Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηλεκτρικής σκούπας robot

liakjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αυτο που λεει το θεμα. Θελω να αγορασω μια ηλεκτρικη σκουπα robot , η οποια οταν λοιπω το πρωι για δουλεια , να βγαινει μονη της και να σκουπιζει κ να γυρναει στην βαση μονη της πριν τελειωσουν οι μπαταριες. Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτες : http://www.skroutz.gr/c/436/hlektrikes-skoupes.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1+robot

Εχει καποιος, καποια απο αυτες? Τι πρεπει να προσεξω? Με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια (και η ευφυια) ,δηλαδη να κανει αυτο που λεει κ να μην γυρισω σπιτι , βρισκοντας π.χ. ολα τα επιπλα σημαδεμενα κ την σκουπα σπασμενη κατω απο τις σκαλες.

Δημοσ.

εχω δει τη roomba εν δρασει και ειχε πλακα. Μην περιμένεις αριστο αποτέλεσμα πάντως (ειναι λιγα Watt). τη συγκεκριμένη μάλιστα την πετυχα προσφορα στο καρφουρ δραμας πριν 1 εβδομαδα στα 149 ή 199 (δεν θυμαμαι ακριβώς). κανένας δεν της εδινε σημασία (παρόλο που την ειχαν και δούλευε σε ενα σημειο).

Δημοσ.

Λοιπον αυτο που λεει το θεμα. Θελω να αγορασω μια ηλεκτρικη σκουπα robot , η οποια οταν λοιπω το πρωι για δουλεια , να βγαινει μονη της και να σκουπιζει κ να γυρναει στην βαση μονη της πριν τελειωσουν οι μπαταριες. Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτες : http://www.skroutz.gr/c/436/hlektrikes-skoupes.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1+robot

Εχει καποιος, καποια απο αυτες? Τι πρεπει να προσεξω? Με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια (και η ευφυια) ,δηλαδη να κανει αυτο που λεει κ να μην γυρισω σπιτι , βρισκοντας π.χ. ολα τα επιπλα σημαδεμενα κ την σκουπα σπασμενη κατω απο τις σκαλες.

Γιατί δέν το φτιάχνείς μονος σου? Αμα ψάξεις θα βρείς πολλά παρόμοια προτζεκτάκια..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έστω και λίγο καθυστερημένα, μπορώ να προσφέρω κάποιες πληροφορίες.

Πρώτα απ'ολα η πρώτη κατασκευάστρια σε ρομποτικές σκούπες είναι η iRobot. Η iRobot φτιάχνει ρομποτικές εφαρμογές για τη NASA και άλλες εταιρίες (βλέπε ρομπότ της BP στην προσπάθεια φραγής της διαρροής στον κόλπο του Μεξικού). Όπως αντιλαμβάνεσαι η εμπειρία είναι μεγάλη, οπότε αν θα επενδύσεις για να αγοράσεις ρομποτική σκούπα καλύτερα να πας στους κορυφαίους. Στην αγορά κυκλοφορούν και κάνα-δυο άλλες μάρκες, όπως η samsung, οι οποίες απέχουν έτη φωτός σε σχέση με τις iRobot.

Τώρα για τα χαρακτηριστικά. Είναι γεγονός ότι όταν έχεις μια μικρή και αυτόνομη συσκευή σαν και αυτές, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. - αναφέρομαι στα watt - αυτό όμως που κάνει η irobot είναι ότι αφιερώνει περισσότερη ώρα στον καθαρισμό για να αντισταθμίσει τα λιγοστά watt. To αποτέλεσμα είναι για έμενα προσωπικά αξιοθαύμαστο.

Ανάλογα το μοντέλο έχεις και διάφορες δυνατότητες και προγράμματα(τα οποία ενεργοποιούνται με τους εικονικούς τοίχους) μας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζουμε πολλαπλούς χώρους.

εδώ θα βρεις Ρομποτικές Σκούπες iRobot όπως και εδώ.

ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Φιλε informer , ποιο μοντελο εχεις της iRobot? Μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες? Εμπειρια χρησης ,αποδοση, κοστος ανταλλακτικων , bugs κτλ? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Γεια σου liakjim

Για την εμπειρία χρίσης το μονό που έχω να σου πω , είναι ότι όταν την είδε η γυναίκα μου, στην αρχή είπε "σιγα μην καθαρίζει καλύτερα αυτό το πράγμα από εμένα...!!!" Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου. Παρόλα αυτά αφού την αφήσαμε να δουλέψει και είδαμε το αποτέλεσμα, εντυπωσιαστήκαμε .Καθάριζε καλύτερα, γιατί έχει αισθητήρες βρωμιάς.

Για bugs δεν μπορώ να σου πω γιατί ασχολείται μ'αυτη η γυναίκα μου. Πάντως δεν μου έχει αναφέρει κάτι.

Ανταλλακτικά θα βρεις πάλι στο site που ανέφερα και νωρίτερα. Οι τιμές κυμαίνονται απο 10 ευρώ για αλλαγή πλευρικής βούρτσας και φτάνουν τα 50 για εικονικούς τοίχους και 80 για νέα μπαταρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...