Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος.

Συνδεόμαστε σε ασφαλή λειτουργία.

Επιλέγουμε τον χρήστη που είχαμε πριν τη δημιουργία του Νέου. Στην προκειμένη περίπτωση τον Administrator

Αφού συνδεθούμε σε ασφαλή λειτουργία πάμε :

Έναρξη à εκτέλεση   (Για το Αγγλικό Start à Run)

Στο παράθυρο γράφουμε την εντολή:

Control userpasswords2

Ανοίγει ένα παράθυρο «User Accounts» απ’ όπου μπορούμε να διαγράψουμε το χρήση με δικαιώματα διαχειριστή.

Στη συνέχειά αν κλείσουμε τον υπολογιστή. Όταν τον ανοίξουμε θα μπούμε κανονικά στον administrator με τις ρυθμίσεις που είχαμε πριν δημιουργία του νέου χρήστη που διαγράψαμε με τις προηγούμενες ενέργειες.

πλακα μας κανεις ετσι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα  , οπως εκανα φορματ στο τελος που βαζεις ονομα χρηστη  για να μπει επιφανεια εργασιας μου εκλησε ο υπολογιστης απο λαθος που πατησα το κουμπι reset 2φορες  με αποτελεσμα να εχω 3 διαφορετικα προφιλ φτιαξει . πως σβηνω τα 2 απο τα 3 ? windows vista εχω

Δημοσ.

παιδια καλησπερα  , οπως εκανα φορματ στο τελος που βαζεις ονομα χρηστη  για να μπει επιφανεια εργασιας μου εκλησε ο υπολογιστης απο λαθος που πατησα το κουμπι reset 2φορες  με αποτελεσμα να εχω 3 διαφορετικα προφιλ φτιαξει . πως σβηνω τα 2 απο τα 3 ? windows vista εχω

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/remove-user-accounts-from-the-logon-screen-in-windows-vista/

Έχει 3 μεθόδους

1. Κάνοντας χρήση του μητρώου(Rgistry)

2. Κάνοντας χρήση του Control Panel

3. Κάνοντας χρήση του Computer Management

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...