Προς το περιεχόμενο

GTX 280 πρόβλημα

Slothvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδο και 2 χρόνια και κατι μήνες εχο μια GTX 280 που ητανε απροβλημάτιστη μεχρι πριν απο λίγες μέρες που άρχησε να πεταει κατι τετοια: http://img291.imageshack.us/i/img7000r.jpg/ http://img713.imageshack.us/i/img6998a.jpg/ .

Δεν ειναι δικές μου οι εικόνες αλλα μου βγαζει ακριβως τα ιδια οποτε παω να παιξω ενα game η και πολλες φορες οταν παω να μπω στα windows (αυτη τι στιγμη εχω βγαλει τα κανονικα drivers τις καρτας και ειμαι με αυτα που βαζουνε τα windows απο μονα τους και μερικες φορες δεν ανοιγει ουτε ετσι).

Να υποθεσω οτι δεν θα ζησει για πολυ ακομα?

Δημοσ.

To 1o πράγμα που θα κάνεις, είναι να την φυσήξεις, μπας και εχει στουμπώσει ολόκληρη η ψύκτρα απο σκόνη και με το καλημέρα ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες.

Αν και ειναι πολύ τραβηγμένο αυτο που λεω,γιατί αναφέρεις πως με το που μπαίνει στα win το βγάζει κατευθείαν.Δε χάνεις ομως τπτ να δοκιμάσεις...

Αλλιώς rma.

Βαλε και τους σωστούς drivers.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή, στο προηγούμενο σύστημα με μητρική Asus785, έβλεπα και γω κάτι τέτοιες οθόνες (περίπου σαν τις δικές σου δλδ) στα καλά του καθουμένου. Πίστεψα ότι ήταν η 5850, αλλά μετά από επίμονη αναζήτηση/δοκιμές εβδομάδων αποδείχθηκε ότι ο ένοχος ήταν... η μητρική (αποκλείστηκαν δίσκος, μνήμες και 5850, αφού και με το onboard της Αsus πάλι τα ίδια είχα), η οποία φυσικά πήγε για RMA εντός εγγύησης και ησυχάσαμε.

Θέλω να πω ότι οι αιτίες για τέτοιες οθόνες και φαινόμενα είναι πολλές και πιθανόν να μη φταίει η 280... Ξεκίνα με αυτά που σου είπε ο kanesaxo και βλέπουμε.

Δημοσ.

Δεν ειναι το προβλημα η θερμοκρασια παντα εχει γυρο στους 50 βαθμους idle και 70-75 σε full load βαλε οτι την εχω καθαρισει πολυ προσφατα και οτι η ψυχτρα μια χαρα δουλεβε παντα (ολα αυτα τα κοιταω συχνα στο everest).

Τους σωστους drivers δεν γινεται να τους βαλω γιατι μετα δεν θα μπαινει στα windows καν.

Δημοσ.

Οπότε...μπορείς να δοκιμάσεις την καρτα σε κάποιο άλλο υπολογιστη? αν και δε γινεται να δουλευε τοσο καιρό και να "χαλασε" ξαφνικά η μητρική.

Μου φαινεται περίεργο πάντως με τους σωστούς οδηγούς να μην μπαινει στα win.

Εννοω πως οι οδηγοι ειναι οδηγοι, ειτε ειναι εργοστασιακοι,ειτε του λειτουργικου.

Οποτε μονο με δοκιμες θα σαι σίγουρος ώστε να την πάς για ρμα και να μην έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Μου φαινεται περίεργο πάντως με τους σωστούς οδηγούς να μην μπαινει στα win.

Δεν ειναι μονο οι σωστοι οδηγοι που το κανουνε αυτο, το κανει και με τους οδηγους του λογισμικου (δεν ειμαι καν σιγουρος αν θα το ξανακανει με ενα reboot η οχι) απλα με τα κανονικα drivers εχει πιο πολλες πιθανοτητες να το κανει απο οτι εχω δει.

Ναι υπαρχει αλλο pc για να την δοκιμασω αλλα σε 1-2 μερες θα μπορεσω.

Δημοσ.

αυτο σου το κανει οταν πρωτοανοιγεις το pc? Μετα απο λιγο στρωνει (π.χ. μετα απο reset)?

Οχι δεν στρωνει, οπως ειπα και παραπανω αναγκαστικα να βγαλω τα drivers τα κανονικα και να το εχω με αυτα που βαζουνε τα windows απο μονα τους που ακομα και με αυτα ορισμενες φορες δεν μπαινει στα windows παλι και πρεπει να τα βγαλω σε safe mode μπας και ανοιξει ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...