλασακι Kingston 64 gb (110€) που οταν το εβαζες στο pc φαινοταν 64 αλλα ήταν 2 και γεμιζε ως τα 2. Απο εξω ειναι ολοιδιο ρε μαγκες με το κανονικό... Δυστυχώς δεν πήρα αποδειξη γιατι μου εκοψε καπου 15€ και το πήρα πρεφα κανα μηνα μετα, ας βρω εγω χρόνο να παω απο το τσαντιρι του να δει αν θα εχει πόρτα μετα... Προσοχή παιδια με τις μούφες! Αυτό φαίνεται μούφα! πωπω μουφα που καταπιες αδερφακι μου... φτου φτου φτου ουτε στον εχθρο μου.. εγω θα του εκαιγα το μαγαζι ειλικρινα και ας εμπαινα μεσα.. για αυτο σου εκοψε για να μην παρεις αποδειξη και να ζητας το λογο μετα.. ναι bluetooth εισαι σιγουρος γιατι εχω την εντυπωση οτι ειχα διαβασει για 2,4 hz κατι..
darksoho33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 δεν ειναι γνησια με την καμια........ αυτα τα site Μονο απομιμησεις εχουν εδω και πολλα χρονια.
beez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγώ λεω να μην ασχοληθούμε καθόλου για να μην σπάσουν τα νεύρα μας νομιζω το λινκ τα λεει ολα μαλλον ημουν αφελης, μακριά..... εντωμεταξυ οι τυποι ειναι κινέζοι. για αυτο ερχετε ο πρωθυπουργος της κινας στην ισπανια? για να ανοιγουν μουφο ε-σοπ λολ. αμα ψαξεις το σαιτ δεν βρισκεις πουθενα διευθυνση επικοινωνιας η τηλεφωνο. τουλαχιστον οποιος το τολμησει με πιστωτική ωστε να μπορει να κανει αμφισβητηση συναλαγγης. νομιζω το πειπαλ δεν σε καλυπτει αφου δεν εχει αγοραστει απο ε-βαυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.